Dostinex kullan hemen düşer, ama bitkisel bısey kullanma bır sure, 5 6 kilo versen cok guzel olur, en azından hergun en az yarım saat tempolu yuruyus yapmaya calıs canım..Evet senin çörekotu yağı ile yükseldiğini hatırlıyorum canım tamam bıraktım hemen artık bitkisel hicbisey kullanmam. Arı sütü de kullanıyordum arada. Şimdi baktım o da yükseltir diyor. Adetlerim zaten ilaçla zor oluyor prolaktin yüksekliği yüzünden iki günde bitiyor kaç aydırPkos bırakmıyor yakamı kilo da veriyorum ama yine aynı. 160 boy 60 kiloyum sanırım 50 olmam lazım offf offf
canım regl olmayabılır belkıde ? yenı regl olmussun zaten ?Kızlar merhababen 11 ağustosta ilk reglmi olmuştum. İlk gün gelmişti ama diğer günler lekelenme şeklindeydi. Bugun karnım kasıklarım cok ağrıdı, lavaboya gittim kan gelmişti, regl olmuşum gibi cok yogun bi ağrı hissettim. Normal mi sizce bi ayda iki kere regl olcak olmam?
19’undaydı canım yani o zaman başlamıştı. Korktm bende kan görüncecanım regl olmayabılır belkıde ? yenı regl olmussun zaten ?
yumurtlaman ne zamandı
Canım yerleşme.kanamasi vs olmasın ? Kesildi mi kanaman19’undaydı canım yani o zaman başlamıştı. Korktm bende kan görünce
Bu kadar kısa zamanda olurmu ki hamilelik ? Bilemedim canım ama sanmıyorum cunku korunuyoruz eşimle sadece 1 kere korunamadım, tek seferde olduysa helal olsun zatenCanım yerleşme.kanamasi vs olmasın ? Kesildi mi kanaman
Yumurtlama kanaması olabilir. Bır de benım ılk ay adetim 18.gunde gelmısti, doktorum tam olarak adet diyemeyiz ona demıstı, sonraki adetim gununde gelmısti.. bı duzensızlik oluyor ilk baslarda 2 3 ay da duzene oturur mutlaka..Bu kadar kısa zamanda olurmu ki hamilelik ? Bilemedim canım ama sanmıyorum cunku korunuyoruz eşimle sadece 1 kere korunamadım, tek seferde olduysa helal olsun zatenbaktm az önce ama bi damla gelmiş başka bişi yok ağrımda geçti anlamadım
İnşallh canımmYumurtlama kanaması olabilir. Bır de benım ılk ay adetim 18.gunde gelmısti, doktorum tam olarak adet diyemeyiz ona demıstı, sonraki adetim gununde gelmısti.. bı duzensızlik oluyor ilk baslarda 2 3 ay da duzene oturur mutlaka..
Yumurtlama da olabilir canımBu kadar kısa zamanda olurmu ki hamilelik ? Bilemedim canım ama sanmıyorum cunku korunuyoruz eşimle sadece 1 kere korunamadım, tek seferde olduysa helal olsun zatenbaktm az önce ama bi damla gelmiş başka bişi yok ağrımda geçti anlamadım
Sen yıne de degerlendirmeyı yap, yumurtalama kanaması olabilme ihtimaline gore.. Bu arada ne ıs yapıyosunİnşallh canımmBende hazırlıklı olmuyorum hiç, işteyken bi anda oluyor 2 seferdir. Anlamlandıramadım da inşallah düzene girer
Suan hamilelik düşünmüyorum canım 1 ayım daha varSen yıne de degerlendirmeyı yap, yumurtalama kanaması olabilme ihtimaline gore.. Bu arada ne ıs yapıyosun
Kaybınız için çok üzgünüm umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi kucağınıza alırsınızMerhaba hanımlar bende 27 mayısta 17 haftalık düşük yaptım. Daha sonra haftalık kanamalar oldu leke şeklinde geçen ay sağ yumurtalığımda 4m bir kist okduğunu söyledi doktorum ilaç verdi 15 gün kullandım sonra adet oldu sadece bir gün sürdü. Normalde adetin 4.günü kontrole gitmem gerekiyordu ama o gün korona oldum gidemedim bugün yine adet oldum sadece lekelenme şeklinde umarım yarın düzelir. Bende tekrardan hamilelik istiyorum bende aranıza katılmak istedim
Yaa çok sevindimm sağlıkla gelsinn minikkNisan 29 da düşük yaptım kendi kendime 8 haftalıktım ve boş gebelikti bebeği göremedik beklemedeydik bir ihtimal geç döllenmedir diye 3 ay korunduk doktor tavsiyesi üstüne folik asit harici birşey kullanmadım ve temmuzda yumurtlama takibi yapıp değerlendirdik ve tekrar hamileyim çok şükür
Belkide tatlım ama hiç böyle birşey gelmemişti başıma ondan bu şaşkınlığımYumurtlama da olabilir canım
Teşekkür ederim herhangi bir sebebi yoktu hamileliğin başından beri kanama vardı baya hiçbir doktor sebebini bulamadı.Kaybınız için çok üzgünüm umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi kucağınıza alırsınızNeden düşük oldu peki söyledilermi?
O zaman yakın surede düzene girsin ınsallah..Suan hamilelik düşünmüyorum canım 1 ayım daha varSonra inşallah hamile kalabilirim rabbim izin verirse
Ben tapuda calısıyorum tatlım, eğil kalk kütük al derken 2 dir bi bakıyorum karın ağrısından sonra bişey akıyor koşa koşa wc gidiyorum kan görüyorum, biraz ürktüm ilk defa başıma geldi diye ama doktorumla konustum böyle birşeyin olabilceğini ama bi sıkıntı görürse ona gelmemi söyledi, umarım bi sıkıntı yoktur, suan baktım ama gelen giden yok
CanımmO zaman yakın surede düzene girsin ınsallah..
Icın rahat etmezse bı gorunursun, rahım kalınlıgına bakar, hormon testı ister, ne yasadıgını cozer doktorun