Merhaba canım fiziksel olarak iyiyim biraz yıprandım
Çok üzüldüm canım, Allah bi daha yaşatmasın, bir an önce sağlıkla yeniden nasip etsinCanımm bende mart anneler grunundaydım bende dört gün önce 7+5 de kalbi durmuş vee üç hafta nerdeyse öylece bilmeden kontrol gününü beklemişim kendimi toparlamam biraz güç oldu inşallah hayırlı sağlıklı gebelikler nasip olur hepimize bende üç ay dolmasını bekliyorum iki ay yeterliyse belki iki ay sonra denemeye başlarım hem korkuyorum hemde istiyorum Mayıs tada kimyasal gebelik geçirdim bakalım bundan sonra ne olcak
Bana da İlacla dusuk yaptrılırken 10 haftayı gecınce cok zor oluyor demıstı hemsıre, kurtaj gerekebilıyor demıstı..Merhaba canım fiziksel olarak iyiyim biraz yıprandım
Bebeğin son kontrolden birkaç gün sonra kalbi durmuş 10 gündür falan kalsiyum artıyormuş sanırım iyice yapışmış bu yüzden ilaç verip düştüğü başlatmaya çalıştı beklediği kadar kanamam olmadı yine de aldı kürtaja akşam 11 gibi.
Şimdi iyiyim kanamam da yok denecek kadar az 10 gün sonra kontrolüm var bakalım
Sen nasılsın canım benım, yumurtlama gerceklesti mıÇok üzüldüm canım, Allah bi daha yaşatmasın, bir an önce sağlıkla yeniden nasip etsinen önemlisi doktorunun ne dediği ama ben bu sefer beklemek istemedim, korunmadım. Çok dikkat ettiğim zamanlarda da nasip olmadı zaten. Hayırlısı olsun ne diyelim..
Sohrab kalbim içim acıyordu İnan fiziksel acı yanında hiçti. Doktor da şok oldu inleyip kıvranman lazımdı falan dedi.Bana da İlacla dusuk yaptrılırken 10 haftayı gecınce cok zor oluyor demıstı hemsıre, kurtaj gerekebilıyor demıstı..
Peki belirtilerde bı degısıklik olmus muydu? Bulantı vs.tarzı azalma oldu mu?
Kürtajda içeriyi kazdıkları ıcın kanama duruyor, benım de ikizlerde dogumdan 15 gun sonra siddetli kanama olunca acil kurtaj yapıldı, kurtajdan sonra damla gelmemıstı.. Insallah cabucak toparlanır rahim de normal duzenıne donersın, testlerini tahlıllerıni yaptırıp yenıden saglıklı bir gebelik ıcın onelmınızı de alırsınız.. Biz cok gucluyuz, herseyin ustesinden geliriz
Seni o kadar ıyı anlıyorum ki, Rabbım sabrını artırsın canım benım, her kayıpta insan bi kere daha eksiliyor.. Cok zor..Sohrab kalbim içim acıyordu İnan fiziksel acı yanında hiçti. Doktor da şok oldu inleyip kıvranman lazımdı falan dedi.
Geçicek inşallah benim de diğer kürtajımda 15 gün kanamam olmuştu bugün kesildi kanamam mesela anlamadım ben de.
Benim zaten bulantım vs yoktu hamile gibi değildim gögüslerim hacmini kaybetmişti doktor da adet zamanlarında büyücek demişti o yüzden hiç anlamadım.
Eylülde eşimin sınavı bar ondan sonra üniversiteye sevkedecek doktor bizi araştırılcak bakalım.
Pıhtılaşma olabilir dedi doktor bana.
Bebek patolojiye gitti ama doktor bir şey çıkacağını düşünmüyorum dedi. Onun ve gen testinin sonuçları ne zaman çıkar biliyor musun?
Patolojiye gidecek dedi doktor.Seni o kadar ıyı anlıyorum ki, Rabbım sabrını artırsın canım benım, her kayıpta insan bi kere daha eksiliyor.. Cok zor..
Genetiğine de bakılacak deıl mı bebegın? Ben İlk gebelıkte gondermıstim, 15 gunde cıkmıstı sonuclar.. İkizler de gondermedım, fetal dna yapıldı diye..
Sen trombofılı yaptırtmıstın dıye hatırlıyordum ben..
Bebege genetik inceleme yapılsa ıyı olurdu, patolojide bısey cıkmıyor..univesıte hasnetensınde herseye bakılırPatolojiye gidecek dedi doktor.
