• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese 💕 bir sorum olacak pazartesi genetiğe randevu aldım gideceğiz inşallah fakat kızım bacağını kırdı yatıyor haliyle,komşuya emanet edeceğim. Genetikte işlemler uzun sürüyor mu bunu merak ediyorum? Yoksa ileri bir tarihe ertelemem lazım alçısı anca 40 Gine çıkacak 😏
Genetik işi çok kısa sürede bitiyor kan veriyoruz karı koca okadar. Öyle sıra bekleme de falan da yok. ünv hastanesi idi zaten ayrı bir bolumdu çok sakin yani. Ama benimki biraz uzatmıştı doktora o kadar soru sordum ki uzun uzun düşük hangi genetik hastalıklarda olur anlatmıştı,🤦

Genetik işi çok kısa sürede bitiyor kan veriyoruz karı koca okadar. Öyle sıra bekleme de falan da yok. ünv hastanesi idi zaten ayrı bir bolumdu çok sakin yani. Ama benimki biraz uzatmıştı doktora o kadar soru sordum ki uzun uzun düşük hangi genetik hastalıklarda olur anlatmıştı,🤦
Yaa hadi inşallah çabucak biter. Sen de sağlıkla sıkıntısız kucakla evladıni inşallah az kalmış 😍🧿

Canım nasılsın Sohrab Sohrab tatilin nasıl gidiyor? Eğitimleri izliyorsundur.
Bebek Çalışmalarına başlamıştın demi sen?

Bu testler hakkında yorum yapabilen daha önce yaptıran var mı netten bilgi bulamadım ya da anlayamadım sanırım

Eklentiler

• 058850E5-EC28-4101-B33C-77506CC3CB47.jpeg
    058850E5-EC28-4101-B33C-77506CC3CB47.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 46
D Doktoraliguru gün belli olmuş kavuşmaya az kalmış çok şükür sağlıkla alın kucağınıza 🥹🙏

Ha-ri Ha-ri bildirim gelmemiş şimdi görüyoruuum, maşallah subanallah demek bir kızın olacak canım benim çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😍🐣

D Doktoraliguru gün belli olmuş kavuşmaya az kalmış çok şükür sağlıkla alın kucağınıza 🥹🙏

Ha-ri Ha-ri bildirim gelmemiş şimdi görüyoruuum, maşallah subanallah demek bir kızın olacak canım benim çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😍🐣
Amin amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım valla erkenden öğrendik bir değişiklik süpriz olmaz ise kızçe geliyor gibi şimdilik🥰🥰

Aynen canımm, videolardan beynim aktı artık, bı de ben dinliyorum.. 🤷‍♀️
Basladık 🙈
Sen neler yapıyosun tatılın nasıl gecıyor? 🥰
Kolay gelsin canım 🤗😊
Ayy hadi bakalım ilaçsız tedavisiz olsun inşallah 🤗🥰😍
Bende iyiyim sürekli birşeyler yapıyoruz arkadaşlarla falan, ev düzenlemesine verdim kendimi birde biraz bakım işlerine odaklandım bu ara saç boya kesim vs😂 kendimi oyalıyorum işte.
Aklıma gelmiyordu çocuk düşüncesi bile ama araştırma hastanesi zaten yavaş ilerliyordur muhtemelen diyerekten randevu alıcam bakalım 🤗

Kolay gelsin canım 🤗😊
Ayy hadi bakalım ilaçsız tedavisiz olsun inşallah 🤗🥰😍
Bende iyiyim sürekli birşeyler yapıyoruz arkadaşlarla falan, ev düzenlemesine verdim kendimi birde biraz bakım işlerine odaklandım bu ara saç boya kesim vs😂 kendimi oyalıyorum işte.
Aklıma gelmiyordu çocuk düşüncesi bile ama araştırma hastanesi zaten yavaş ilerliyordur muhtemelen diyerekten randevu alıcam bakalım 🤗
Amin kuzum ınsallah, ne cok istiyorum Tedavsısız hamıle kalabilmeyi 🤲🏻
Ben o bakım islerini agustos ayına bıraktım, ombreyı yenılıcem okullar acılmadan ☺️
Randevuyu al bence de okullar acılmadan hallet onları da.. Zaten eylul ekım gıbı baslıcaksın deıl mı

Asla kıyaslama kimseyle. Bana kalsa ben bu kadar erken olsun istemezdim. 4 ay atağı sonrasına kendimi ayarlamıştım😅
Yok cnm kıyaslamiyorum ya her çocuk farklı sonuçta, demi ya zor olur senin için artık yanından ayrilamazsin

Amin kuzum ınsallah, ne cok istiyorum Tedavsısız hamıle kalabilmeyi 🤲🏻
Ben o bakım islerini agustos ayına bıraktım, ombreyı yenılıcem okullar acılmadan ☺️
Randevuyu al bence de okullar acılmadan hallet onları da.. Zaten eylul ekım gıbı baslıcaksın deıl mı
Bende yeniliyim dedim kestirince iyice gitti sarılar😅
Evet eylülden sonra rahatlarım o nedenle gitmem lazım zaten yavaş ilerler tıp fakültesinde süreçler.

Back