Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim çok şükür canım. Bebeyle ışık hızında geçiyo zaman. 14 aylık olacak birkaç gün sonra. Çok hareketlendi, sürekli paçamdan elimden çekiştiriyor. temizliği geçtim onun için yemek hazırlamak bile işkence oluyor bana. Kendi kendine oynamayı öğrensin biraz diye bekliyorum dört gözle🙄
Maşşallah canım sen de büyüttün valla 🥰🧿 bizimkiler neredeyse 18 aylık olacaklar hala bazen o şekildeler bir de hep zararlı şeylere gidiyorlar tehlikeli hareketler yapıyorlar. Biyerlere tırmanmaya çalışıyorlar hep isyan neyi yapma desem yapmak istiyorlar ben de bazen inadına yap yap diyorum yapmayı bırakıyorlar bazen o da işe yaramıyor dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyorum kafaya koydularsa o da işe yaramıyor tam delirmelik 😂 yemek düşünmek hazırlamak cidden çok zor ve vakit alıyor bir şey yapıyorum biri yiyor biri yemiyor bazen ikisi de yemiyor yicekleri hale getirmeye çalış falan öff risk almasam hep aynı şeyleri yesinler de istemiyorum ayy anlatırken bile içim sıkıldı 😅

Rop testinden önce damla veriyorlar gözbebeklerini büyütmek için onu damlatıyorsunuz sonrasını görmedik bizi almıyorlardı bebekleri veriyorduk doktor bakıyordu özellikle tam olarak nasıl yapıldığına bakmadım internetten psikolojik olarak zorlanmamak için ama içeriden ağlama sesleri geliyordu. Çıktıklarında da gözleri kızarıyor biraz ama ağlamaya devam etmiyordu benim bebişler. 2 hafta sonra ve ondan da 1 ay sonra çağırmışlardı bizi galiba 3 kere yapıldı. Allah kolaylık versin prematüre annesi olmak çok zor gitmediğimiz doktor branşı kalmadı bizim neredeyse. Kuvöz sürecini söylemiyorum bile ben 31 haftalık doğum yaptım 43 gün kaldılar ve covidden dolayı hiç göstermediler sadece resim ve video atıyorlardı bilgi veriyorlardı. Ama sizin en azından covid yok ve ikiz değilmiş bu da bir şeydir 🤷🏼‍♀️ yaz olması bile avantaj bizim ocakta soğukta ve miniciktiler kızım sürekli kusuyordu ve sürekli kıyafet değişiyordu o soğukta minicik bebekler üşüyecek diye ödümüz kopuyordu. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🤲🏻🧿
Allah kolaylik versin ikiz annesi olmakda zor. Saglikla buyusunler insallah 🤲🧿

Maşşallah canım sen de büyüttün valla 🥰🧿 bizimkiler neredeyse 18 aylık olacaklar hala bazen o şekildeler bir de hep zararlı şeylere gidiyorlar tehlikeli hareketler yapıyorlar. Biyerlere tırmanmaya çalışıyorlar hep isyan neyi yapma desem yapmak istiyorlar ben de bazen inadına yap yap diyorum yapmayı bırakıyorlar bazen o da işe yaramıyor dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyorum kafaya koydularsa o da işe yaramıyor tam delirmelik 😂 yemek düşünmek hazırlamak cidden çok zor ve vakit alıyor bir şey yapıyorum biri yiyor biri yemiyor bazen ikisi de yemiyor yicekleri hale getirmeye çalış falan öff risk almasam hep aynı şeyleri yesinler de istemiyorum ayy anlatırken bile içim sıkıldı 😅
Yegenim suanda 5 yasinda 14. Ay itibariyle inatlasmalar baslamisti hatta doktora kulak muaynesi icin gittiginde cok inat hep herşeyin tersini yapiyor diyince sakin bu kulagini donme diye diye muayne etmisti hala hatirladikca gulerim 🤣 kocaman oldu simdi dogdugunda tek elime sigiyodu sipa cok cabuk geciyo zaman 🥺

Bazen kızıyorum, ablam o bebek daha ne anlasın falan diyor. Yok ya değiller kafaları öyle çalışıyor ki çoğu şeyi bilerek yapıyorlar resmen. Ay ne pişircem konusu benim için hep işkenceydi, şimdi bir de nasıl pişircem eklendi. Paçamda bebe, hayır o kadar zor yapıyorum bir de yeniyor ya o zaman beynim fokurduyor😬 Allah sağlık versin hepsine elimizden geleni yapcaz artık😅

Merhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam :KK68:

Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur ❣️

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:💗
@Kalbim7321.01.2021 :emir_bebek:💙
@Liloss27.01.2021 :emir_bebek:💙
@kelebek333310.02.2021 :emir_bebek:💙
@Smyrra17.03.2021 :emir_bebek:💙
@Teneffus Zili22.03.2021 :emir_bebek:💗
@Summerwinter27.03.2021 :emir_bebek:💗
@Elikan26.04.2021 :emir_bebek:💗
@Rhea Silvia13.05.2021 :emir_bebek:💙
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu 01.06.2021 :emir_bebek:💗💙
@burcusami09.06.2021 :emir_bebek:💙
C celiklady 12.08.2021 :emir_bebek:💙
@windream20.08.2021 :emir_bebek:💙
@Dh12091030.08.2021 :emir_bebek:💙
@newnew29.09.2021 :emir_bebek:💙
@Bonncuk05.10.2021 :emir_bebek:💙
@-C-A-N-A-N-09.10.2021 :emir_bebek:💙
@karaca344321.10.2021 :emir_bebek:💗
@senistiyorruj25.10.2021:emir_bebek:💙
@Doktoraliguru16.11.2021 :emir_bebek:💙💙
@Lalalala115.12.2021:emir_bebek:💙
@Selizay01.04.2022:emir_bebek:💙
@Aklimtrakyada12.05.2022 :emir_bebek:💙
Ha-ri Ha-ri 16.05.2022 :emir_bebek:💗
@Yazin Sevinci03.06.2022 :emir_bebek:💙
@Rande19.06.2022 :emir_bebek:💗
@sutlaacc09.09.2022 :emir_bebek:💙💙
Melikeben Melikeben 26.12.2022 :emir_bebek:
@Random32022 :emir_bebek:
Merhaba herkese benim 2 dusugum oldu 2 sene bekledik hiç bir sorun olamasina rağmen gebelik yoktu testlerde de sorun yoktu. Doktor aşılama dedi ama biz beklemek istedik. Sonra kendiliğinden oluştu ama mutluluğumuz 6 hafta sürdü. 4 ay sonra tekrar hamile kalmıştım ama onuda 10. Haftada kaybettik. Kanımda pihtilasma varmış kromozmlarda sıkıntı yok. Neyse 2 düşük sonrası doktor değiştirdim. Benim rahmim kalp seklinde doktorum bebegin konfor alanını bozuyor olabilir belki rahme çizik atmamız gerekebilir dedi ama sonraki kontrolde bu konunun üzerinde durmadı aksi gibi bu ay yumurtlama olmadığını söyledi çok şaşırdım ilk defa başıma gelmişti. O yüzden multivitamin verdi yumurta kalitesini arttırmak için yumurta olmadığı için üzerine konuşacak birsey yoktu şu an beklemedegim adet olmayı bekliyorum süreçlerinin benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba herkese benim 2 dusugum oldu 2 sene bekledik hiç bir sorun olamasina rağmen gebelik yoktu testlerde de sorun yoktu. Doktor aşılama dedi ama biz beklemek istedik. Sonra kendiliğinden oluştu ama mutluluğumuz 6 hafta sürdü. 4 ay sonra tekrar hamile kalmıştım ama onuda 10. Haftada kaybettik. Kanımda pihtilasma varmış kromozmlarda sıkıntı yok. Neyse 2 düşük sonrası doktor değiştirdim. Benim rahmim kalp seklinde doktorum bebegin konfor alanını bozuyor olabilir belki rahme çizik atmamız gerekebilir dedi ama sonraki kontrolde bu konunun üzerinde durmadı aksi gibi bu ay yumurtlama olmadığını söyledi çok şaşırdım ilk defa başıma gelmişti. O yüzden multivitamin verdi yumurta kalitesini arttırmak için yumurta olmadığı için üzerine konuşacak birsey yoktu şu an beklemedegim adet olmayı bekliyorum süreçlerinin benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Aslında kalp rahim icin ameliyat olabilirsiniz. Erken doğum riskini önlüyor hem tutunmayı kolaylaştırıyor. Pıhtılaşma icin de iyi bir doktor bulun dozu iyi ayarlansin.

Oh ohhhhh maşallah ona. Sağlıkla gelsin, annesini hiç yormasın inşallah🤗iyi diyelim iyi olalım idare ediyoruz. Bolca mızırtı, koşturmaca... Erkek annesi olmak biraz yorucu sanırım😅
Dur beni korkutma herkes öyle diyor, ben inanıyorum benim oğluşum akıllı olacak,💙😌🤣 kaç yaş kuzum 😅2 mi

Ahahahhaha ay hadi inşallah😂 yok canım daha o kadar olmadı, 14 aylık. Akıllı olmasına akıllı maşallah ama yoruyor gerçekten. Biraz da hastayız evcek hiç kolay olmuyor.
Anam geçmiş olsun size topyekûn🥲🥴, kuzum bunlar zor zamanları biraz daha büyürse şöyle 2 buçuk vs hareket olarak daha emin olursun ama bu seferde 2 yaş sendromu insanı delip geçiyor 🫣😁 yapacak birşey yok 😅💪 güçlü olacağız inşallah

Anam geçmiş olsun size topyekûn🥲🥴, kuzum bunlar zor zamanları biraz daha büyürse şöyle 2 buçuk vs hareket olarak daha emin olursun ama bu seferde 2 yaş sendromu insanı delip geçiyor 🫣😁 yapacak birşey yok 😅💪 güçlü olacağız inşallah
Sağol canım öyle oldu maalesef, birimiz hasta olunca herkese atlıyor. Bakalım ya bir gün çok güzel geçiyor bir gün zorluyor. Bakalım biraz kendini ifade etmeye başlayınca daha kolay olur belki😅 hayırlısı diyelim

Sağol canım öyle oldu maalesef, birimiz hasta olunca herkese atlıyor. Bakalım ya bir gün çok güzel geçiyor bir gün zorluyor. Bakalım biraz kendini ifade etmeye başlayınca daha kolay olur belki😅 hayırlısı diyelim
Hayırlısınq bağladın yaaani mecburen 😅🤣 en güzeli olsun hakkınızda sizi ona onu size kolay eylesin Rabbim ✨😇🙏

X