- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kondom kullanın inanın bu dönemde en iyi korunma şekli oluyorDoktor bize korunun demedi ama bende o kadar test yaptırdım sonuçlara kadar korunayım diyorum ama doğum kontrol hapına hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası
Bende geçen hafta ilk defa a101 le başladım alışverişe 24.haftaya girmiştik, sonrada pek tutamadım iki tanede pijam takımı aldım bikaç hafta sonra liste hazırlayayım herşeyi almayı planlıyorum 30. Haftaya çantayı hazırlayayım.Bende hep bundan korkup geri durdum ama ne zaman detaylıya girdik çıktık artık cesaret edeyim dedim. Tamam yine garanti değil ama ben ilçedeyim ve elimi atsam hemen alamam aldığım da uygun yada içime sinen olmaz. Dedim bir umut başla bunu verecek olan Rabbim öyle başladık yine de rahat bir süreç mi asla değil kıpırtı hissetsem bile içimin bir yerinde bir korku hep oluyor
Siyah gecelik almıştım bende, annem yedek olsun diye pembe koymuş, hain kadın ben doğumdan çıkınca pembe giydirmişsonra da üşendim çıkarmaya, içimde kaldı giyemedim, bende evde giydim hepBende geçen hafta ilk defa a101 le başladım alışverişe 24.haftaya girmiştik, sonrada pek tutamadım iki tanede pijam takımı aldım bikaç hafta sonra liste hazırlayayım herşeyi almayı planlıyorum 30. Haftaya çantayı hazırlayayım.
Anneler işte ya benim bir tanede kırmızım var yeter onlar artık ama siyahı giymek isterim doğumu konuşur hale geldim şükür 37-38 lere bi geleydim. Senden naber emekliyomu senin oğlan baya büyümüş bak 257 gün diyor inanamıyorumSiyah gecelik almıştım bende, annem yedek olsun diye pembe koymuş, hain kadın ben doğumdan çıkınca pembe giydirmişsonra da üşendim çıkarmaya, içimde kaldı giyemedim, bende evde giydim hep
Demi ya siyah şık duruyor niye pembe giydirdin dedim de ama o rahattı diyor yaa maşallah senin de az kalmis emekleme yok cnm daha doğrusu geri geri gidiyor ama ileri gidemiyor daha, yerde sürünüyor baya ilerliyor, çok fazla oturmayı sevmiyor ama ellerinden tutup gezdiriyor sürekli, 2 tane de dişimiz çıktıAnneler işte ya benim bir tanede kırmızım var yeter onlar artık ama siyahı giymek isterim doğumu konuşur hale geldim şükür 37-38 lere bi geleydim. Senden naber emekliyomu senin oğlan baya büyümüş bak 257 gün diyor inanamıyorum
Ouu erkenci dişte maşaAllah yalatkrn zor geliyor dişti emeklemesiydi yürümesiydi derken ama şöyle bir geçmişe bakıyorum kızım kocaman oldu o günler bile ayrı güzelmiş, darısı şimdi oğluma hayırlısıylaDemi ya siyah şık duruyor niye pembe giydirdin dedim de ama o rahattı diyor yaa maşallah senin de az kalmis emekleme yok cnm daha doğrusu geri geri gidiyor ama ileri gidemiyor daha, yerde sürünüyor baya ilerliyor, çok fazla oturmayı sevmiyor ama ellerinden tutup gezdiriyor sürekli, 2 tane de dişimiz çıktı
Zor gerçekten her anları güzel elbet ama diyorum bi büyüse az daha konuşmaya baslasa derdini anlatsa en azından inşallah cnm darısı oğluna olsun.. Valla üst damaklar da beyaz su sıra yine huzursuz 3.geliyor sanırımOuu erkenci dişte maşaAllah yalatkrn zor geliyor dişti emeklemesiydi yürümesiydi derken ama şöyle bir geçmişe bakıyorum kızım kocaman oldu o günler bile ayrı güzelmiş, darısı şimdi oğluma hayırlısıyla
Bunları hangi siteden aldın detaylı daha soru soracağım ama şuan şeker yüklemesi yaptırıyorum son enerjim ile şu 3. Kanı da vereyim deBende geçen hafta ilk defa a101 le başladım alışverişe 24.haftaya girmiştik, sonrada pek tutamadım iki tanede pijam takımı aldım bikaç hafta sonra liste hazırlayayım herşeyi almayı planlıyorum 30. Haftaya çantayı hazırlayayım.
