- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
Genetik işi çok kısa sürede bitiyor kan veriyoruz karı koca okadar. Öyle sıra bekleme de falan da yok. ünv hastanesi idi zaten ayrı bir bolumdu çok sakin yani. Ama benimki biraz uzatmıştı doktora o kadar soru sordum ki uzun uzun düşük hangi genetik hastalıklarda olur anlatmıştı,Günaydın herkesebir sorum olacak pazartesi genetiğe randevu aldım gideceğiz inşallah fakat kızım bacağını kırdı yatıyor haliyle,komşuya emanet edeceğim. Genetikte işlemler uzun sürüyor mu bunu merak ediyorum? Yoksa ileri bir tarihe ertelemem lazım alçısı anca 40 Gine çıkacak
Canım genetik sonuçları gelsin öyle denemeye başlarım. Bir de ekim kasım gibi daha iyi olur en azından nasip olursa dönemi bi şekilde kapatırımCok guzel, onun derdi ayrı oluyor ya, düzenli yumurtlaman devam edecek demek ki, onumuzdekı ay tekrar deneme yaparsınız belkı
Yaa hadi inşallah çabucak biter. Sen de sağlıkla sıkıntısız kucakla evladıni inşallah az kalmışGenetik işi çok kısa sürede bitiyor kan veriyoruz karı koca okadar. Öyle sıra bekleme de falan da yok. ünv hastanesi idi zaten ayrı bir bolumdu çok sakin yani. Ama benimki biraz uzatmıştı doktora o kadar soru sordum ki uzun uzun düşük hangi genetik hastalıklarda olur anlatmıştı,
Aaa dogru onu beklıyeceksınCanım genetik sonuçları gelsin öyle denemeye başlarım. Bir de ekim kasım gibi daha iyi olur en azından nasip olursa dönemi bi şekilde kapatırım
Aynen canımm, videolardan beynim aktı artık, bı de ben dinliyorum..Canım nasılsınSohrab tatilin nasıl gidiyor? Eğitimleri izliyorsundur.
Bebek Çalışmalarına başlamıştın demi sen?
Başladık kelimesi bile kalbimi güm güm ettiriyorAynen canımm, videolardan beynim aktı artık, bı de ben dinliyorum..
Basladık
Sen neler yapıyosun tatılın nasıl gecıyor?
Tedavsısız mucize olacak, bakalımBaşladık kelimesi bile kalbimi güm güm ettiriyor
Neden olmasın benim 8 9 lar ile 2 yumurta ile tutunamayan 7,5 mm rahim ile tutundu oradan sonra bakış açım değiştiTedavsısız mucize olacak, bakalım
Amin amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım valla erkenden öğrendik bir değişiklik süpriz olmaz ise kızçe geliyor gibi şimdilikD Doktoraliguru gün belli olmuş kavuşmaya az kalmış çok şükür sağlıkla alın kucağınıza
Ha-ri bildirim gelmemiş şimdi görüyoruuum, maşallah subanallah demek bir kızın olacak canım benim çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kolay gelsin canımAynen canımm, videolardan beynim aktı artık, bı de ben dinliyorum..
Basladık
Sen neler yapıyosun tatılın nasıl gecıyor?
Tabıkı Rabbım ol derse olurNeden olmasın benim 8 9 lar ile 2 yumurta ile tutunamayan 7,5 mm rahim ile tutundu oradan sonra bakış açım değişti
Amin kuzum ınsallah, ne cok istiyorum Tedavsısız hamıle kalabilmeyiKolay gelsin canım
Ayy hadi bakalım ilaçsız tedavisiz olsun inşallah
Bende iyiyim sürekli birşeyler yapıyoruz arkadaşlarla falan, ev düzenlemesine verdim kendimi birde biraz bakım işlerine odaklandım bu ara saç boya kesim vskendimi oyalıyorum işte.
Aklıma gelmiyordu çocuk düşüncesi bile ama araştırma hastanesi zaten yavaş ilerliyordur muhtemelen diyerekten randevu alıcam bakalım
Asla kıyaslama kimseyle. Bana kalsa ben bu kadar erken olsun istemezdim. 4 ay atağı sonrasına kendimi ayarlamıştımTabi cnm artık herşeyden cok daha iyi anlıyorlaryaa maşallah valla benim oğlum tembel ya daha dönmüyor anca saga sola
Yok cnm kıyaslamiyorum ya her çocuk farklı sonuçta, demi ya zor olur senin için artık yanından ayrilamazsinAsla kıyaslama kimseyle. Bana kalsa ben bu kadar erken olsun istemezdim. 4 ay atağı sonrasına kendimi ayarlamıştım
Bende yeniliyim dedim kestirince iyice gitti sarılarAmin kuzum ınsallah, ne cok istiyorum Tedavsısız hamıle kalabilmeyi
Ben o bakım islerini agustos ayına bıraktım, ombreyı yenılıcem okullar acılmadan
Randevuyu al bence de okullar acılmadan hallet onları da.. Zaten eylul ekım gıbı baslıcaksın deıl mı
Yeni döneme bomba gibi baslarız artıkBende yeniliyim dedim kestirince iyice gitti sarılar
Evet eylülden sonra rahatlarım o nedenle gitmem lazım zaten yavaş ilerler tıp fakültesinde süreçler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?