Tamamdır çok teşekkür ederimİnşallah Rabbim en kısa sürede gönlünüzde olanı versin öncelikle, benim öyle ciddi yumurta kalitesi ile ilgili tecrübem yok ama kendi tedavi sürecinde şunu fark ettim ilk gebelik düşündüğüm ay bende direk daha ilk denemede ovulasyon testi aldım yumurtlama gördüm denedik hamile kaldım ama 9. Hafta kalbi durdu o yumurta sağlıklı mıydı değil mi muamma
Kürtaj sonrası bekleyip yine ovulasyon ile başladım hep testte evet yumurtlama çatlama gözüktü ama aynı tarihlerde doktor bakınca ortada yumurta olmadığı da oldu 12 mm iken kaybolduğu da oysa ovulasyon gayet yumurtlama olmuş çatlamış gösteriyordu. Bazen de ovulasyonda yumurtlama yokken ultrasonda net vardı. Yani insanı ovulasyon da yanıltabilir belli olmazo dönem bana doktorum bol su iç günlük yürüyüş yap, stresten uzak dur, paketli gıda asla yeme demişti bunlara dikkat ettim ama benim hamileliğim iğne kullanıp aşılama ile oldu
Anladim gecmis olsun, rabbim tekrar nasip etsin insallahDeğilim 20 Ağustos'ta kaybettim ilk reglim 9 Ekim'de bitti bir hafta sonra tekrar regl oldum. Şuan regliyim
Amin teşekkür ederimAnladim gecmis olsun, rabbim tekrar nasip etsin insallah
Benimki de birebir aynısı canım. Bazı doktorlar kan sulandırıcıya gerek yok diyor, bazıları var diyor. Biraz Güven meselesi. Ben hem coraspin kullanıyorum hem de gebeliklerimde iğneye başlıyorum ama yine de düşük oldu. Ama şunu da belirteyim ki bende damar yetmezliği var yani gerek yok deseler de tıkanıklık olmaması için ben mecburen kullanıyorum. Güvendiğin bir doktor varsa onun yönlendirmesine göre hareket etmelisinHerkese merhaba 2 kaybım oldu. Trambofili paneli sonucumu bugün aldım. Anlayanlar yardımcı olabilir mi?
Ha-ri bakabilir misin rica etsem? Eki Görüntüle 3149025
Anladım canım teşekkür ederim. Ne diyecekler bilmiyorum ama doktorların farklı görüşte olması çok kafa karıştırıyor. Hem Antalya’da hem Konya’da doktora görünüyorum. Memleketim Antalya yaşadığım yer Konya.Benimki de birebir aynısı canım. Bazı doktorlar kan sulandırıcıya gerek yok diyor, bazıları var diyor. Biraz Güven meselesi. Ben hem coraspin kullanıyorum hem de gebeliklerimde iğneye başlıyorum ama yine de düşük oldu. Ama şunu da belirteyim ki bende damar yetmezliği var yani gerek yok deseler de tıkanıklık olmaması için ben mecburen kullanıyorum. Güvendiğin bir doktor varsa onun yönlendirmesine göre hareket etmelisin
Evet ikisi de gebeliğe çok etki eden faktörler, görmezden gelmemelisin zaten. Ama haklısın gerçekten her doktorun kendine göre yorumu var biz de ne yapacağımızı şaşırıyoruz. İlaçlarını kullanınca sağlıkla kavuşursun bebeğine artıkAnladım canım teşekkür ederim. Ne diyecekler bilmiyorum ama doktorların farklı görüşte olması çok kafa karıştırıyor. Hem Antalya’da hem Konya’da doktora görünüyorum. Memleketim Antalya yaşadığım yer Konya.
Haşimato var aynı zamanda bende. Biri düşüklere sebep olarak göremeyiz derken diğeri onu yüksek ihtimal görüyor, gebelik olursa gel ilaca başlayacağız dedi mesela. Sanırım bu sefer riske atamayacağım tiroidi de pıhtılaşmayı da.
Senin genlerine düşük doz iğne coraspirin gerek var diyen de oluyor gerek yok diyen de cidden çok ikili davranıyorlar bak senin Paı heterozigot benim homozigot bide sende heterozigot olan diğer genlerden biri bende de heterozigot gebelik öncesi coraspirin başladım hamile kalınca da hem coraspirin hem 0,4 lük iğne şu zamana kadar hiç kanamam vs olmadı demekki bişeyler yolunda ama bu iğne sayesinde mi yoksa sağlıklı bir bebek de ondan mı öyle gidiyor inan bilmiyorumHerkese merhaba 2 kaybım oldu. Trambofili paneli sonucumu bugün aldım. Anlayanlar yardımcı olabilir mi?
