Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende hep aklımdasın inan ama anlıyorum seni iki minnoş zaten halini geçiriyordur sen de onlar da iyi olsun yeterki arada böyle kendinizden haber ver yeter

Kızlar pazardan beri düşük yapıyorum değerim neredeyse sıfırlandı, bu adet sayılıyor mu bundan sonraki adet dönemini mi bekleyeyim tekrar hamile kalmak için

Kızlar pazardan beri düşük yapıyorum değerim neredeyse sıfırlandı, bu adet sayılıyor mu bundan sonraki adet dönemini mi bekleyeyim tekrar hamile kalmak için
Doktor çağrı Gülümser beklemenin kayda değer bir gerekçesi olmadığını söyledi

Kızlar doktor eşimden spermiogram istemişti ben onu yaptiramadan sürpriz hamile kaldım ama öğrendikten 5 gün sonra düşük yaptım maalesef, şimdi sorum şu düşük ile erkek sperminin alakası var mı, eşim tekrar denemeden spermiogram testine girsin mi sizce ?

Ne kadar süre hamile kalmıyordun?biz yaptırdık ama yine düşük oldu

düşükler geneli; saglıksız sperm ya da yumurtadan kaynaklı olabiliyor,
yeme ıcmenıze dıkkat edıp , bir süre deneyebilirsiniz..
ınsallah saglıkla tekrardan nasıp olur

Ben 1.5 senelik evliyim hiç korunmadim ilk defa hamile kalmıştım özele gidiyorum genetik test yaptırın dedi doktor

Ben direk şehir hastanesine eşimle kendime tıbbi genetik bölümüne randevu almıştım . Orada söyleyince gerekli tahlilleri yaptı (genetik ve pıhtılaşma)
Merhaba, sadece siz mi randevu aldınız eşiniz de aldı mi, ayrı ayrı iki kişinin de randevu alması mı gerekiyor

Düşüğün sebebi sağlıksız sperm yada yumurta yüzünden olabilir eşiniz de test versin içiniz rahat eder, genetik testler için de tıbbı genetik bölümüne biz arka arkaya sıra almıştık, sizin ilk düşükse belki de sadece ilki böyle denk geldi bilemezsiniz kendinizi strese sokmayın hemen. Stres arttıkça bu iş daha da zora giriyor çünkü

Ben randevu alsam esimden de kan alırlar mı
Biz araştırma hastanesini aradık..ufak bir yalan söyledik..2 defa düşük yaptığımı söyledim..dedi doktorunuz varmı..kim göndermiş..bizde dedikki kendimiz istiyoruz..o zaman dedi randevu kadın doğum doktoruna alıyoruz..o sizi yönlendirir..gün verdi ve biz gitdik..doktor dedi korun ve yazdı hangi testler yapılmalı..eşimede üroloji doktor yazdı..birde genetik doktoru beni gördü sorular verdi ve o da testler istedi..toplam 8 tüp benden 1 tüp eşimden alındi.

Merhaba
Selamlar bu kırk basmasını nasıl bozdular nasıl kırkladılar bi anlatrmsn banada aynı şeyi söylediler

Merhaba

Selamlar bu kırk basmasını nasıl bozdular nasıl kırkladılar bi anlatrmsn banada aynı şeyi söylediler
Merhaba canım ben pek bilmiyorum ama anneme bir sorayim detayları yazarım. Normal bebek kirklamak gibi niyet edip gusül abdesti almak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…