Ben trombofili yaptırmadım sanırım onlara bakılacak üniversitede. Ben sadece adetimin 3. Günü kan verdim onun dışında bir şey yaptırmadım.
Alıp özele gönderebilirim öylesi daha iyiyse?
Çalıştığım hastanede kürtaj oldum. Küçük bir hastane.doktor da patolojiden bir şey çıkmaz dedi. Burda genç nüfus da yok doktor ona rağmen bu ay 23 tane kürtaj yaptım dedi okadar çok ki artık.Bebege genetik inceleme yapılsa ıyı olurdu, patolojide bısey cıkmıyor..univesıte hasnetensınde herseye bakılır
Tatlım iyiyim çok şükür, 4 gündür çadır kampındayız eşimle, hem çamlık alan hem deniz.. baya kafa dağıttık rahatladık. Yumurtlama oldu, benim hislerime göre 4 gün önce yani buraya geldiğimiz gün. E tabii burda da ilişki olmadıSen nasılsın canım benım, yumurtlama gerceklesti mı
Ahh canım yaa basımıza gelmeden bız de bılıyor muyduk ki, hamıle kaldık dogacak tamam oldu diyorduk..yedıgımızden ıctıgımızden mi nedir bilmiyorum gercekten cok fazla dusuk yapanlar..Çalıştığım hastanede kürtaj oldum. Küçük bir hastane.doktor da patolojiden bir şey çıkmaz dedi. Burda genç nüfus da yok doktor ona rağmen bu ay 23 tane kürtaj yaptım dedi okadar çok ki artık.
10 gün sonra kontrolüm var o zaman sorarım doktora. Teşekkür ediyorum canım benim.
Nıye kız çadırda olmuyor muTatlım iyiyim çok şükür, 4 gündür çadır kampındayız eşimle, hem çamlık alan hem deniz.. baya kafa dağıttık rahatladık. Yumurtlama oldu, benim hislerime göre 4 gün önce yani buraya geldiğimiz gün. E tabii burda da ilişki olmadıöncesinden de tutar mı artık Allah bilir.. her zamanki gibi sağlıkla olsun olacaksa deyip oluruna bırakıyoruz.
Çok geçmiş olsun canım benimSohrab kalbim içim acıyordu İnan fiziksel acı yanında hiçti. Doktor da şok oldu inleyip kıvranman lazımdı falan dedi.
Geçicek inşallah benim de diğer kürtajımda 15 gün kanamam olmuştu bugün kesildi kanamam mesela anlamadım ben de.
Benim zaten bulantım vs yoktu hamile gibi değildim gögüslerim hacmini kaybetmişti doktor da adet zamanlarında büyücek demişti o yüzden hiç anlamadım.
Eylülde eşimin sınavı bar ondan sonra üniversiteye sevkedecek doktor bizi araştırılcak bakalım.
Pıhtılaşma olabilir dedi doktor bana.
Bebek patolojiye gitti ama doktor bir şey çıkacağını düşünmüyorum dedi. Onun ve gen testinin sonuçları ne zaman çıkar biliyor musun?
Bugun aldığm en güzel haberlerden cok sevindim canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnKızlar merhaba. Mart sonundaki kürtajımdan sonra yine hamileyim bugün adet gecikmesinin 2.günü beta değeri 1020 çıktı. Kürtajı yapan doktorum içerde plasenta parçaları bıraktığı için 2 ay önce histeroskopi olmuştum doktorum gebelik için bir engel olmadığını söyleyince denemek istedim tek dileğim sağlıkla ilerlemesi. Dilerim burdaki herkes en hayırlı vakitte sağlıklı bebeklerine kavuşur.
Amiiin canım çok teşekkür ederimBugun aldığm en güzel haberlerden cok sevindim canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Merhaba melike kürtajdan ne kadar sonrası hamile kadın tekrarMerhaba canim sohrab. Aslında yarın çağırdı doktor ama ben p.tesi gideceğim iyice büyüsün haftasonu da güzel bir tatil yapayım dedim. Ikili test de yapılacak. Sma için eşimle kan vermiştik ikimiz de taşıyıcı değiliz şükür. Haber veririm insallah.
Sen nasılsın her sey yolunda mi?
Olsun rica ederim.Melike ben mesajların tamamını şimdi okudum kaybın için çok üzgünüm ünan görmeden önce yazmıştım aynı zamanda kürtaj olmuşuz o yüzden sormuştum ne zaman kaldın diye inşallah sağlıkla yeniden bir bebeğin olur canım. Senin ve hepimizin isteyen dileyen