Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 🥰🥰🥰
Mutlu haberi alacağını biliyordum 🥳 yeni gördüm haberini çok sevindim 🌈🌈

Nasılsınız kızlar 🥰🎈
Ben sabah sabah A101 turundaydım müslin vs gelecek diye 😂sadece artık şunu anladım eskisi gibi 9 da kahvaltı yapmasam da olur dönünce yaparım devri benden geçmiş eve zor geldim🙈

Ben sabah sabah A101 turundaydım müslin vs gelecek diye 😂sadece artık şunu anladım eskisi gibi 9 da kahvaltı yapmasam da olur dönünce yaparım devri benden geçmiş eve zor geldim🙈
Ah bende bir çöp almamıştım bugün gazla a101 e gittim ki bizim burda sıra falan olmaz benden başkası yoktu, ne bulduysam aldım Ha-ri Ha-ri

Eklentiler

• 88002FAA-55C9-4E54-8B4F-7C2B06152CA8.jpeg
    88002FAA-55C9-4E54-8B4F-7C2B06152CA8.jpeg
    169,1 KB · Görüntüleme: 59
Ah bende bir çöp almamıştım bugün gazla a101 e gittim ki bizim burda sıra falan olmaz benden başkası yoktu, ne bulduysam aldım Ha-ri Ha-ri
Benim de şu sarı battaniyenin pembesini önümden biri aldı Allahım nasıl üzüldüm kardeşimi aradım onun çalıştığı yerin karşısında A101 var garibim mesai içinde koşa koşa gitti aldı 😂😂😂

Kızlar benim kürtajdan sonraki ilk adetim yeni bitmiş..bizde denemeye başladık..bu gün lekelenme pembe kahverenkli oluyor..ilk defa adetden sonra bunları yaşıyorum..hic bir şey anlamadım.

Merhaba canım ben pek bilmiyorum ama anneme bir sorayim detayları yazarım. Normal bebek kirklamak gibi niyet edip gusül abdesti almak diye düşünüyoru
Merhaba canım ben pek bilmiyorum ama anneme bir sorayim detayları yazarım. Normal bebek kirklamak gibi niyet edip gusül abdesti almak diye düşünüyorum
Çok memnun olurum canm sorup dönüş yapabilirsen 😊

Ben de hiçbir şey almadım henüz. Anneler grubunda kızlar yazışıyorlar, pek çok şeylerini aldılar. Yaşadığımız olumsuz tecrübeler maalesef çok kolay geride kalmıyor. Bende O zaman kasım indiriminde pek çok şey almıştım, 17 Kasımda doğum yapmak zorunda kaldım. Hastahaneden eve geldiğim gün kargolar gelmişti. Aynı gün geri iadeleri filan.. Allah kimseye göstermesin.

Ben de hiçbir şey almadım henüz. Anneler grubunda kızlar yazışıyorlar, pek çok şeylerini aldılar. Yaşadığımız olumsuz tecrübeler maalesef çok kolay geride kalmıyor. Bende O zaman kasım indiriminde pek çok şey almıştım, 17 Kasımda doğum yapmak zorunda kaldım. Hastahaneden eve geldiğim gün kargolar gelmişti. Aynı gün geri iadeleri filan.. Allah kimseye göstermesin.
Bende o yüzden bekledim hep canım o üzüntü korku , bugün kırdım onu aldım şükür ama daha çok şey var tabi onlar bir ay falan sonra, şimdi kontrolden geldim şükür herşey yolunda oğluşta büyümüş asabi biraz çatık kaşlı😂

Bende o yüzden bekledim hep canım o üzüntü korku , bugün kırdım onu aldım şükür ama daha çok şey var tabi onlar bir ay falan sonra, şimdi kontrolden geldim şükür herşey yolunda oğluşta büyümüş asabi biraz çatık kaşlı😂

Aslında alsam da rahatlasam mı diye düşünüyorum. Sonuçta bu bebeklerimizin ne suçu var. Bursa’yı bilirsin evimizin hemen yanında babymall, e bebek vs var. Hemen alırız diye bir rahatlık da var. Hayırlısı olsun inşallah.

Erkekler öyle ya, şapşikler ☺️ Anneye bağlılığı, sevgisi bir başka ❤️

Aslında alsam da rahatlasam mı diye düşünüyorum. Sonuçta bu bebeklerimizin ne suçu var. Bursa’yı bilirsin evimizin hemen yanında babymall, e bebek vs var. Hemen alırız diye bir rahatlık da var. Hayırlısı olsun inşallah.

Erkekler öyle ya, şapşikler ☺️ Anneye bağlılığı, sevgisi bir başka ❤️
Aynen bursada elimizi atsak alabiliriz herşeyi bende ondan rahatım, meşhur vişne caddesine bile gitsek bir saatte biter askında ee hastanenin yakını dediğin gibi e bebek civil dolu hayırlısıyla o günlere gelelim inşaAllah sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Ama tekstile çok ciddi zam gelecekmiş pamuk ithalatı çok zarar görmüş diyorlar birax daha bekleyip alalım bence🤭

Bende hep bundan korkup geri durdum ama ne zaman detaylıya girdik çıktık artık cesaret edeyim dedim. Tamam yine garanti değil ama ben ilçedeyim ve elimi atsam hemen alamam aldığım da uygun yada içime sinen olmaz. Dedim bir umut başla bunu verecek olan Rabbim öyle başladık 🥰yine de rahat bir süreç mi asla değil kıpırtı hissetsem bile içimin bir yerinde bir korku hep oluyor

X