Bende oyle yapmıştım cnm detaylı iyi geçince başlamıştım almaya, benden size tavsiye alın yıkayın ütüleyin çok ağırlasmadan, annemle beraber yapmamıza rağmen ben zorlanmistim 32den sonraya bırakmayınBende hep bundan korkup geri durdum ama ne zaman detaylıya girdik çıktık artık cesaret edeyim dedim. Tamam yine garanti değil ama ben ilçedeyim ve elimi atsam hemen alamam aldığım da uygun yada içime sinen olmaz. Dedim bir umut başla bunu verecek olan Rabbim öyle başladıkyine de rahat bir süreç mi asla değil kıpırtı hissetsem bile içimin bir yerinde bir korku hep oluyor
Arkadaşım da sona bırakmıştı o da dedi topladığını yıka diye aklımda asla sona bırakmayacağım inşallah sağlıkla sonunu görmek de nasip olur daBende oyle yapmıştım cnm detaylı iyi geçince başlamıştım almaya, benden size tavsiye alın yıkayın ütüleyin çok ağırlasmadan, annemle beraber yapmamıza rağmen ben zorlanmistim 32den sonraya bırakmayın
Hepsini aldım sonra yıkadım bende ama zor oldu 30 lu haftalara kadar bencr hazır olsun hepsi, bide nette ucuz oluyor ama bazı kumaşlar güzel olmuyor, bakıp almak lazımArkadaşım da sona bırakmıştı o da dedi topladığını yıka diye aklımda asla sona bırakmayacağım inşallah sağlıkla sonunu görmek de nasip olur da
Kesinlikle o yüzden bilindik olanları netten alıyorum yine de, bakalım 30lara biter mi ama azalır en azındanHepsini aldım sonra yıkadım bende ama zor oldu 30 lu haftalara kadar bencr hazır olsun hepsi, bide nette ucuz oluyor ama bazı kumaşlar güzel olmuyor, bakıp almak lazım
Özellikle bebek arabası beşik görüp almalısın, biter herhalde ya ben liste yapmıştım aldikca işaretliyodumKesinlikle o yüzden bilindik olanları netten alıyorum yine de, bakalım 30lara biter mi ama azalır en azından
Peki çıkan sonuçla ilgili bir tedavi şekli var mı yoksa hamile kaldığınızda mı bir yol izlenecek? Bende pıhtılaşma ve kromozom testi vericem de o sebeple soruyorum.Pıhtılaşma içinde test yaptırdım üç gende heterozigot çıktı bundan kaynakliymis dusuklerim canım bende kürtajdan sonra ikinci adeti olunca korunmayı birakacaktim ama olmadım bir hafta gecikti ve dün catlama oldu çok şaşkınım yumurtlama olmasına yine de değerlendirdik rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere
Hamile olunca kan sulandırıcı iğne kullanılıyor hamilelikten öncede aspirin kullananda var doktorun insiyatifine kalmış sanırım canmPeki çıkan sonuçla ilgili bir tedavi şekli var mı yoksa hamile kaldığınızda mı bir yol izlenecek? Bende pıhtılaşma ve kromozom testi vericem de o sebeple soruyorum.
Anladım teşekkür ederimHamile olunca kan sulandırıcı iğne kullanılıyor hamilelikten öncede aspirin kullananda var doktorun insiyatifine kalmış sanırım canm
Sabah gitmiştik biz devlet hastanesi sabah kan alıyor, aç gittik ..Birde bilen arkadaşlar varsa kromozom ve pıhtılaşma analizleri için aç tok fark ediyor mu ve de illa sabahtan mı gitmemiz gerek öğleden sonra gidip kan versekte olur mu?
Merhaba canım. Aç tok farketmiyor bende yeni yaptırdım. Öğleden sonrada kan verebilirsin bir sıkıntı olmaz o yüzdenBirde bilen arkadaşlar varsa kromozom ve pıhtılaşma analizleri için aç tok fark ediyor mu ve de illa sabahtan mı gitmemiz gerek öğleden sonra gidip kan versekte olur mu?
Ayy Allah razı olsun canım tıbbi genetiğe gittiniz değil mi? Kromozom analizi de verdin mi eşinle birlikte?Merhaba canım. Aç tok farketmiyor bende yeni yaptırdım. Öğleden sonrada kan verebilirsin bir sıkıntı olmaz o yüzden
Evet canım tıbbi genetiğe gittim , kromozom analizide temiz cıktıAyy Allah razı olsun canım tıbbi genetiğe gittiniz değil mi? Kromozom analizi de verdin mi eşinle birlikte?
Çok sevindim inşallah tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip eylesin hepimize inşallahEvet canım tıbbi genetiğe gittim , kromozom analizide temiz cıktı
Amin inşallah canımmm hepimizeÇok sevindim inşallah tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip eylesin hepimize inşallah
Ne zaman baslıyorsun, 1 ay mı kaldıEvet canım tıbbi genetiğe gittim , kromozom analizide temiz cıktı
Benden de tavsiye ütüledikten sonra vakumlu hurca koyup biraz havasını aldırabilirsin. Hem toz olmuyor hem de kokusu geçmiyorArkadaşım da sona bırakmıştı o da dedi topladığını yıka diye aklımda asla sona bırakmayacağım inşallah sağlıkla sonunu görmek de nasip olur da
Canımmm zamanım bitti yani doktorumun verdiği zamanNe zaman baslıyorsun, 1 ay mı kaldı