Düşükle sonuçlanan hamileliğimde bende 0.181 le öğrenmiştim 3,9,15,39 olarak hep baktırıp sürünmüştüm.Gerçekten ciddi bir stres.5.haftada da düşük oldu zaten.Yaşım 37 zaten riskli yaşlar olduğu için şimdi birdaha haftaya baktırıp öyle dr a gideceğim.Hepimiz yavruları bizimle olsun inşallahBen ilk öğrendiğimde değerim 15 çıkmıştı hatta doktorum bile şaşırdı sen nasıl hissettin hamile olduğunu da kan vermeye geldin diye önemli olan çıkan değer değil nasıl yükseldiği. Ben değerim düşük diye 1 hafta arayla kan vermiştim o zaman. Artış normal çıkmıştı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebeğini. Bir daha ne zaman kan vereceksin?
Bu söylediğiniz durum bende de var bu ay özellikle sağ kasığım üstüne basınca ağrı yapıyor ağrısı sanısı da var. büyük ihtimal kist olacak zaten doktor da kistin var demisti hamilelikte olusmuyor bundan dolayımıdır kiEvet canım zaten kist yumurtanın fazla büyümesiyle catlamadan orada kalmasından kaynaklanıyor. Yumurta büyürken sızı oluyor sonrasında ağrıya sanciya dönüşüyor ve en önemlisi mesaneye baskı ilişki sırasında baskı hissi veriyor. Elini hafif bastırınca bile acıyor. Ama benim bu bahsettiğimde 5 cm olmuştu yumurta Allah'a şükür iki ay doğum kontrol hapı sonrası kayboldu gitti. Ama işte bir ay klomen kullandım 3 aya mal oldu. Ondan sonra klomen istemedim ama famera da işe yaramadı. Şu anki doktor sen bana güven klomen iç sıkıntı olmayacak dedi güvenip yine başladım. İlk ay kist olmadı ama gebelik de olmadı. Bakalım kısmet bu ay inşallah
Beslenmeyle yoluna girer inşallah canım benim onun dışında iyi olmasına sevindimKızlar buraya dünkü kontrolü yazmayı unutmuşumPembeAnkaKusu miniklerden fırsat bulunca gör diye etiketliyorum
28+4 de gitmiş oldum rahim ağzı, suyu iyi bir sıkıntı yok, boynunda kordon da yok, tek sorun karnını ölçünce 2 hafta ilerde dediben 51 kilo ile hamile kaldım şuan 58.5 kiloyum şeker ölçümü de iyi çıkmıştı ama bu hafta 1.400 kilo olmasına fazla dedi benim gözüme de fazla geldi boyu babası gibi uzun olacakmış. Bu karnının önden gitmesi yüzünden bana diyetisyen yolu gözüktü sıfır şeker, hamur işi, bol yürüyüş ve su ile Aralık başı görüşelim dedi inşallah o zaman gidince herşey düzelmiş olur bende durumlar bu
Bende öyle düşünüyorum çünkü ne şeker ne diğer şeyler az uzak kalayım diyemedimBeslenmeyle yoluna girer inşallah canım benim onun dışında iyi olmasına sevindim
Çok kilo almamışsın ama iyiBende öyle düşünüyorum çünkü ne şeker ne diğer şeyler az uzak kalayım diyemedim
Benim en başından beri ölçüyor aslında kürtaj histeroskopi gibi operasyon geçiren kişilerin zaten başından bakıyorlar hep senin zaten bakıyordur da sen fark etmiyor olabilirsin söylememiştir ultrasonda aynı şekilde bakıyor çünküÇok kilo almamışsın ama iyi
Bu arada bi rahim boyunu falan ne zaman ölçmeye başlıyorlar? Kaçıncı haftada?
Alttan bakılıyor sanıyorum ben karın ultrasonu ile anlaşılıyor mu?Benim en başından beri ölçüyor aslında kürtaj histeroskopi gibi operasyon geçiren kişilerin zaten başından bakıyorlar hep senin zaten bakıyordur da sen fark etmiyor olabilirsin söylememiştir ultrasonda aynı şekilde bakıyor çünkü
Hayır hayır bebeğe yakınlaştırmadan yan yan kaydırıp kesin bakıp bi çizgi ölçmüştür illaki ama sen fark etmemişsindir yinede bir gidince sor garantiye alAlttan bakılıyor sanıyorum ben karın ultrasonu ile anlaşılıyor mu?
