Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşükle sonuçlanan hamileliğimde bende 0.181 le öğrenmiştim 3,9,15,39 olarak hep baktırıp sürünmüştüm.Gerçekten ciddi bir stres.5.haftada da düşük oldu zaten.Yaşım 37 zaten riskli yaşlar olduğu için şimdi birdaha haftaya baktırıp öyle dr a gideceğim.Hepimiz yavruları bizimle olsun inşallahOnlara güveniyoruz

Kızlar buraya dünkü kontrolü yazmayı unutmuşum PembeAnkaKusu miniklerden fırsat bulunca gör diye etiketliyorum

28+4 de gitmiş oldum rahim ağzı, suyu iyi bir sıkıntı yok, boynunda kordon da yok, tek sorun karnını ölçünce 2 hafta ilerde dedi ben 51 kilo ile hamile kaldım şuan 58.5 kiloyum şeker ölçümü de iyi çıkmıştı ama bu hafta 1.400 kilo olmasına fazla dedi benim gözüme de fazla geldi boyu babası gibi uzun olacakmış. Bu karnının önden gitmesi yüzünden bana diyetisyen yolu gözüktü sıfır şeker, hamur işi, bol yürüyüş ve su ile Aralık başı görüşelim dedi inşallah o zaman gidince herşey düzelmiş olur bende durumlar bu

Bu söylediğiniz durum bende de var bu ay özellikle sağ kasığım üstüne basınca ağrı yapıyor ağrısı sanısı da var. büyük ihtimal kist olacak zaten doktor da kistin var demisti hamilelikte olusmuyor bundan dolayımıdır ki adetle atılan bir kist ama ne yapmak gerek doktor hamilelik olmazsa gel demisti

Beslenmeyle yoluna girer inşallah canım benim onun dışında iyi olmasına sevindim

Bende öyle düşünüyorum çünkü ne şeker ne diğer şeyler az uzak kalayım diyemedim
Çok kilo almamışsın ama iyi
Bu arada bi rahim boyunu falan ne zaman ölçmeye başlıyorlar? Kaçıncı haftada?

Çok kilo almamışsın ama iyi
Bu arada bi rahim boyunu falan ne zaman ölçmeye başlıyorlar? Kaçıncı haftada?
Benim en başından beri ölçüyor aslında kürtaj histeroskopi gibi operasyon geçiren kişilerin zaten başından bakıyorlar hep senin zaten bakıyordur da sen fark etmiyor olabilirsin söylememiştir ultrasonda aynı şekilde bakıyor çünkü

Alttan bakılıyor sanıyorum ben karın ultrasonu ile anlaşılıyor mu?

Bide birşey daha sorucam sana şimdi raporlu ya benim oksaparla progestan. direk eczaneden alabiliyor muyum yazdırmadan?

Alttan bakılıyor sanıyorum ben karın ultrasonu ile anlaşılıyor mu?

Bide birşey daha sorucam sana şimdi raporlu ya benim oksaparla progestan. direk eczaneden alabiliyor muyum yazdırmadan?
Hayır hayır bebeğe yakınlaştırmadan yan yan kaydırıp kesin bakıp bi çizgi ölçmüştür illaki ama sen fark etmemişsindir yinede bir gidince sor garantiye al Allah korusun çok ciddi bir sıkıntı da karından baktığını teyit etmek için alttan bakıyorlar net gözüksün diye

Benim hastahane raporladı bittikçe yazdırıp alıyorum 3 ayda bir yazdırmadan artık vermiyorlar diye biliyorum

Tamamdır canım çok teşekkür ederim.

Çarşamba ikiliye gideceğim ozaman sorayım bakalım

Çok sevindim canım benim aslında hiç kilo almamışsın, yediklerin nasıl yarıyosa bebişe artık

Dr un yapmayacağını tahmin etmesi ne ilginç di mi?

Valla ben anlamadım ki bu işi bakalım diyete başladım neler olacak
Benim paşanın da önden çıkardı karni cnm azcık tombis doğdu hala öyle diyet değil de sağlıklı beslen çok da kasma sonuçta şeker testin iyi çıkmış

Benim paşanın da önden çıkardı karni cnm azcık tombis doğdu hala öyle diyet değil de sağlıklı beslen çok da kasma sonuçta şeker testin iyi çıkmış
Hiç düzene girmedi hep önde mi gitti öyle olursa benim doktor normal demez sonuna kadar diyete devam ettirir genetik değil diye biz zayıf olunca

İyi canım en son ikili teste girdim normal dedi doktor. Ama bi gün kanama yaşadım o biraz korkuttu şimdi iyiyim şükür
Neden olmuş kanama bisey dedi mi doktor yada önlem için ilaç verdi mi

Hiç düzene girmedi hep önde mi gitti öyle olursa benim doktor normal demez sonuna kadar diyete devam ettirir genetik değil diye biz zayıf olunca
Yani genel olarak oğlum hep önden gitti, bence tontis olucak, tabiii dikkat et yediklerine çok tatlı hamur işi yeme ama sağlıklı şeyleri kısma bol bol kuruyemis ye süt ürünleri sebze et.. Diğer ölçümler nasıl kafa boy uzunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…