Rahimin estrofem sayesinde esneyip yapışma riskini engelliyor, bana da histeroskopi sonrası hem jel kullandı hem estrofem vermiştiHistereskobi sonrasında estrofem kullanan oldu mu aranızda. Kullanım amacının ne olduğunu merak ettim.
Teşekkür ederim. Kutu bitince tekrar almam gerekiyor mu acaba?Rahimin estrofem sayesinde esneyip yapışma riskini engelliyor, bana da histeroskopi sonrası hem jel kullandı hem estrofem vermişti
Süresini doktor söylemiştir siz kendinize göre almayınTeşekkür ederim. Kutu bitince tekrar almam gerekiyor mu acaba?
Açıkçası doktor bilgi vermedi. Eczaneden ilaçları alınca gördüm yazdığını. Danışayım tekrar.Süresini doktor söylemiştir siz kendinize göre almayın
Estrofem harici başka ne vermişAçıkçası doktor bilgi vermedi. Eczaneden ilaçları alınca gördüm yazdığını. Danışayım tekrar.
Mıllet cocuk bakıyorSiz nasılsınız? Napıyorsunuz kuzular? Grup sessizleşmiş
Al bendende o kadarHellooo kızlar, hiçbirşeye istediğim gibi olmuyor adet olucam sinirlerim tavan, moralim bozuk, psikolojim bozuk, merkür retro yapmış piiiiiisss, bunlar hep ondan herhalde şu ruh halim Bi geçseydi motivasyonsuz kaldım
doğru canım, tamamen iyileşirsin inşallah :)) çocuk bakmaya bile geçtiler maşallahhh darısı bize kuzum :)Mıllet cocuk bakıyor
Ben de korona oldum gecen hafta cok sukur negatife dönduk ama yan etkileri devam ediyor
Normaldir canım rahim iyice temizleniyor bana kalırsa. Adetin bitsin bomba gibi olacaksınSelam kızlar kürtaj sonrası ilk adetim 8. Gün olmasına rağmen sonunda lekelenme gibi geliyor sizde durumlar nasıl oldu normalde 5 günde biterdim acaba kürtaj nedeniylemi böyle yoksa bi problem mi var çözemedim inşallah bian önce düzene girer. Sinir bozucu bir durum
Canımsın nasılda güzel motive ediyosun insanıNormaldir canım rahim iyice temizleniyor bana kalırsa. Adetin bitsin bomba gibi olacaksın
Kadın dayanışmasıCanımsın nasılda güzel motive ediyosun insanı
Jel nasıl kullanılıyor evde siz mi kullanıyosunuz?Rahimin estrofem sayesinde esneyip yapışma riskini engelliyor, bana da histeroskopi sonrası hem jel kullandı hem estrofem vermişti
Hayır benim histeroskopi olduğum dönem bir medikalcide 1500 TL olan bir tüptü doktorumuz onu alıp işlem günü getirmemi istedi histeroskopi bitince baygınken kendisi uyguladı rahat bir hafta minik minik geri gelmişti o değişik sıvı, etkisi olup yapışma olmamış demekki çünkü histeroskopi sonrası 2 ay dinlendim 2 ay da covid vs sebeplerinden aşılamam iptal oldu 5. Ay aşılama tuttuJel nasıl kullanılıyor evde siz mi kullanıyosunuz?
Şuan eşimin okulu için kağıttan gül yapıyorum Allahım sanki anasınıfı öğretmeniSiz nasılsınız? Napıyorsunuz kuzular? Grup sessizleşmiş
Benim ilk adete kadar olmuştu, sorun şiddetli ağrı, o batmalar ciddi boyuta gelirse veya aşırı fazla kanama olursa oluyor genelde. Siz yine de bol bol su için en az 3 lt su enfeksiyon işinden koruyorMerhaba kızlar benim kürtaj sonrası 24 gün oldu kasıklarımda batmalar var. Bir komplikasyon değildir umarım. Benzerini yaşayanınız oldu mu
Anladım canım çok sağol cevabın için. İçimi rahatlattın. Bir de ne zaman adet gördün acaba. Benim kahverengi lekelenmem oldu bugün. Adetim başlayacak sanırım. 24. Gün çok erken geldiBenim ilk adete kadar olmuştu, sorun şiddetli ağrı, o batmalar ciddi boyuta gelirse veya aşırı fazla kanama olursa oluyor genelde. Siz yine de bol bol su için en az 3 lt su enfeksiyon işinden koruyor