- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
10 gün sonra başlar kuuzm me kadar korunacaksın31 kürtaj oldum ben
Cevabları beklicem ben..doktor dedi korun..mecbur beklemek kalıyor bana..riske girmek istemiyorum10 gün sonra başlar kuuzm me kadar korunacaksın
Folik asit kullan mutlaka canım, testlerini yaptır, iyileşme sonrası rahmin durumu uygun mu engel var mı, enfeksiyon VS baktır. Saçını başını boyatacaksan boyat, dişlerini yaptırSelam kızlar nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür.. kürtaj sonrası beklerken ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz kan tahlili vitamin takviyesi gibi birbirimizi aydınlatalım.. benim bugün reglimin 2. Günü yarın hormon testlerime ve pıhtılaşma testi denilen 6 lı trombofoli paneli yaptırcam Rabbim hayırlısı ile kalbimizden geçen tüm güzellikleri hepimize nasip etsin inşallahdualarım hepinizle hepinizi çok çok öpüyorum
Ya canim ben bir sey demek istemedim hevesini kirmamak icin ama adet öncesi hormon lar arttigi icin yalanci cizgi çıkarmış.Bende yasadim daha önce. Adet geciktikten 3,4 gün sonra yapmakta fayda var . bu durumu yasayinca internete bakmistim adet öncesi testler yaniltici olduguna dair bir sürü bilgi var. Ama moralini bozma ben diger döngü de gerçeğini görmüştüm.Az önce adet oldum.
2 testte pozitif gösterirken nasıl oldu bilmiyorum. Hiç bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım. Hakkımzda hayırlısı
Canım aklıma takıldı ben üç aydır üç Kutu folik asit bitirdim gebelik boyunca şimdi tekrar başlasam kullanmaya bi sakıncası olurmu bilmiyorum iki ay sonra denemelere başlıcamFolik asit kullan mutlaka canım, testlerini yaptır, iyileşme sonrası rahmin durumu uygun mu engel var mı, enfeksiyon VS baktır. Saçını başını boyatacaksan boyat, dişlerini yaptırbaşka aklıma gelen birşey yoook bizde seni öperiz herkese sağlıklı hayırlı evlatlar
Hayırlı haberlerini bekliyorum fıstığımCanlar tekrar merhaba, bende Aralık gibi klomen e başlim doktora gidip diyorumbakalım belki öncesinde de doktor rahme VS bakar. Arkadaş a önerdiğim üzere dişleri yaptırdım eksik gedik vardı, saçlar boyama yolunda hazırlanıyor, bebiş yükleniyor inşallah korkularım baya geçti artık tam anlamıyla bakabileceğimi psikolojik olarak da yetebileceğimi düşünüyorum Rabbim yardımcım olsun Rabbim normalden en kısa zamanda Nasib etsin tabi önce, ama önlem ve kolaylaştırmak için klomen deneyecek gibiyim bakalım
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım. Sağlık olsun biraz üzücü bi gün geçirmiş olsam da kabullenmeye başladım. Bir daha öncesinde test yapmaya tövbeliyimYa canim ben bir sey demek istemedim hevesini kirmamak icin ama adet öncesi hormon lar arttigi icin yalanci cizgi çıkarmış.Bende yasadim daha önce. Adet geciktikten 3,4 gün sonra yapmakta fayda var . bu durumu yasayinca internete bakmistim adet öncesi testler yaniltici olduguna dair bir sürü bilgi var. Ama moralini bozma ben diger döngü de gerçeğini görmüştüm.Bir dahakine acele etme.
