Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Histereskobi sonrasında estrofem kullanan oldu mu aranızda. Kullanım amacının ne olduğunu merak ettim.
Rahimin estrofem sayesinde esneyip yapışma riskini engelliyor, bana da histeroskopi sonrası hem jel kullandı hem estrofem vermişti

Hellooo kızlar, hiçbirşeye istediğim gibi olmuyor adet olucam sinirlerim tavan, moralim bozuk, psikolojim bozuk, merkür retro yapmış piiiiiisss, bunlar hep ondan herhalde şu ruh halim Bi geçseydi motivasyonsuz kaldım

Mıllet cocuk bakıyor
Ben de korona oldum gecen hafta cok sukur negatife dönduk ama yan etkileri devam ediyor
doğru canım, tamamen iyileşirsin inşallah :)) çocuk bakmaya bile geçtiler maşallahhh darısı bize kuzum :)

Selam kızlar kürtaj sonrası ilk adetim 8. Gün olmasına rağmen sonunda lekelenme gibi geliyor sizde durumlar nasıl oldu normalde 5 günde biterdim acaba kürtaj nedeniylemi böyle yoksa bi problem mi var çözemedim inşallah bian önce düzene girer. Sinir bozucu bir durum

Merhaba kızlar benim kürtaj sonrası 24 gün oldu kasıklarımda batmalar var. Bir komplikasyon değildir umarım. Benzerini yaşayanınız oldu mu

Normaldir canım rahim iyice temizleniyor bana kalırsa. Adetin bitsin bomba gibi olacaksın

Jel nasıl kullanılıyor evde siz mi kullanıyosunuz?
Hayır benim histeroskopi olduğum dönem bir medikalcide 1500 TL olan bir tüptü doktorumuz onu alıp işlem günü getirmemi istedi histeroskopi bitince baygınken kendisi uyguladı rahat bir hafta minik minik geri gelmişti o değişik sıvı, etkisi olup yapışma olmamış demekki çünkü histeroskopi sonrası 2 ay dinlendim 2 ay da covid vs sebeplerinden aşılamam iptal oldu 5. Ay aşılama tuttu

Merhaba kızlar benim kürtaj sonrası 24 gün oldu kasıklarımda batmalar var. Bir komplikasyon değildir umarım. Benzerini yaşayanınız oldu mu
Benim ilk adete kadar olmuştu, sorun şiddetli ağrı, o batmalar ciddi boyuta gelirse veya aşırı fazla kanama olursa oluyor genelde. Siz yine de bol bol su için en az 3 lt su enfeksiyon işinden koruyor

Benim ilk adete kadar olmuştu, sorun şiddetli ağrı, o batmalar ciddi boyuta gelirse veya aşırı fazla kanama olursa oluyor genelde. Siz yine de bol bol su için en az 3 lt su enfeksiyon işinden koruyor
Anladım canım çok sağol cevabın için. İçimi rahatlattın. Bir de ne zaman adet gördün acaba. Benim kahverengi lekelenmem oldu bugün. Adetim başlayacak sanırım. 24. Gün çok erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…