Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım çok üzgünüm 😔 geçmiş gitsin olsun, Allah bi daha yaşatmasın 🙏 bana doktorum 1 ay dedi ama ben korunmamayı tercih ettim, rahmin toparlanmasına bağlı aslında. Bana çok iyi durumda olduğunu söyledi kendim düşürdüm. Kürtajda doku hasarı olduğu için korunmakta fayda var sanırım
Amin Allah canım.Nasil yani sen kürtajdan sonra yinemi düşürdün?

Kızlar bugun doktora gittim iki oğlan annesi oluyorum yine erkek geliyor 🤭Kiz annesi olmak nasip değilmiş.
Doktor kalp atışlarını dinlerken arada bir farkli sesler geldi doktor bir ciddilesti ,korktum.
Sonra bebege baktı kafa popo sabit karni 3 saniyede bir zıplıyor. Meger bebegimi hıçkırık tutmuş gelen sesler ondanmis kıyamam ben ona yaaa 🥰
Hayırlı olsun bu topic in bir annesi olarak bende ikiz erkek annesiyim bir aylık. Allah kolaylık versin doğana kadsr her anın tadını çıkarın. 36 ya zor dayandik biz ve iki kolik erkek ile yeni düzene alışmaya çalışıyoruz

Bende pıhtılaşma testi yapıcam bakalım ne çıkıcak sonuç siz pıhtılaşma testini düşükten ne kadar sonra baktınız ben hem hormonlar hemde pıhtılaşma testi için adet günümü bekliyorum kurtaj olalı 12 gün oldu
Pıhtılaşma için kimileri düşükten hemen sonra gitmeyin der ama doktora sordum ben onu tıbbi genetik doktoruma beta degeri düşmesine gerek yok dedi. Yani istedigin zaman gidebilirsiniz

Merhaba kızlar.Bende bu gün malesef kürtaj oldum.Kafam şişti düşünmekten..kaç ay beklediniz denemek için?
ah canım yaaa,neden ne oldu? çok gecmıs olsun
ben dıs gebelık gecırdım temmuz basında 3 adet donemı dedıler ama ben dusuk ıgnesı olmustum

Yaa Canım sen hiçmi beklemedin?1 ay beklemek istiyorum ben..çunki hamile zor kaldım ben
Sen bekle tabii ki kuzum kürtaj da olmuşsun. Ben beklemeyi tercih etmedim yaşım geçiyor artık, ben de zor hamile kalıyorum. Zaten yumurtlama günlerini de değerlendiremedik imkansız gibi bu ay.

Sen bekle tabii ki kuzum kürtaj da olmuşsun. Ben beklemeyi tercih etmedim yaşım geçiyor artık, ben de zor hamile kalıyorum. Zaten yumurtlama günlerini de değerlendiremedik imkansız gibi bu ay.
Benimde yaşım 34..hiç çocuk yok..1 ay beklerim ben..

Geçmiş olsun.Ya kuzum yaşım az diğil..banada 2 ay dediler..ama ben 1 ay beklerim.Bende düşük için çok iğneler etdim..kanamam vardır
Rabbım saglıkla tekrardan nasıp etsın ınsallaahhh...
bende 32 olacagım kuzum.
1ay beklersın aynen

Hayırlı olsun bu topic in bir annesi olarak bende ikiz erkek annesiyim bir aylık. Allah kolaylık versin doğana kadsr her anın tadını çıkarın. 36 ya zor dayandik biz ve iki kolik erkek ile yeni düzene alışmaya çalışıyoruz
Sizede hayirli olsun.ins bir an önce düzene otururur hersey ☺️

Mfk ürünlerini denedinmi?ben onunla kaldım..ama şimdi bilmiyorum kala bilecemmi
gecen ay esıme panacea,fodega aldım. bırde kendıme adendo ..
bende dıa gebelık gecırdııgmde baya vıtamın vs kullanmıstım onların etkısı oldu dıye dusunuyorum..
kalırsın ınsallah yaa

Biri kiz biri erkek değil miydi cnm senin

X