Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam da karne gunu senin doktor guzel tarihler seçiyor hep, bayramın 1.gunu, karne gunu çok sevindim iyi olmanıza, saglıcakla gelsin

Tam da karne gunu senin doktor guzel tarihler seçiyor hep, bayramın 1.gunu, karne gunu çok sevindim iyi olmanıza, saglıcakla gelsin
Duzeltme, karne20 ocakmıs kız pazartesi dogur da babalık izni yanmasın eşinin.. 15 ocak yapın

Duzeltme, karne20 ocakmıs kız pazartesi dogur da babalık izni yanmasın eşinin.. 15 ocak yapın
Ay o da perişan bunu duyunca babalık izni tam kullanılamayacak diye
Çok şükür diyet cidden zorlasa da boşa bari değil ona çok mutlu oldum gerçekten motivasyon oluyor en azından

Ay o da perişan bunu duyunca babalık izni tam kullanılamayacak diye
Çok şükür diyet cidden zorlasa da boşa bari değil ona çok mutlu oldum gerçekten motivasyon oluyor en azından
16 ocak olur belki en azından 5 gun kullanır sonra 15 tatil 20 gun yardımcı olur her dk

Kızlar aranızda kürtajdan sonra histeroskopi yaptırıp tüp bebekte pozitifi gören var mi acaba kürtajdan sonra aslında bi şikayetim yoktu ama tüp bebek negatif olunca doktor işlem gördü rahmin bir sıkıntı olabilir dedi ve hsgde tepeden içeri girintili duruyor rahim İlk rahim filmini gördü onda gayet normaldi kavisi kürtaj sonrası cektirdim kavis filan yok kaybolmuş

Tup oncesı hesıterekobı cektırmekte fayda var, Bi problem varsa duzeltılır, transferi oyle yapar, ben de yaptırmıstım ikiz gebe kalmıstım tup te

Merhabalar ben 25 kasımda 11 haftalıkken düşük yaptım 35. Günümde ilk adetimi oldum bugün adetimin 10. Günü 2-3 gündür kesik kesik hala kanamam azda olsa devam ediyor ilk adet kaç gün sürüyor yardımcı olur musunuz ne zaman biticem merak ediyorum

Benim ilk adetim aslinda daha az gelmişti. 0 lanmis miydi betaniz içeride parça falan kalmasın 10.gun kontrolüne gittiniz mi?

Benim ilk adetim aslinda daha az gelmişti. 0 lanmis miydi betaniz içeride parça falan kalmasın 10.gun kontrolüne gittiniz mi?
Beta ma hiç baktirmadim ama dusukten sonra metiler kullandım 3 gün 1 hafta sonrada kontrole gittim doktor tertemiz hic bi sey kalmamis demişti 11 günde lekelenmem geldi şu an hic bi sey yok çok şükür bittim sanırım ovulasyon testlerine başladım 2 gündür silik çizgi görüyorum umarım yumurtlamayida görürüm ve ardından inşallah gebelik testindede çift çizgiyi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…