Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inş canım hep beraber pozitifi görürüz
Ya sorma en önerilenler üstelik prolaktini yükseltiyor.
Bunlar tavsiye efilirken düşünsene olumsuz etki ettiğini.
Insan umuda yaslanmak istiyor.

Bi gonalf deneyimim var olumsuzdu gecen sene.

Famera kullanırken alt kasıklarda sızı derinden oluyor muydu?

Arkadaşlar estrofem bittikten kaç gün sonra adet geliyor? Kullananlarınız oldu mu?

merhaba benim de 2 gün de 2 katı artmış gibi normal değil mi :/

Yok canım famera bende resmen sıfır etki yaptı. Hatta ilaç sahte mi diye düşünüp barkoduni sorgulattim o kadar yani:))

Arkadaşlar estrofem bittikten kaç gün sonra adet geliyor? Kullananlarınız oldu mu?
Ben estrofem kullandım ama atıyorum sayıyı tam hatırlamıyorum yalan olmasın 21 gün estrofem kullandıysam 5 gün tarlusal kullandım adet sökülsün diye o bitince 3 gün sonra geliyordu ama ben sabah öğle akşam 2 tane atıyordum baya yoğun kullandım

Benim günde 1, histereskobiden sonra başladım 23’ünde bitti. Kasık ağrılarım oluyor haftasonuna kadar adet olurum herhalde bugün 43. Gün çünkü

Benim günde 1, histereskobiden sonra başladım 23’ünde bitti. Kasık ağrılarım oluyor haftasonuna kadar adet olurum herhalde bugün 43. Gün çünkü
45 günü geçti diyelim doktora sor yine de belki sökülsün diye ilaç verir

Kızlar merhaba hepinize telefonumu değiştirdim şifreyi falan unutmuşum aklımdan çıkmış gitmiş burası vallahi. Bi doğum haberi gördüm onun dışında var mi guzel haberler özet geçerseniz sevinirim daha sık okuyacağım artık. Herkes iyi mi her şey yolunda mi

Kist olduğu ay bu bahs ettiğim sızı oluyor muydu?

Ins gerek kalmadan hayırlı haberi alırsın

İyiyiz kuzum sen nasılsın. Artık yavaştan başlıycam bende bebiş çalışmalarına sen nasılsın neler yaptın bu süreçte

İyiyiz kuzum sen nasılsın. Artık yavaştan başlıycam bende bebiş çalışmalarına sen nasılsın neler yaptın bu süreçte
Biz eşimle kan verdik 1 ay sonra cikarmis korunuyoruz. Eşim uzmanlık sınavına girmişti iyi puan aldı tasinicaz ve tekrar bir süre ayrı kalacağız yine ne yazık ki Allah’a sukur her şey yolunda onun disinda
size de kolaylıklar diliyorum efenim

Kızlar merhaba kan pıhtılaşması olanlar yardımcı olabilir mi hamilelikte oksapara hamilelik başlar başlamaz mı yoksa kese göründükten sonra mı başlanıyor?

Kızlar merhaba kan pıhtılaşması olanlar yardımcı olabilir mi hamilelikte oksapara hamilelik başlar başlamaz mı yoksa kese göründükten sonra mı başlanıyor?
Bende kese görünce başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…