Ha-ri bakabilir misin rica etsem? Eki Görüntüle 3149025
İnşallah canım hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşalım buradaEvet ikisi de gebeliğe çok etki eden faktörler, görmezden gelmemelisin zaten. Ama haklısın gerçekten her doktorun kendine göre yorumu var biz de ne yapacağımızı şaşırıyoruz. İlaçlarını kullanınca sağlıkla kavuşursun bebeğine artık
Heterezigot ve homozigotun farkı ne? tam bir ayrımı var mı ? Bir de 0,4 lük iğne dediğin oksapar mı ? Coraspirini şu an ben de kullanıyorum günde bir tane.Senin genlerine düşük doz iğne coraspirin gerek var diyen de oluyor gerek yok diyen de cidden çok ikili davranıyorlar bak senin Paı heterozigot benim homozigot bide sende heterozigot olan diğer genlerden biri bende de heterozigot gebelik öncesi coraspirin başladım hamile kalınca da hem coraspirin hem 0,4 lük iğne şu zamana kadar hiç kanamam vs olmadı demekki bişeyler yolunda ama bu iğne sayesinde mi yoksa sağlıklı bir bebek de ondan mı öyle gidiyor inan bilmiyorum
Heterozigot dediğinde sadece bir taraftan almış oluyorsun o geni yani ya anneden ya babadan homozigot ise iki taraftan da gelmiş oluyor o daha baskın oluyor heterozigota göre, evet 0.4 oksapar markası değişebilir hibor vs de varmış hepsi aynı işlevi görüyor en düşük doz 0,4Heterezigot ve homozigotun farkı ne? tam bir ayrımı var mı ? Bir de 0,4 lük iğne dediğin oksapar mı ? Coraspirini şu an ben de kullanıyorum günde bir tane.
Çok teşekkürler bilgilenmiş oldumHeterozigot dediğinde sadece bir taraftan almış oluyorsun o geni yani ya anneden ya babadan homozigot ise iki taraftan da gelmiş oluyor o daha baskın oluyor heterozigota göre, evet 0.4 oksapar markası değişebilir hibor vs de varmış hepsi aynı işlevi görüyor en düşük doz 0,4
Rica ederim inşallah bu bilgileri bilmeye gerek kalmadığımız günler de gelirÇok teşekkürler bilgilenmiş oldum
Amin kuzum BeeAy yok mama da sıkıntılı. Doğduğundan beri doyurabilmek benim imtihanım. İnşallah ek gıda ve sonrası kolay olur
Yardımcı konulara başvur canım, klomen olur, çatlama olur tüp e kadar yolu var 3 ayda zaten anca toparladım kuzum beKürtajdan hemen sonra hamile kalmayı umuyordum ama 3. Adetimi oldum kızlar. Moral bozmak yok diyorum ama yaşımda var. Napsam vaz mı geçsem bu umuttan. Çok depresifim bugün
Merhaba, famera sürecin ne oldu?Yok canım doktor takibinde olacağım ama bu ay boşuna mı almış olurum ilacı diye düşündüm. Şu an gittiğim doktora gitmeyeceğim artık yeni doktora geçiş yapacağım. Aslında dostinex bitirip gidecektim ama bu ay da boşa geçmesin diye bir his geldi şimdi:)
Hayıt prolaktini mi yukseltiyor?5 hap kaldı işte bir sonraki adete bitmiş olacak ilaç. Daha önce prolaktin 32 iken dostinex ve klomen beraber kullanıp hamile kalmıştım. Doktora danışıp yarın famera başlarım herhalde. Dostinex etkili bir ilaç normalde benim çoktan düşerdi ama hayıt macunu engelledi düşmesini boş yere sürecim uzadı
Evet canım ben hayıt kullandığım ay prolaktin yükseldi. Clife macun kullandım yine yükseldi. Ya içindeki hayittan yada çörekotu kaynaklı da olabilir çünkü çörekotu da prolaktin yüksekliği yapabiliyormus. Ayrıca arı sütü incir maden suyu hepsi yükseltiyor prolaktini. Famera deneyimine gelince bende hiç ise yaramadi hiç büyümedi yumurtalar. Klomen en azından büyütüyor ama bazen kist yapıyordu açıkçası famera beni hayal kırıklığına uğrattıHayıt prolaktini mi yukseltiyor?