Sende hep aklımdasın inan ama anlıyorum seni iki minnoş zaten halini geçiriyordurSüper haber çoook çok sevindim canım sağlıkla gelsin minnoşlar
Ya seni de bebişi de yeriiimçok özlüyorum sizi ama vakit bulmak çok zor iki hareketli bıdıkla yorgunken de telefona bakasım gelmiyor böyle böyle günler geçiyor ama aklımdasınız
En az 1 adet donemi bekleyin bence, rahminiz toparlansinKızlar pazardan beri düşük yapıyorum değerim neredeyse sıfırlandı, bu adet sayılıyor mu bundan sonraki adet dönemini mi bekleyeyim tekrar hamile kalmak için
Hayır o adet sayılmıyor.1 adet dönemini bekleKızlar pazardan beri düşük yapıyorum değerim neredeyse sıfırlandı, bu adet sayılıyor mu bundan sonraki adet dönemini mi bekleyeyim tekrar hamile kalmak için
Doktor çağrı Gülümser beklemenin kayda değer bir gerekçesi olmadığını söylediKızlar pazardan beri düşük yapıyorum değerim neredeyse sıfırlandı, bu adet sayılıyor mu bundan sonraki adet dönemini mi bekleyeyim tekrar hamile kalmak için
Zaten pazar günü Bursa şehir hastanesi acilinde öyle şeyler yaptılar ki bana bir ay değil bir sene bile bekleyebilirimHayır o adet sayılmıyor.1 adet dönemini bekle
Yaa ne etdilerkiZaten pazar günü Bursa şehir hastanesi acilinde öyle şeyler yaptılar ki bana bir ay değil bir sene bile bekleyebilirim
Ne kadar süre hamile kalmıyordun?biz yaptırdık ama yine düşük olduKızlar doktor eşimden spermiogram istemişti ben onu yaptiramadan sürpriz hamile kaldım ama öğrendikten 5 gün sonra düşük yaptım maalesef, şimdi sorum şu düşük ile erkek sperminin alakası var mı, eşim tekrar denemeden spermiogram testine girsin mi sizce ?
düşükler geneli; saglıksız sperm ya da yumurtadan kaynaklı olabiliyor,Kızlar doktor eşimden spermiogram istemişti ben onu yaptiramadan sürpriz hamile kaldım ama öğrendikten 5 gün sonra düşük yaptım maalesef, şimdi sorum şu düşük ile erkek sperminin alakası var mı, eşim tekrar denemeden spermiogram testine girsin mi sizce ?
devlet hastanesınden tıbbı genetık bolumune randevu alıp esınle bırlıkte kan verebılırsın canım, genetık ve pıhtılasmaya bakarlarBen 1.5 senelik evliyim hiç korunmadim ilk defa hamile kalmıştımözele gidiyorum genetik test yaptırın dedi doktor
Bendede 1.5 sene sonra oldu..ben genetik test verdim..cevablarıni bekliyorum..sende vere bilirsinBen 1.5 senelik evliyim hiç korunmadim ilk defa hamile kalmıştımözele gidiyorum genetik test yaptırın dedi doktor
Ben randevu alsam esimden de kan alırlar mıBendede 1.5 sene sonra oldu..ben genetik test verdim..cevablarıni bekliyorum..sende vere bilirsin
Merhaba, sadece siz mi randevu aldınız eşiniz de aldı mi, ayrı ayrı iki kişinin de randevu alması mı gerekiyorBen direk şehir hastanesine eşimle kendime tıbbi genetik bölümüne randevu almıştım . Orada söyleyince gerekli tahlilleri yaptı (genetik ve pıhtılaşma)
Düşüğün sebebi sağlıksız sperm yada yumurta yüzünden olabilir eşiniz de test versin içiniz rahat eder, genetik testler için de tıbbı genetik bölümüne biz arka arkaya sıra almıştık, sizin ilk düşükse belki de sadece ilki böyle denk geldi bilemezsiniz kendinizi strese sokmayın hemen. Stres arttıkça bu iş daha da zora giriyor çünküKızlar doktor eşimden spermiogram istemişti ben onu yaptiramadan sürpriz hamile kaldım ama öğrendikten 5 gün sonra düşük yaptım maalesef, şimdi sorum şu düşük ile erkek sperminin alakası var mı, eşim tekrar denemeden spermiogram testine girsin mi sizce ?
Biz araştırma hastanesini aradık..ufak bir yalan söyledik..2 defa düşük yaptığımı söyledim..dedi doktorunuz varmı..kim göndermiş..bizde dedikki kendimiz istiyoruz..o zaman dedi randevu kadın doğum doktoruna alıyoruz..o sizi yönlendirir..gün verdi ve biz gitdik..doktor dedi korun ve yazdı hangi testler yapılmalı..eşimede üroloji doktor yazdı..birde genetik doktoru beni gördü sorular verdi ve o da testler istedi..toplam 8 tüp benden 1 tüp eşimden alındi.Ben randevu alsam esimden de kan alırlar mı
Eşimle ikimize ayrı ayrı aldık . Birlikte girdik içeriMerhaba, sadece siz mi randevu aldınız eşiniz de aldı mi, ayrı ayrı iki kişinin de randevu alması mı gerekiyor
MerhabaCanım yasadiklarin gerçekten çok zor Allah sabır versin ve hem bu dünyada hem öbür tarafta mükâfatını versin inşallah. Kırk basması diye birşey duydun mu bilmem ama komşumuz da üç tane düşük yaptıktan sonra babaanem seni kırk basmış yani kirkli bebekken kötü niyetle başka kırklı bir bebek getirmişler yanina yada adetli bir kadin gelmiş kötü niyetle sana bakmış dedi. Neyse kirkladilar kadını ve ardından üç tane ard arda sağlıklı doğum yaptı. İnsan her duyduğunu deniyor Rabbim şifanı buldursun inşallah canım
Selamlar bu kırk basmasını nasıl bozdular nasıl kırkladılar bi anlatrmsn banada aynı şeyi söyledilerCanım yasadiklarin gerçekten çok zor Allah sabır versin ve hem bu dünyada hem öbür tarafta mükâfatını versin inşallah. Kırk basması diye birşey duydun mu bilmem ama komşumuz da üç tane düşük yaptıktan sonra babaanem seni kırk basmış yani kirkli bebekken kötü niyetle başka kırklı bir bebek getirmişler yanina yada adetli bir kadin gelmiş kötü niyetle sana bakmış dedi. Neyse kirkladilar kadını ve ardından üç tane ard arda sağlıklı doğum yaptı. İnsan her duyduğunu deniyor Rabbim şifanı buldursun inşallah canım
Merhaba canım ben pek bilmiyorum ama anneme bir sorayim detayları yazarım. Normal bebek kirklamak gibi niyet edip gusül abdesti almak diye düşünüyorumMerhaba
Selamlar bu kırk basmasını nasıl bozdular nasıl kırkladılar bi anlatrmsn banada aynı şeyi söylediler