Siyah İnci Siyah-beyaz Pamuklu Likralı Düğmeli Cepli Biyeli Uzun Kollu Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL siyah inci canım hadi bakalı güzel sonuçlarla dön güzel haberler verBunları hangi siteden aldın detaylı daha soru soracağım ama şuan şeker yüklemesi yaptırıyorum son enerjim ile şu 3. Kanı da vereyim de
Açlık 95,2 çıkmış bakalım diğer ikisi ile ne diyecek ama son kana cidden artık halim bitti nasıl kahvaltıya yetişcem bilmiyorum ama içilen şey korkunç değilmiş meyveli soda gibiSiyah İnci Siyah-beyaz Pamuklu Likralı Düğmeli Cepli Biyeli Uzun Kollu Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL siyah inci canım hadi bakalı güzel sonuçlarla dön güzel haberler ver
Doktorunuz ne dediyse vardır bi bildiği benimki 2 ay korun dedi, hap kullanmak istemedim, bencede kondom kullanabilirsiniz. Ben temmuzda kürtaj olmuştum, korunmayı bu ay bırakıcam. Tıbbi genetikteki test sonuclarımı beklemiştim, temiz cıktılar. İnşallah hepimiz bir an önce sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızDoktor bize korunun demedi ama bende o kadar test yaptırdım sonuçlara kadar korunayım diyorum ama doğum kontrol hapına hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası
Ouyy yesinler teyzoşları onu kolay mı geliyor yoksa mama illaki Bi türlü zorluk oluyor ama o tatlılıkları herşey siliyor gerçekten, güzel duaların için teşekkür ederiz kuzumİyiyiz çok şükür. Arada uykuya direniyor meme almıyor. Çoğunlukla mama içmek istemiyor. İttire ittire büyütüyorum cidden çok yıprandım yine de sağlığı yerinde şükür, Dediklerim dışında çok tatlı sıpa, içime sokasım geliyor tekrar Rabbim sizlere de nasip etsin en yakın zamanda inşallah, hep aklımdasınız
Herşeyin yolunda olmasına cok sevindim, sağsalim kucağına alırsın inşallah canımKızlar burada da durum güncellemesi yapayım hemen şuan çok şükür 26. Haftanın içindeyim dün şeker yüklemesi yapıldı gitmişken rutin kan ve idrar tahlili de alındı hepsi temiz çıktı şeker değerleri için de bir sorun görmediler
Sohrab inanmayacaksın ama 3 yıldır bir türlü bırakma fikrim asla olmayan doktorumu değiştirme fikrim varyani değiştirme derken de şöyle ilgisi süreci yürütmesi hala çok iyi asla hakkını yiyemem ve son ana kadar da giderim. Ama doğumu bir küsür saat uzak ilde yaptırıyor burda dibimizde özel hastahane var ama ora ile anlaşması yok. Ben histeroskopi sonrası bile dönüşte fena olmuştum o yolda sezeryan ile ve hele buranın yağmuruna denk gelirsek nasıl olur belirsiz, ailem için de zor olacak
Bunları düşünüp yavaş yavaş diğer doktora da gitsem son sezeryanı burda olsam diye düşünmeye başladım yani
Maşallah sana canım sorun çıkmaması iyi. Yakıkındaki doktorlar nasıl iyi birini bulursan bencede yakın ol 1.5saat mesafe zor olabilirKızlar burada da durum güncellemesi yapayım hemen şuan çok şükür 26. Haftanın içindeyim dün şeker yüklemesi yapıldı gitmişken rutin kan ve idrar tahlili de alındı hepsi temiz çıktı şeker değerleri için de bir sorun görmediler
Sohrab inanmayacaksın ama 3 yıldır bir türlü bırakma fikrim asla olmayan doktorumu değiştirme fikrim varyani değiştirme derken de şöyle ilgisi süreci yürütmesi hala çok iyi asla hakkını yiyemem ve son ana kadar da giderim. Ama doğumu bir küsür saat uzak ilde yaptırıyor burda dibimizde özel hastahane var ama ora ile anlaşması yok. Ben histeroskopi sonrası bile dönüşte fena olmuştum o yolda sezeryan ile ve hele buranın yağmuruna denk gelirsek nasıl olur belirsiz, ailem için de zor olacak
Bunları düşünüp yavaş yavaş diğer doktora da gitsem son sezeryanı burda olsam diye düşünmeye başladım yani
Canım benim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına ne çabuk geçiyor zaman, maşallahKızlar burada da durum güncellemesi yapayım hemen şuan çok şükür 26. Haftanın içindeyim dün şeker yüklemesi yapıldı gitmişken rutin kan ve idrar tahlili de alındı hepsi temiz çıktı şeker değerleri için de bir sorun görmediler
İnşallah hepimiz için herşey yolunda ve düzgün gitsin hep duam buHerşeyin yolunda olmasına cok sevindim, sağsalim kucağına alırsın inşallah canım
Yakındaki doktorun doktorluğunda bir sorun yok sonuçta benimki de prof değil o da ikisi de cerrahi konuda aynı bence ama kendi doktorum iletişim konusunda bambaşka bir seviye ve ne sorsam anında ulaşıyorum o yüzden diğerine sezeryan olsam bile son ana kadar kendi doktorumu bırakamam, diğeri yeni arkadaşımı sezeryana aldı hastahane ebe ameliyat ekibi gayet ilgili dedi doktoru zaten 30 dk görmedi bile oldu bitti ama burda ilçede olunca mis gibi çıkışta beş dk demedi evine gitti zorlanmadanMaşallah sana canım sorun çıkmaması iyi. Yakıkındaki doktorlar nasıl iyi birini bulursan bencede yakın ol 1.5saat mesafe zor olabilir
Bana korkudan mı desem iğne vuracak yer aramaktan mı nedense öyle geçmiyor ki milim milim ilerliyor sanki ama cidden buna da şükür asla mız mız etmiyorumCanım benim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına ne çabuk geçiyor zaman, maşallah