Bide birşey daha sorucam sanaşimdi raporlu ya benim oksaparla progestan. direk eczaneden alabiliyor muyum yazdırmadan?
Tamamdır canım çok teşekkür ederim.Hayır hayır bebeğe yakınlaştırmadan yan yan kaydırıp kesin bakıp bi çizgi ölçmüştür illaki ama sen fark etmemişsindir yinede bir gidince sor garantiye alAllah korusun çok ciddi bir sıkıntı da karından baktığını teyit etmek için alttan bakıyorlar net gözüksün diye
Benim hastahane raporladı bittikçe yazdırıp alıyorum 3 ayda bir yazdırmadan artık vermiyorlar diye biliyorum
Haber ver mutlaka kontrol çıkışıTamamdır canım çok teşekkür ederim.
Çarşamba ikiliye gideceğim ozaman sorayım bakalım
Çok sevindim canım benimKızlar buraya dünkü kontrolü yazmayı unutmuşumPembeAnkaKusu miniklerden fırsat bulunca gör diye etiketliyorum
28+4 de gitmiş oldum rahim ağzı, suyu iyi bir sıkıntı yok, boynunda kordon da yok, tek sorun karnını ölçünce 2 hafta ilerde dediben 51 kilo ile hamile kaldım şuan 58.5 kiloyum şeker ölçümü de iyi çıkmıştı ama bu hafta 1.400 kilo olmasına fazla dedi benim gözüme de fazla geldi boyu babası gibi uzun olacakmış. Bu karnının önden gitmesi yüzünden bana diyetisyen yolu gözüktü sıfır şeker, hamur işi, bol yürüyüş ve su ile Aralık başı görüşelim dedi inşallah o zaman gidince herşey düzelmiş olur bende durumlar bu
Valla ben anlamadım ki bu işiÇok sevindim canım benimaslında hiç kilo almamışsın, yediklerin nasıl yarıyosa bebişe artık
Dr un yapmayacağını tahmin etmesi ne ilginç di mi?Evet canım zaten kist yumurtanın fazla büyümesiyle catlamadan orada kalmasından kaynaklanıyor. Yumurta büyürken sızı oluyor sonrasında ağrıya sanciya dönüşüyor ve en önemlisi mesaneye baskı ilişki sırasında baskı hissi veriyor. Elini hafif bastırınca bile acıyor. Ama benim bu bahsettiğimde 5 cm olmuştu yumurta Allah'a şükür iki ay doğum kontrol hapı sonrası kayboldu gitti. Ama işte bir ay klomen kullandım 3 aya mal oldu. Ondan sonra klomen istemedim ama famera da işe yaramadı. Şu anki doktor sen bana güven klomen iç sıkıntı olmayacak dedi güvenip yine başladım. İlk ay kist olmadı ama gebelik de olmadı. Bakalım kısmet bu ay inşallah
Benim paşanın da önden çıkardı karni cnm azcık tombis doğdu hala öyleValla ben anlamadım ki bu işibakalım diyete başladım neler olacak
Nasıl gidiyor minikler nasılTamamdır canım çok teşekkür ederim.
Çarşamba ikiliye gideceğim ozaman sorayım bakalım
İyi canım en son ikili teste girdim normal dedi doktor. Ama bi gün kanama yaşadım o biraz korkuttu şimdi iyiyim şükürNasıl gidiyor minikler nasıl
Hiç düzene girmedi hep önde mi gittiBenim paşanın da önden çıkardı karni cnm azcık tombis doğdu hala öylediyet değil de sağlıklı beslen çok da kasma sonuçta şeker testin iyi çıkmış
Neden olmuş kanama bisey dedi mi doktor yada önlem için ilaç verdi miİyi canım en son ikili teste girdim normal dedi doktor. Ama bi gün kanama yaşadım o biraz korkuttu şimdi iyiyim şükür
Yani genel olarak oğlum hep önden gitti, bence tontis olucak, tabiii dikkat et yediklerine çok tatlı hamur işi yeme ama sağlıklı şeyleri kısma bol bol kuruyemis ye süt ürünleri sebze et.. Diğer ölçümler nasıl kafa boy uzunlukHiç düzene girmedi hep önde mi gittiöyle olursa benim doktor normal demez sonuna kadar diyete devam ettirir genetik değil diye biz zayıf olunca