Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy uzun zamandır duyduğum en güzel haber bu 😍❤️ dualarımız sizinle canım benim sağlıkla tutunsun, daha güzel haberler ver inşallah 🙏❤️
Allahnrazı olsun canım benımm, rabbım yeniden yuzumuzü güldürdü, inşallah devamı da gelır, saglıcakla kucagıma alabılırımm🙏🏻

Kızlar, sıze bu haberı verebılmek ıcın gercekten cok bekledım, yeniden transfer oldum, ve cok sukur sonucum pozitif ❤️ dualarınızı beklıyorum, saglıcakla hayırlısyla kucagıma alabıleyım bu sefer 🤲🏻
Çok sevindim cnm rabbim bu kez sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, 😍

Kızlar, sıze bu haberı verebılmek ıcın gercekten cok bekledım, yeniden transfer oldum, ve cok sukur sonucum pozitif ❤️ dualarınızı beklıyorum, saglıcakla hayırlısyla kucagıma alabıleyım bu sefer 🤲🏻
Ben şuan doğru mu okuyorum bi bana söylermisin🥰🥰🥰🥰

Evet, o gun bugun ❤️ nihayet kalbim yeniden pırpır 🥰
Test var mı test her şeyi güzel güzel sıra ile sağlıkla yaşayalım inşallah ay topik tam anlamı ile canlandı çabuk kendini tabloya ekle🥰🥰çok heyecanlandım şuan yaa 🎉🎉bol dua edelim bol okuyalım Rabbim seni de kuzuyu da nazarlardan korusun inşallah 🤲🏻💜

Çok şükür canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al 🤲

Test var mı test her şeyi güzel güzel sıra ile sağlıkla yaşayalım inşallah ay topik tam anlamı ile canlandı çabuk kendini tabloya ekle🥰🥰çok heyecanlandım şuan yaa 🎉🎉bol dua edelim bol okuyalım Rabbim seni de kuzuyu da nazarlardan korusun inşallah 🤲🏻💜
Kantestı yaptırdım kuzum, ıdrar testını yarın alıp yapacagım 🙈 tabloya kalp atısından sonra ınsallah ❤️🤲🏻

Çok sevindim Allah vaktinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Canımm çok mutlu oldum bu habere hayırlısı olsun inşallah 🥰❤️😍🧿

Amınnn canımm benım, Allah razı olsun 🤲🏻 çok korkuyorum ama rabbime şükürler olsun
Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın bizi 🤲 iyi düşünelim, o bebek sağlıkla kucağına gelecek Allahın izniyle, dualarımızın karşılığı🥰 gizliden hep dua ettim, biliyordum, hissediyordum, hamd olsun Allah'a 🤲

Ayy canım o kadar sevindim ki.. kendim haberimi almış gibi 🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir hamilelik kolay bir doğum nasip etsin inşallah canım benim 😍😘🧿

Amınnn canımm benım, Allah razı olsun 🤲🏻 çok korkuyorum ama rabbime şükürler olsun
Korkma canım arkadaşım Rabbim yeterki nasip etmek istesin sağlıkla ilerleyecek bak gör 🥰yok ben illa korkacağım diyorsan sonrasından kork mesela 😜😜gelmekte olan feci bişey hem tatlı hem feci zor 🥰😂 bak benim güncel derdim kakada kan çıktı 😅

Kuzum Allah razı olsun 🙏🏻 bitanesın 🥰
Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın bizi 🤲 iyi düşünelim, o bebek sağlıkla kucağına gelecek Allahın izniyle, dualarımızın karşılığı🥰 gizliden hep dua ettim, biliyordum, hissediyordum, hamd olsun Allah'a 🤲

Korkma canım arkadaşım Rabbim yeterki nasip etmek istesin sağlıkla ilerleyecek bak gör 🥰yok ben illa korkacağım diyorsan sonrasından kork mesela 😜😜gelmekte olan feci bişey hem tatlı hem feci zor 🥰😂 bak benim güncel derdim kakada kan çıktı 😅
🙄🙄🙄

X