Bende de kese göründükten sonra başladı canımKızlar merhaba kan pıhtılaşması olanlar yardımcı olabilir mi hamilelikte oksapara hamilelik başlar başlamaz mı yoksa kese göründükten sonra mı başlanıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de kese göründükten sonra başladı canımKızlar merhaba kan pıhtılaşması olanlar yardımcı olabilir mi hamilelikte oksapara hamilelik başlar başlamaz mı yoksa kese göründükten sonra mı başlanıyor?
Evet canım zaten kist yumurtanın fazla büyümesiyle catlamadan orada kalmasından kaynaklanıyor. Yumurta büyürken sızı oluyor sonrasında ağrıya sanciya dönüşüyor ve en önemlisi mesaneye baskı ilişki sırasında baskı hissi veriyor. Elini hafif bastırınca bile acıyor. Ama benim bu bahsettiğimde 5 cm olmuştu yumurta Allah'a şükür iki ay doğum kontrol hapı sonrası kayboldu gitti. Ama işte bir ay klomen kullandım 3 aya mal oldu. Ondan sonra klomen istemedim ama famera da işe yaramadı. Şu anki doktor sen bana güven klomen iç sıkıntı olmayacak dedi güvenip yine başladım. İlk ay kist olmadı ama gebelik de olmadı. Bakalım kısmet bu ay inşallahKist olduğu ay bu bahs ettiğim sızı oluyor muydu?
Ins gerek kalmadan hayırlı haberi alırsın
Vuuuu geliyor bebişMerhaba kızlar ben hasta oldum, aslında hasta olmam VS çok düzenli gidiyor. Aralık gibi klomen kullanim diyordum yavaş yavaş geliyor süreç
37Yaşın kaçtı bebeğim bende 35
Benim doktorumun kendi kliniği vardı öyle olunca biraz daha pahalı oluyor 3.500 demişti ilaçlar hariç tabi bize indirim yapmıştı ama söylediği genel fiyat buydu yıkama ve aşılama işlemi içinHa-ri bebeğim sen mikroçipliyle hamile kalmıştın dimi? Ne kadardı spermin yıkanması, aşılama falan birlikte ücreti?
Yıkama işlemini klinikte yapabiliyorlar mı? Benim doktorumun da özel kliniği var ama ben sormadım henüz ona. Önce bi fikir edineyim senden dedim.Benim doktorumun kendi kliniği vardı öyle olunca biraz daha pahalı oluyor 3.500 demişti ilaçlar hariç tabi bize indirim yapmıştı ama söylediği genel fiyat buydu yıkama ve aşılama işlemi için
Nasıl bişey biliyor musun en büyük servis tabaklarından biraz daha büyük yuvarlak bir makina artık onun içine nasıl bir elek gibi bişey ile koyuyorsa eşim benden önce gitti 45 dk bir saat kadar o makina içinde o dönmüş durmuş, o ufacık şeyde önce ne kadardı işlem görünce sayı ne kadar hep veriyorYıkama işlemini klinikte yapabiliyorlar mı? Benim doktorumun da özel kliniği var ama ben sormadım henüz ona. Önce bi fikir edineyim senden dedim.
