- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Inş canım hep beraber pozitifi görürüzEvet canım ben hayıt kullandığım ay prolaktin yükseldi. Clife macun kullandım yine yükseldi. Ya içindeki hayittan yada çörekotu kaynaklı da olabilir çünkü çörekotu da prolaktin yüksekliği yapabiliyormus. Ayrıca arı sütü incir maden suyu hepsi yükseltiyor prolaktini. Famera deneyimine gelince bende hiç ise yaramadi hiç büyümedi yumurtalar. Klomen en azından büyütüyor ama bazen kist yapıyordu açıkçası famera beni hayal kırıkl2ığına uğrattışimdi yeni bir doktora başladım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı malesef adetimi bekliyorum bu ay tekrar deneyeceğiz inşallah bu ay pozitifi görürüz
merhaba benim de 2 gün de 2 katı artmış gibi normal değil mi :/Kızlar merhaba tekrardan. Çarşamba kan vermiştim beta 1020 idi Cuma günü de 2440 çıktı düşük yaptığım gebeliğimde de artış oranı aynıydı onun etkisi midir bilmem ama çok tedirgin oldum acaba artış biraz az mı diye.
lacnafarex çok memnun kaldımKızlar düşük sonrası kürtaj olup yeni gebelik için üç ay beklerken kullandığınız veya kulanmayı düşündüğünüz birkisel ilaç takviye gibi bişeyler varmı
Yaşın kaçtı bebeğim bende 35Kürtajdan hemen sonra hamile kalmayı umuyordum ama 3. Adetimi oldum kızlar. Moral bozmak yok diyorum ama yaşımda var. Napsam vaz mı geçsem bu umuttan. Çok depresifim bugün
1.5-2 katına kadar artması normalmiş.merhaba benim de 2 gün de 2 katı artmış gibi normal değil mi :/
kalabiliyor ama canı veren Allah o ne derse bizimle de ilgisi yok
Yok canım famera bende resmen sıfır etki yaptı. Hatta ilaç sahte mi diye düşünüp barkoduni sorgulattim o kadar yani:))Inş canım hep beraber pozitifi görürüz
Ya sorma en önerilenler üstelik prolaktini yükseltiyor.
Bunlar tavsiye efilirken düşünsene olumsuz etki ettiğini.
Insan umuda yaslanmak istiyor.
Bi gonalf deneyimim var olumsuzdu gecen sene.
Famera kullanırken alt kasıklarda sızı derinden oluyor muydu?
Diğerlerinde sızı oluyor muydu?Yok canım famera bende resmen sıfır etki yaptı. Hatta ilaç sahte mi diye düşünüp barkoduni sorgulattim o kadar yani:))
Ben estrofem kullandım ama atıyorum sayıyı tam hatırlamıyorum yalan olmasın 21 gün estrofem kullandıysam 5 gün tarlusal kullandım adet sökülsün diye o bitince 3 gün sonra geliyordu ama ben sabah öğle akşam 2 tane atıyordum baya yoğun kullandımArkadaşlar estrofem bittikten kaç gün sonra adet geliyor? Kullananlarınız oldu mu?
Benim günde 1, histereskobiden sonra başladım 23’ünde bitti. Kasık ağrılarım oluyor haftasonuna kadar adet olurum herhalde bugün 43. Gün çünküBen estrofem kullandım ama atıyorum sayıyı tam hatırlamıyorum yalan olmasın 21 gün estrofem kullandıysam 5 gün tarlusal kullandım adet sökülsün diye o bitince 3 gün sonra geliyordu ama ben sabah öğle akşam 2 tane atıyordum baya yoğun kullandım
45 günü geçti diyelim doktora sor yine de belki sökülsün diye ilaç verirBenim günde 1, histereskobiden sonra başladım 23’ünde bitti. Kasık ağrılarım oluyor haftasonuna kadar adet olurum herhalde bugün 43. Gün çünkü
Bende klomen sızı yapıyor ve büyütüyor ama onda da çoğu zaman kist yapıyor. Şimdi bir ay daha klomen ve çatlatma iğnesi şeklinde deneyip yumurta geliştirici iğnelere geçiş yapacağım. İnşallah gerek kalmaz bakalımDiğerlerinde sızı oluyor muydu?
Tamamdır45 günü geçti diyelim doktora sor yine de belki sökülsün diye ilaç verir
Kist olduğu ay bu bahs ettiğim sızı oluyor muydu?Bende klomen sızı yapıyor ve büyütüyor ama onda da çoğu zaman kist yapıyor. Şimdi bir ay daha klomen ve çatlatma iğnesi şeklinde deneyip yumurta geliştirici iğnelere geçiş yapacağım. İnşallah gerek kalmaz bakalım
İyiyiz kuzum sen nasılsın. Artık yavaştan başlıycam bende bebiş çalışmalarına sen nasılsın neler yaptın bu süreçteKızlar merhaba hepinize telefonumu değiştirdim şifreyi falan unutmuşum aklımdan çıkmış gitmiş burası vallahi. Bi doğum haberi gördüm onun dışında var mi guzel haberler özet geçerseniz sevinirim daha sık okuyacağım artık. Herkes iyi mi her şey yolunda mi
Biz eşimle kan verdik 1 ay sonra cikarmis korunuyoruz. Eşim uzmanlık sınavına girmişti iyi puan aldı tasinicaz ve tekrar bir süre ayrı kalacağız yine ne yazık kiİyiyiz kuzum sen nasılsın. Artık yavaştan başlıycam bende bebiş çalışmalarına sen nasılsın neler yaptın bu süreçte
Bende kese görünce başladıKızlar merhaba kan pıhtılaşması olanlar yardımcı olabilir mi hamilelikte oksapara hamilelik başlar başlamaz mı yoksa kese göründükten sonra mı başlanıyor?