Evet aynısını yaşadığım icin kisa sureli bir hayal kirikligi yasaniyorBilgilendirme için çok teşekkür ederim canım. Sağlık olsun biraz üzücü bi gün geçirmiş olsam da kabullenmeye başladım. Bir daha öncesinde test yapmaya tövbeliyim
Sana da güzel bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Rabbim herkese gönlündekini en güzel haliyle nasip etsin
En az 3 ay önce hatta 6 ay önce kullanımını tavsiye ediyorlar zaten canım, zaten günlük vücuttan atılan b vitamini oluyor Folik asit o yüzden sakıncalı olarak görmüyorum, yine de doktor değilim tabiCanım aklıma takıldı ben üç aydır üç Kutu folik asit bitirdim gebelik boyunca şimdi tekrar başlasam kullanmaya bi sakıncası olurmu bilmiyorum iki ay sonra denemelere başlıcam
5 hap kaldı işte bir sonraki adete bitmiş olacak ilaç. Daha önce prolaktin 32 iken dostinex ve klomen beraber kullanıp hamile kalmıştım. Doktora danışıp yarın famera başlarım herhalde. Dostinex etkili bir ilaç normalde benim çoktan düşerdi ama hayıt macunu engelledi düşmesini boş yere sürecim uzadı
Dostinex cok etkılı bir ılac hemen dusurur, zaten minicik bir ılac, 1 ılacı 2 ye böldürüp 4 gune bır kullandırıyolar, cok etkılı, benım doktorum tembıhlemıstı sakın tüm ıcme dıye.. Doktorunuz soyledı gı sekılde kullanınDostinex işe yaradımı benim de prolaktinim 60 çıktı ocakta normaldi bu yükseklik hamile kalmayı etkiler mi bana 2 hafta kullanın ilacı sonra bidaha baktırın dedi doktor bu kadar kısa sürede düşer mi?
Dostinex cok etkılı bir ılac hemen dusurur, zaten minicik bir ılac, 1 ılacı 2 ye böldürüp 4 gune bır kullandırıyolar, cok etkılı, benım doktorum tembıhlemıstı sakın tüm ıcme dıye.. Doktorunuz soyledı gı sekılde kullanın
Düşer düşer merak etmeyin, bu ılactan sonra hamıle kalan cok kısı var, darısı sizeEvet 1 ilacı 2 ye böl salı Perşembe kullan dedi mr da istedi şimdiye kadar bu kadar yüksek çıkmamıştı hiç düşer hemen inş ben sürekli ovulasyon takibi yapıyordum 2 aydır tam pik ve silinme şeklinde olmuyor ovulasyonda sanırım bu etkiledi
Düşer düşer merak etmeyin, bu ılactan sonra hamıle kalan cok kısı var, darısı size
Biz de çıksa ayrı üzülecektik şimdi de bebekte genetik bir sorun çıkmadı o zaman neden düşük oldu diye düşünüyoruz. Tıbbi genetikte kan vermiştik sonuçlarımız çıkmış ama sistemde görünmüyor yarın doktordan alcam inşallah. Cumartesi günü kadın doğum randevum var. Regl sonrası adetin üçüncü günü hormonlarıma baktırdım. Bir de doktor redostim ve ımprly vermişti onlara başladım.Benim trizomi 14 çıktı
Bende adetin üçüncü günü kan verdim hormonlar iyi fakat demir ve ferritin çok düşük ferritin 8 çıkmış iki kutu kan ilacına başladım onu halledim demir depolarını doldurimde sonra deneme aşamasına geçicem ama kaç ayımı alır bilmiyorum aslına bakarsan uzatmak istemezdim ama kürtaj ve sonrası kanama ile iyice kanım düşmüşBiz de çıksa ayrı üzülecektik şimdi de bebekte genetik bir sorun çıkmadı o zaman neden düşük oldu diye düşünüyoruz. Tıbbi genetikte kan vermiştik sonuçlarımız çıkmış ama sistemde görünmüyor yarın doktordan alcam inşallah. Cumartesi günü kadın doğum randevum var. Regl sonrası adetin üçüncü günü hormonlarıma baktırdım. Bir de doktor redostim ve ımprly vermişti onlara başladım.
Demir ve ferritin eksikliği başlamış kürtaj ve sonrasında kanama oldu ya iyice düşmüş şimdi bunu düzelltmem lazımFolik asit kullan mutlaka canım, testlerini yaptır, iyileşme sonrası rahmin durumu uygun mu engel var mı, enfeksiyon VS baktır. Saçını başını boyatacaksan boyat, dişlerini yaptırbaşka aklıma gelen birşey yoook bizde seni öperiz herkese sağlıklı hayırlı evlatlar
Evet canım zaten bu çoğu kadın ın sorunu, kullan ilaçlarını kendini toplaDemir ve ferritin eksikliği başlamış kürtaj ve sonrasında kanama oldu ya iyice düşmüş şimdi bunu düzelltmem lazım