Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi gözün aydın yaramazlık yapmış biraz annesi❤️
Aferin ona 🥰 akıllı kız 🥰 çok şükür canım hep güzel haberlere 🤲
Valla çok şükür kızlar yine de içim rahat etti çünkü doğum yapacağım hastahane nasipse 1 saat uzakta insan ister istemez ani bişey olsa boynunda kordon nasıl olur diye korkuyor hoş olacak olan her zaman olur ama bilerek beklemek biraz zor geldi valla ama şükür 🥰

Teşekkür ederim cevap için peki bu kadın doğum randevusu mu oluyor
Kuzum ben aradım..dedim düşüklerim var bende..testler yaptırmak istiyorum sebebini bilmek için..ama kendim demedim testlerin isimlerini..kızda dediki o zaman kadın doğum doktoruna randevu alın..o daha iyi bilir.Ben kendim istedim çok iyice baksınlar bana.Pihtılaşma ve kromosom demedim..deseydim belkide bir tek buna bakacakdılar.Ondan iki doktor kan istedi ve çok aldılar .mesela 2 genetik testim var..hatda laboratuarda kadın dedi çok test istemişler senden..

Boynunda 2 tur kordonla doğan ben bunu hıc dert etmedim ☺️cok mınıktı daha zaten alan daraldıkca donmesi zorlasır bidaha olmaz ınsallah 🥰 yüzü de sana benzesın❤️ çok tatlısın çunku 🥰
Yaaa asıl senin gibi kalbi güzel olsun inşallah 🥰🥰🥰sen dur böyle iri ufak korkuları benle konuşup sende daha neler konuşacağız kim bilir minnak hele bir gelsin sağlıkla seni çok bekletmeden🥰

Pıhtılaşma içinde test yaptırdım üç gende heterozigot çıktı bundan kaynakliymis dusuklerim canım bende kürtajdan sonra ikinci adeti olunca korunmayı birakacaktim ama olmadım bir hafta gecikti ve dün catlama oldu çok şaşkınım yumurtlama olmasına yine de değerlendirdik rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere 🤍☺️
Bendede 4 gende heterezigot çıktı doktorum bidahaki gebelikte kan sulandırıcı ile ilerliycez dedi bakalım ne olcak bende şunu anlamadım acaba pıhtılaşma sebebi ile mi genetik sıkıntılı oluştu benim bebek ? Yoksa o pıhtılaşma kaynaklı değildide oluşurken mi genetik bölünme sonucu öyle oluştu anlamadım

Bendede 4 gende heterezigot çıktı doktorum bidahaki gebelikte kan sulandırıcı ile ilerliycez dedi bakalım ne olcak bende şunu anlamadım acaba pıhtılaşma sebebi ile mi genetik sıkıntılı oluştu benim bebek ? Yoksa o pıhtılaşma kaynaklı değildide oluşurken mi genetik bölünme sonucu öyle oluştu anlamadım
Bebegin genetiginde sıkıntı var mıydı. Pihtilasmaya egilimliyiz bebekte bizden kanla besleniyor pihtilasmada olunca kan akışı azalıyor gelişimi duruyor diye düşünüyorum ben çünkü iki dusukte de belli bir haftada hep gelişimleri durdu maalesef

Bebegin genetiginde sıkıntı var mıydı. Pihtilasmaya egilimliyiz bebekte bizden kanla besleniyor pihtilasmada olunca kan akışı azalıyor gelişimi duruyor diye düşünüyorum ben çünkü iki dusukte de belli bir haftada hep gelişimleri durdu maalesef
Bebekte genetik problem çıktı trizomi 14 kendime pıhtılaşma testi yaptım 4 gen heterezigot çıktı üç adet sonrası başlıycam tekrar nasipse siz kürtaj dan ne kadar süre sonra başlıycaksınız bu arada doktorum gebelik düşününce coraspin başla hamilelik başlayıncada iğne ilave edicez dedi

Bebekte genetik problem çıktı trizomi 14 kendime pıhtılaşma testi yaptım 4 gen heterezigot çıktı üç adet sonrası başlıycam tekrar nasipse siz kürtaj dan ne kadar süre sonra başlıycaksınız bu arada doktorum gebelik düşününce coraspin başla hamilelik başlayıncada iğne ilave edicez dedi
İki adet dönemi sonra başlayabilirsiniz dedi iğnenin ne kadarlık olduğu belli mi canım dozu yani

Kızlar salı günü erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı gittim hemen kan verdim 625 çıktı, ertesi gün baska hastanede 632 çıktı, bir sonraki gün ilk gittiğim hastaneye gittim 747 çıktı, bu sabahtan beri parçalı yoğun kanamam var sanırım düşük yapıyorum, doktora gitmeme gerek var mı nirmal regl gibi mi geçecek, doktor 3 haftalık demişti

Kızlar salı günü erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı gittim hemen kan verdim 625 çıktı, ertesi gün baska hastanede 632 çıktı, bir sonraki gün ilk gittiğim hastaneye gittim 747 çıktı, bu sabahtan beri parçalı yoğun kanamam var sanırım düşük yapıyorum, doktora gitmeme gerek var mı nirmal regl gibi mi geçecek, doktor 3 haftalık demişti
Doktora gitmelisin betanın düşüşünü takip etmelisin Allah korusun dış gebelikse kanama olur ama beta düşmeyebilir

Kesinlikle doktora git..kendini düşün..sana bir şey olmasın ilk önce

Kanama miktarı cok artarsa kürtaja alması gerekebilir, mutlaka haber verin doktorunuza

Canlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim☺️🙏🏻 Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım 😇 Sohrab Sohrab canım beni listeye ekler misin?
Süper haber çoook çok sevindim canım sağlıkla gelsin minnoşlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰💙💙💙
Kızlaaar cumartesi 9:30 da uzun zaman sonra kendi doktoruma randevum var bakalım rahim ağzı vs nasıl aşırı merak ediyorum 🙈kız iyi gibi çünkü kıpırdıyor belli artık onu hissedince bari insan rahat ediyor ama işin en tuhaf yanı ne biliyor munuz 😅ben yada eşimin sesine hiç öyle bilinçli tepki vermiyor bence ama kardeşim arasın sesi açık olsun telefonun içerde bir parti başlıyor ilk tesadüf dedim baktım hala aynı kardeşime gittik bir hafta sonu aman Allahım 😂😂kardeşim nereye dudağını koysun hemen oraya gidiyor ya iki gün onun yanında çıldırdı içerde resmen bakın eve geldik yine sakin 😂
Ya seni de bebişi de yeriiim 😍 çok özlüyorum sizi ama vakit bulmak çok zor iki hareketli bıdıkla 😬 yorgunken de telefona bakasım gelmiyor böyle böyle günler geçiyor ama aklımdasınız 😘

X