Tamam biz de öyle yapmıştık normal aşılama işleminde ama özel klinikte nasıl oluyor ona şaşırdım. Tuvalette mi yapacak afedersin bizimkine yarın bi sorayım bakalım. Yanında hastane var, orda spermi verip, aşılamayı kliniğinde yapıyordur belkiNasıl bişey biliyor musun en büyük servis tabaklarından biraz daha büyük yuvarlak bir makina artık onun içine nasıl bir elek gibi bişey ile koyuyorsa eşim benden önce gitti 45 dk bir saat kadar o makina içinde o dönmüş durmuş, o ufacık şeyde önce ne kadardı işlem görünce sayı ne kadar hep veriyor
Valla tuvalette yapmış birde benim bayramın birinci günüydü sırf bizim için geldi sekreter vs yoktu ben de gitmedim doktor ve eşim vardı sadece klinikteTamam biz de öyle yapmıştık normal aşılama işleminde ama özel klinikte nasıl oluyor ona şaşırdım. Tuvalette mi yapacak afedersin bizimkine yarın bi sorayım bakalım. Yanında hastane var, orda spermi verip, aşılamayı kliniğinde yapıyordur belki
E o biraz da iyi olmuş eşim o kadar kadının içinde hayatta wc ye gidip de yapmaz neyse yarın bi sorayım bakalım ne dicekler. Çok sağol kuzumValla tuvalette yapmış birde benim bayramın birinci günüydü sırf bizim için geldi sekreter vs yoktu ben de gitmedim doktor ve eşim vardı sadece klinikte
Rica ederim inşallah güzel haberler ile gelE o biraz da iyi olmuş eşim o kadar kadının içinde hayatta wc ye gidip de yapmaz neyse yarın bi sorayım bakalım ne dicekler. Çok sağol kuzum
Bu kişiye göre değişir değer artışı önemli olan ilk öğrendiğiniz değerin 2 güne bir iki kat artması inşallah sizin de sağlıklı şekilde artar gerilmeyin korkmayın diyemem ama kendinizi sakinleştirmeye çalışın çünkü bu konuda biz tevekkül etmekten başka bişey yapamayız inanın nasibimiz ne ise onu yaşıyoruz. Miniğin yaşayacak ömrü var ise önce ne olursa olsun sağlıkla ilerleyecek zatenHerkese merhaba.Ben ağustos ayında 5 +2 de düşük yaptım.Kürtajsız,kendiliğinden.Dr um bekleme dedi ve Bu ay adetim 2 gün gecikti.Beta hcg baktırdım 45.33 çıktı fakat gözlerim hep nemli çok kaygılıyım ve korkuyorum.Sizce değer nasıl ?
Çok teşekkür ederim İnşallah.Rabbim den hayırlısını diliyorumBu kişiye göre değişir değer artışı önemli olan ilk öğrendiğiniz değerin 2 güne bir iki kat artması inşallah sizin de sağlıklı şekilde artar gerilmeyin korkmayın diyemem ama kendinizi sakinleştirmeye çalışın çünkü bu konuda biz tevekkül etmekten başka bişey yapamayız inanın nasibimiz ne ise onu yaşıyoruz. Miniğin yaşayacak ömrü var ise önce ne olursa olsun sağlıkla ilerleyecek zaten
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah bende toparlanıp kasımda deniycem ama bilmiyorum pekde umutlu değilim kürtaj olalı üç ay olcak
Amin inşallahRabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah bende toparlanıp kasımda deniycem ama bilmiyorum pekde umutlu değilim kürtaj olalı üç ay olcak
Ben ilk öğrendiğimde değerim 15 çıkmıştı hatta doktorum bile şaşırdı sen nasıl hissettin hamile olduğunu da kan vermeye geldin diye önemli olan çıkan değer değil nasıl yükseldiği. Ben değerim düşük diye 1 hafta arayla kan vermiştim o zaman. Artış normal çıkmıştı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebeğini . Bir daha ne zaman kan vereceksin?Herkese merhaba.Ben ağustos ayında 5 +2 de düşük yaptım.Kürtajsız,kendiliğinden.Dr um bekleme dedi ve Bu ay adetim 2 gün gecikti.Beta hcg baktırdım 45.33 çıktı fakat gözlerim hep nemli çok kaygılıyım ve korkuyorum.Sizce değer nasıl ?
Şimdi kan tahlilim elimde.Direk buraya geldim zaten.Şükür olsun 45.33 den iki günde 131.45 olmuş Diliyorum ki böyle sağlıklı devam etsinBen ilk öğrendiğimde değerim 15 çıkmıştı hatta doktorum bile şaşırdı sen nasıl hissettin hamile olduğunu da kan vermeye geldin diye önemli olan çıkan değer değil nasıl yükseldiği. Ben değerim düşük diye 1 hafta arayla kan vermiştim o zaman. Artış normal çıkmıştı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebeğini . Bir daha ne zaman kan vereceksin?