- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
Bende de trombofili yapıldı sadece kromozom baktıramadık onuda yaptırmaya çalışayım bari özele gidiyordum zaten ama açıkcası 12 haftaya kadar 2. gebelik de düşünmüyorum özele gitmeyi çocuğun kalbi yavaşladığı gün kontrol günümdü bana aspirin verdi yolladı hoca iğne verse yada damardan ilacı verse belki böyle olmayacaktı oksijeni kesilmeyecekti çocuğun nasip kısmet herşey bundan sonra inşallah gönlümüzce olur :)Olsun rica ederim.
Benim kürtajımdan sonra 3 ay korunma verdi doktor sonrasında ben atandım eşimle farklı şehirlerdeydik yumurtlama dönemlerimiz pek denk düşmüyordu o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim ama 3. Denk gelmemizde oldu diyebilirim ama herkesin süreci farklı oluyor. Umarım en yakın zamanda size de nasip olur sağlıklı bir gebelik
Tavsiyem şahsen ilk düşükten sonra varsa durumunuz özelde gen testi yaptırmanız doktor bana kesinlikle gerek yok ilk gebeliklerde olabiliyor seninki ikizdi zaten tutunamamışlar diyince yaptırmamıştım ama şimdi çok pişmanım keşke yaptırsaymışım diyorum.