Yani adet mi olursun bilmiyorum ama en son ağrı ayağıma vurduğunda hamileydim ay ne olur onun ağrısı olsunBenimde böyle bacağıma vuran Bi kasık ağrım var garipadet olacağım bugün yarın diye bekliyorum, gelse de Bi an önce gelmese daha iyi ya
İlk defa kullanacağım kız niye durayım bir adet geçsin diyordum onu bekliyorum heyecanlaO zaman olursun canımaboo hemen harcama dur ovulasyonları
Yaa inşallah gelmesinBenimde böyle bacağıma vuran Bi kasık ağrım var garipadet olacağım bugün yarın diye bekliyorum, gelse de Bi an önce gelmese daha iyi ya
İnşallah canım daha giden gelen yok ama olurum gibi bilmiyorum öyle gidişatYaa inşallah gelmesin
3 gün çok gibi geldi banada kahve leke, Bi git ya da ara kuzuİlk defa kullanacağım kız niye durayım bir adet geçsin diyordum onu bekliyorum heyecanlaYalnız benim de üçüncü gün bugün ve silince gelen kahverengi lekem var sadece bi türlü kanama olmadı. Bugün doktoru bi ararım belki sıkıntı mı var acaba diye endişe ediyorum
Ayy Bi heyecanlandım durYani adet mi olursun bilmiyorum ama en son ağrı ayağıma vurduğunda hamileydim ay ne olur onun ağrısı olsun
Valla benim bildiğin sağdan aşağıya doğru ayak kemiğim sızladı ama öyle böyle değil hele test yapmadan önceki gün biz gezdik ağrıdan duramadım bunda bir tuhaflık var diye test yaptım yoksa 2 gün vardı geçsin öyle yaparım diyordum dur bakalım senin ne olacakAyy Bi heyecanlandım durbenimde pek adet ağrısı ayağıma vurmaz, ne bilim ya kısmet kuzum, gelecek gibi gidişat ama ben hiç anlamıyorum zaten hamile kalınca kaldığımı
Merhaba hamile kalabildiniz mi acaba kaç yumurta oluşmuştu kaç mm diBenim gonalf çok değişik oldu ilk 110 verdi fazla geldi sonra 75 e düşürdü zaten ilk kullandığımda aşılama olamadan covid oldum iptal olmuştu, 450 lik gonal f biz alırken 1100 dü aşılama da çipli 3500 dü ama bize indirimli yaptı şükür
Evet tuttu aşılamam bir yumurta vardı ama üzerinden zaman geçince yumurta boyutunu unuttum açıkcasıMerhaba hamile kalabildiniz mi acaba kaç yumurta oluşmuştu kaç mm di
Anladım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahEvet tuttu aşılamam bir yumurta vardı ama üzerinden zaman geçince yumurta boyutunu unuttum açıkcası
Amin Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah en hayırlı şekildeAnladım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Canım forumda biraz okuyunca aynı durumda olanları gördüm. Normaldir diye düşünüyorum. Doktoru aramadım. Bende kadın doğumcuya gitmek travma yaratıyor şu sıralar. Hiç doktora gidesim ya da arayasım gelmedi3 gün çok gibi geldi banada kahve leke, Bi git ya da ara kuzu
Bir şey soracağım kürtaj sonrası ne zaman hasta oldunuz acabaSelam kızlar kürtaj sonrası ilk adetim 8. Gün olmasına rağmen sonunda lekelenme gibi geliyor sizde durumlar nasıl oldu normalde 5 günde biterdim acaba kürtaj nedeniylemi böyle yoksa bi problem mi var çözemedim inşallah bian önce düzene girer. Sinir bozucu bir durum
Peki canım daha iyi bilirsin tabi, bende tam 1 yıla yakın doktora gitmemiştim, böyle sıkıntılar olabiliyor,, inşallah gelir kuzum, üzülme kuzu hepsi hafifleyecekCanım forumda biraz okuyunca aynı durumda olanları gördüm. Normaldir diye düşünüyorum. Doktoru aramadım. Bende kadın doğumcuya gitmek travma yaratıyor şu sıralar. Hiç doktora gidesim ya da arayasım gelmediBekleyeceğim bakalım inşallah gelir hemen
Sağ kasığımdan bacağıma doğru Bi ağrı var, yürüdüm ondan mı oldu yoksa böyle olmaz normaldeValla benim bildiğin sağdan aşağıya doğru ayak kemiğim sızladı ama öyle böyle değil hele test yapmadan önceki gün biz gezdik ağrıdan duramadım bunda bir tuhaflık var diye test yaptım yoksa 2 gün vardı geçsin öyle yaparım diyordum dur bakalım senin ne olacak
Kaç gün var adeteSağ kasığımdan bacağıma doğru Bi ağrı var, yürüdüm ondan mı oldu yoksa böyle olmaz normaldebende kendimle konuşup duruyorum, geleceksen gel diye beni strese sokuyor, gelmiceksen geç test yapim diyom evdede test var Bayadır duruyor geçerse yaparım
Kürtajın ilk gününden itibaren 30veya 31. Gündü kuzumBir şey soracağım kürtaj sonrası ne zaman hasta oldunuz acaba
Bunu yazdımve regl oldumCanım kızlar merhababayadır yoktum umarım herkes iyidir 8 eylülde tıbbı genetik bölümüne gittim sonucu bekliyorum hala
26’sında regl olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. 26 sında gelmeynce kaset test yaptım ama pozitif cıkmadı, ama birkaç gündür aşırı bi mide bulantım var bide kasık ağrısı. Regl olcam diyemi hamilemiyim acaba diye kafayı yedim. Hastaneye gidip kanda vermek istemedim, eğer hamile değilsem bosuna kimseyi telaşlandırmak istemedim. Kürtajı temmuzda olmustım belki hala düzensizliğim devam ediyordur. Kafamda deli sorulargenetik testi cıkmadanda hamile kalmaktanda korkuyorum, pıhtılaşma sorunum varsa ve önlem alamazsam yine aynı şey olursa diye..