Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne guzel annenin bakması, en azından bakıcı sorunu yasamıyorsun.. Ogrencı profili gittikce kotuye gıdıyo maalesef..
Evet annem en büyük şansım benim, hafta sonları da bizde kalıyor yardım ediyor yoksa hem okul hem ev çok zorlardi.. Bide meslek lisesi benim gerçekten çok zorluyorlar

Ben kimyasal yaşamadım ama şöyle düşünün rahime en az hasarlı olan durumu yaşıyorsunuz kürtaj, ilaçla düşük yada dış gebelik değil ve hamile kalabildiğiniz de belli olmuş oldu sadece sağlıksız sperm ve yumurta buluştuğu için rahim kabul edemedi o kadar böyle bakınbunun arkasına size kimse şu kadar ayda hamile kaldım dese de onu da kıyaslamaya gerek yok çünkü her beden farklı. Şimdi size ben iki üç aya hamile kaldım dese biri önce umut moral olur ama sizin 2 3 ayı geçse stres basar ama ben olamadım diye.

Önemli olan şu önünüzdeki durum bir bitsin motivasyonu düşürmeden devam edin inşallah Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin

Haklısınız, çok teşekkür ederim

Kesinlikle moralinizi bozmayın . Sağlıkla hamile kalırsınız tekrardan inşallah ben birçok çeşit kayıp yaşadım ne yazık ki (kalp durması, dış gebelik, kimyasal) en masumu ve size zarar vermeyeni kimyasal gebeliktir.

Rica ederim sakın uzun uzun buraları okuyup kendinize sıkıntı yapıp teori üretmeyin bu kendinize zarar zamanında bunu yapıp sürekli kuruntu yapmış biri olarak diyorum bunu

Valla bende 51 ile hamile kaldım tam 28. Haftalarda 58 oldum doktor bebek önde diye diyete yolladı 56 ya düştüm
Maşallah canim benim kıza hep geriden dediler doğunca tam tersiydi.
Oğluma da öyle denmişti doğunca kocamandı.
Diyorum ya benim kaburgalarımın altında oluyorlar bu yüzden nefes alamıyorum bebişlerde yanlış ölçüm veriyor.
Kiloyu hiç dert etme ben koşuşturmacadan hemen verdim çoğu kadın da öyle oluyor ablamda verdi bi fazlası yok şuan.

Yooook miniğin şuan hareketleri çok hoşuma gitse de o ayrı o ayrı bana sağlıkla bir yeter valla annem gelecek nasipse, çanta da baya hazır ama bir iki eksik var onu da bu hafta hazırlar kapatırım gibi
Bazen doğumdan sonra işler ters gidebiliyor herşey gelip geçici ama rahat olmakta hep fayda var canım.Bebek emmeyebiliyor, kolik oluyor, sarılık olabiliyor ama sabır en güzeli.
Annenin tecrübesine güven ne güzel annen yanında kalacakmış. Tadını çıkar lohusalığında her anının da.Dönüp bakınca ufak şeyleri neden büyütmüşüm diyo insan.
Şimdi bu söylemlerim boş gibi geliyor ama bebiş doğunca bazen ayrı ayrı telaşlar başlıyor.Eve gelince o minik söylediklerimi daha iyi anlayacaksın.

Evet, araştırınca öyle olduğunu fark ettim bende ama yine de biraz sarsıyor insanı..

Rica ederim sakın uzun uzun buraları okuyup kendinize sıkıntı yapıp teori üretmeyin bu kendinize zarar zamanında bunu yapıp sürekli kuruntu yapmış biri olarak diyorum bunu
Haklısınız, kendimi oyalayacak bir şeyler bulsam daha iyi olacak..

Yok boş gelmiyor aslında bilmiyorum zihnen hep diyorum ne kolay olacak ne zor yeni bir deneyim sonuçta önemli olan her anı bilinçli tadını çıkararak yaşamak ama tabi o an bu ruh hali devam eder mi fikrim yok eşime hep söylüyorum benden beklenmedik tepkiler verdiğim an hatırlat diye bakalım hele nasipse o günleri bir görelim de

Demi insan pişman oluyor, ama o psikoloji zor gerçekten, bende diyorum keşke biraz daha sevseydim oğlumu ne ara büyüdü..

Kızlar İsrail bey benden progesteron testi istemişti benim adetin 21. Günü 5kusur geldi. Sanırım cok dusuk bundan oluyor olabilir mi acaba dusukler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim hallolacak bir şey mi bilen var mi??

Kızlar İsrail bey benden progesteron testi istemişti benim adetin 21. Günü 5kusur geldi. Sanırım cok dusuk bundan oluyor olabilir mi acaba dusukler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim hallolacak bir şey mi bilen var mi??
Yumurtlama olup olmadığını takip ıcın istiyorlar progesteron testini, genelde 10 uzerı olsun istenir, kaliteli yumurtlama ıcın.. Moral bozacak bısey yok kuzu, her ay aynı olmaz o, bir de testin tam yumurtlama dan 1 hafta sonra yapılması gerekir, dogru sonuc ıcın, 21.gun sembolik Bı sayıdır.. Onumuzdekı ay yumurtlama takip et, 1 hafta sonra yaptır, farkı gorursun

Ben ilk hamile kaldığımda da 11falandi o zaman ikizdi doktor yine daha yüksek olmasını bekleriz dedi. İsrail bey adet olursan ilk gün ara dedi ikinci güne cagiricam dedi ilaç falan baslanabiliyormus bakalım. Önümüzdeki ay bir hafta sonra tam baktırırım teşekkür ediyorum sohrabim

Eger gebelik yoksa yumurtalamadan 1 hafta sonra zirve de olur, sonra 0.1e azalarak gider ve adet olursun, gebelik olustuysa artmaya devam eder.. Yumurtlama takibi yapabilır ikinci gun cagırdıysa, hersey gonlunce olsun canım benim kontrollu olması avantajın olur

Doktor bana cok uzak hastanedeki doktorlara rica edebilirim ama onla da uğraşmak istemiyorum kafama bunu takmak istemiyorum ama mutlaka yumurta kalite işine bakicam. Mfk nin bir ürününü aldım o iyi geliyormuş bakalım.Aydına geldik bugün eşime ev tuttuk 2 3 ay ayrı kalıcaz yine bir süre çocuğa ara

Koenzım q10 da kullan mutlaka, D vitamininı ihmal etme, ureme saglıgı uzerınde cok etkili..

Yine mi ayrılık, Bı kavusamadınız aynı sehırde, aydın yakın deıl mı ama İzmire haftasonları gorusursunuz

Ben Bergama’da çalışıyorum İzmir’in öbür ucu. O yoğun olcak bakalım ben gidip gelmeye çalışacağım belki nöbete gecerim bakicaz yeni yılda duruma. Koenzim dediğin ne bana sen vitamin adı söyle alayım
Teşekkür ederim sohrab buraya her girdiğimde mutlaka bana cevap yazacak olamanin rahatligiyla giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…