Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende mart annelerindeydim geçmiş olsun size de ama nasibimiz böyleymiş kızlar şimdi sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin rabbin hepimize inşallah
Amin kuzum kürtaj sonrası ne kadar sonra başlıcaksın gebeliğe doktorum bana üç ay dedi ama iki ay yeter diye düşünüyorum

Keçiboynuzu özü ne işe yarıyor eşler mi içmeli kızlar

Biliyosun bende korunmuyorum kürtajdan beri sende durumlar nasıl yumurtlamayı falan takip ettin mi? Bende yine aynı telaşlar takip etme heyecanları vs başladı
Korunmamanın bi zararı olurmu. Acaba doktorum üç ay dedi çevremdekilerde kürtaj sonrası sağlıklı gebelik şansının daha yüksek olduğunu söylüyor napsam bilemedim

Mikroçipli aşılama yaptıranlardan biri de benim femara da yumurta geliştirmiştir ama malum benim de sıkıntı rahim inceydi sonra histeroskopi oldum iki ay mola iki ay da covid gibi aksilikler sonrası direk gonal f ve mikroçip yaptı hatta o zaman da rahim 7,5mm çıkmıştı ben aman 8,5 da iki yumurta varken tutmadı şimdi mi olacak modunda dolandım Sohrab hatırlar doktor eşimde sıkıntı olmasa da şansı yükseltmek için yapmıştı iyiki de yapmış

Kızlar düşük sonrası kürtaj olup yeni gebelik için üç ay beklerken kullandığınız veya kulanmayı düşündüğünüz birkisel ilaç takviye gibi bişeyler varmı
Geçmiş olsun canım. Ben Gynositol başlamıştım doktor tavsiyesiyle hamile kaldım o ay, kalbi durdu kürtaj oldum. Doktorum redostim ve ımpryl önerdi. Adetle birlikte başlamayı düşünüyorum. Ben de pko var bir de. Hücre yenilemesi için önerdi doktor.

Amin kuzum kürtaj sonrası ne kadar sonra başlıcaksın gebeliğe doktorum bana üç ay dedi ama iki ay yeter diye düşünüyorum
Korunmamanın bi zararı olurmu. Acaba doktorum üç ay dedi çevremdekilerde kürtaj sonrası sağlıklı gebelik şansının daha yüksek olduğunu söylüyor napsam bilemedim
Kürtajın 9. Günü kontrole gittim doktorum tamamen temizlenmiş şimdi bol bol ilişkiye girin bu aylar şansınız daha yüksek dedi o yüzden korunmayı bıraktım ben hemen. Hatta dedi ki '' 1 ay sonra yeni bebekle geliceksin bana'' İnşallah dediği gibi olur sağlıklı bir bebek olur hemencecik, bir de dediğim gibi eşime keçiboynuzu özü aldım onu içiyo her gün umarım yararlı olur

He bir de 3-4 ay önce bi tanıdığım 5 aylıkken bebeği karnındayken öldüğü için normal doğumla bebeği aldılar ve peşine hemen tekrar hamile kaldı şu an gebeliği sorunsuz devam ediyor. Karar sana kalmış tabii

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Sen yaptirali daha çok zaman geçmedi iğneler falan toplam ne kadara mal oldu. Bide gonalf kaç gün kaç ml kullandın canım

Aynen, doktoruna guven canımm, normal gebelık olusması da avantajını, hakkında hayırlısı olsun ınsallah
Bizde kendimizce deniyoruz bakalım, normal yoldan olur mu, hayırlısı diyorum
İnşallah olur canım hakkımızda hayırlısı olsun. Grupta hamile görünce bir ayrı seviniyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah

Ben yaptırdım canım. Aslında doğal yönteme çok yakın aşılama haplara cevap vermedi iğne ile olsun diye mi aşılama dedi acaba? Klomen ve femara da hiç mi gelişmemişti yumurta?
Yok canım femara ile 12 13 mm de kaldı ilerlemedi. Klomende kist yaptı malesef. Evet ignelere geçmen lazım artık dedi ve aşılama önerdi. Sanırım o kadar iğneden sonra şansa bırakmayıp aşılama yapmak istedi. Gelecek ay gideceğim inşallah her şey güzel olur

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum

İnşallah canım ilk seferde tutsun

Günaydın arkadaşlar ben 26 gün önce kürtaj oldum kalp atışını duyamadik 6 haftada kalmıştı gelişimi şimdi betam sıfırlandı mı diye test yaptım silik çizgi çıktı sizce sıfırlanması gerekmez miydi yoksa normal mi ikinci bir gebelik olamaz herhalde bu kadar çabuk

Ah hadi inşallah doktoru bilmeden sevdim

Sıfırlanması için adet olman gerekiyor diye biliyorum kuuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…