• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harikaaa 😍 prensese bak sen ne de güzel büyüyor 🥰 tabii doktoruna güvenmen lazım ama ben olsam yaptırmam gibi geliyor, hani biz her şeyden pimpiriklendiğimiz için. Ama Allah korusun arttı yine vaka sayısı, önlem de almak lazım.
Ben 3 doz biontech oldum zaten önce sonra covid oldum ve 3 aşım olmasına rağmen öyle böyle zor atlatamadım uzun süre ciğerimde hırıltı kaldı mesela aşı olmasam da covid olsam sanmıyorum kolay geçer diyemiyorum ondan aşı olasım var ama işte yine de o da korkutuyor ama içimi rahatlatan hem coraspirin hem iğne kullanıyor olmam

Kızlar bugün kontrol günümdü 13+3 olarak gittim 14+1 çıktı değişmez bu net kız dedi 🥰🥰ense 1.2 çıktı beğendi arkası dönük olunca burnuna bakamadı rahim ağzı, suyu herşey yolunda çok şükür 🥰covid için hatırlatma dozunu kesin ol dedi beni en çok korkutan o işte 🤦‍♀️
Kız demiştim💃💃💃 erkek olursa adını bayram koycaktık yalan oldu😂😂😂

Bilinçaltı işte ama kalbim sıkışıyor uyanıp kendimi kontrol ediyorum kaçıncı böle rüyam sağlıkla gelsinde hayırlısıyla ömer paşada büyüdü iyice maşaAllah ona binlerce
İnşallah cnm inşallah sağlıkla kavuşursun..

Kızlar bugün kontrol günümdü 13+3 olarak gittim 14+1 çıktı değişmez bu net kız dedi 🥰🥰ense 1.2 çıktı beğendi arkası dönük olunca burnuna bakamadı rahim ağzı, suyu herşey yolunda çok şükür 🥰covid için hatırlatma dozunu kesin ol dedi beni en çok korkutan o işte 🤦‍♀️
Ben hamileyken oldum cnm 2. Dozu doktorum mutlaka ol demişti, bi sıkıntı yaşamadım cok şükür

Günler geçtikçe uykuya olan ihtiyaç azalıyor cnm oda olabilir ama gece uyuyosa yine de şanslısın erken uyanmak zor ama gece uyumamasi daha zor, bide dedim ya çoğu bebek erken uyanıyor zaten
Uykusuzluğun her türlüsü zor. Bi sonraki ataklarında bakmışız mışıl mışıl uyuyorlar😂

Ben 3 doz biontech oldum zaten önce sonra covid oldum ve 3 aşım olmasına rağmen öyle böyle zor atlatamadım uzun süre ciğerimde hırıltı kaldı mesela aşı olmasam da covid olsam sanmıyorum kolay geçer diyemiyorum ondan aşı olasım var ama işte yine de o da korkutuyor ama içimi rahatlatan hem coraspirin hem iğne kullanıyor olmam
Aynı sebepten öyle düşünüyorum ben de valla. Ben de 3 aşıdan sonra covid oldum ve acayip ağır geçirdim. İlaç da kullanmadım. Yine olsa yine ilaçsız kendi kendime atlatırım diyorum ama aşı olmam heralde

Aynı sebepten öyle düşünüyorum ben de valla. Ben de 3 aşıdan sonra covid oldum ve acayip ağır geçirdim. İlaç da kullanmadım. Yine olsa yine ilaçsız kendi kendime atlatırım diyorum ama aşı olmam heralde
Ben olurum gibi geliyor ya riske atamam galiba

Biz de uslu diyoduk nazarımız deydi. Kucak istiyor, almayınca çığlık va ağlama. Bugün dönmeye başladı😳 yemek yedirmiyo resmen😅 napalım sağlıklı olsunlar da👵💆
Yaa bizimde öyle oldu 20 güne kadar o kadar usluydu ki, 3.ayina kadar da sallayınca uyurdu hep ne olduysa sonra oldu, yaa cok erken başlamış dönmeye maşallah 💙 benimki de öyle hep kucakta ya belim ağrıyor valla artık

Çok şükür çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla gelsin güzel kız 🥰

Oyy maşşallahhh balımm bildim mi şimdi beeen 🤗💖 yalnız bu kız sana çekmemiş annesi sen minnoşsun o önden gidiyor baksana yerim yaaa 😂🧿 aşı ol bence de hiç riske atma 👍🏻

Back