Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman olursun canım aboo hemen harcama dur ovulasyonları
İlk defa kullanacağım kız niye durayım bir adet geçsin diyordum onu bekliyorum heyecanla Yalnız benim de üçüncü gün bugün ve silince gelen kahverengi lekem var sadece bi türlü kanama olmadı. Bugün doktoru bi ararım belki sıkıntı mı var acaba diye endişe ediyorum

3 gün çok gibi geldi banada kahve leke, Bi git ya da ara kuzu

Yani adet mi olursun bilmiyorum ama en son ağrı ayağıma vurduğunda hamileydim ay ne olur onun ağrısı olsun
Ayy Bi heyecanlandım dur benimde pek adet ağrısı ayağıma vurmaz, ne bilim ya kısmet kuzum, gelecek gibi gidişat ama ben hiç anlamıyorum zaten hamile kalınca kaldığımı

Ayy Bi heyecanlandım dur benimde pek adet ağrısı ayağıma vurmaz, ne bilim ya kısmet kuzum, gelecek gibi gidişat ama ben hiç anlamıyorum zaten hamile kalınca kaldığımı
Valla benim bildiğin sağdan aşağıya doğru ayak kemiğim sızladı ama öyle böyle değil hele test yapmadan önceki gün biz gezdik ağrıdan duramadım bunda bir tuhaflık var diye test yaptım yoksa 2 gün vardı geçsin öyle yaparım diyordum dur bakalım senin ne olacak

Merhaba hamile kalabildiniz mi acaba kaç yumurta oluşmuştu kaç mm di

3 gün çok gibi geldi banada kahve leke, Bi git ya da ara kuzu
Canım forumda biraz okuyunca aynı durumda olanları gördüm. Normaldir diye düşünüyorum. Doktoru aramadım. Bende kadın doğumcuya gitmek travma yaratıyor şu sıralar. Hiç doktora gidesim ya da arayasım gelmedi Bekleyeceğim bakalım inşallah gelir hemen

Bir şey soracağım kürtaj sonrası ne zaman hasta oldunuz acaba

Peki canım daha iyi bilirsin tabi, bende tam 1 yıla yakın doktora gitmemiştim, böyle sıkıntılar olabiliyor,, inşallah gelir kuzum, üzülme kuzu hepsi hafifleyecek

Sağ kasığımdan bacağıma doğru Bi ağrı var, yürüdüm ondan mı oldu yoksa böyle olmaz normalde bende kendimle konuşup duruyorum, geleceksen gel diye beni strese sokuyor, gelmiceksen geç test yapim diyom evdede test var Bayadır duruyor geçerse yaparım

Kaç gün var adete

Canım kızlar merhaba bayadır yoktum umarım herkes iyidir 8 eylülde tıbbı genetik bölümüne gittim sonucu bekliyorum hala
26’sında regl olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. 26 sında gelmeynce kaset test yaptım ama pozitif cıkmadı, ama birkaç gündür aşırı bi mide bulantım var bide kasık ağrısı. Regl olcam diyemi hamilemiyim acaba diye kafayı yedim. Hastaneye gidip kanda vermek istemedim, eğer hamile değilsem bosuna kimseyi telaşlandırmak istemedim. Kürtajı temmuzda olmustım belki hala düzensizliğim devam ediyordur. Kafamda deli sorular genetik testi cıkmadanda hamile kalmaktanda korkuyorum, pıhtılaşma sorunum varsa ve önlem alamazsam yine aynı şey olursa diye..

Bunu yazdımve regl oldum buraya yazmam gerekiyormus sanirim gelmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…