Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm kıyaslamiyorum ya her çocuk farklı sonuçta, demi ya zor olur senin için artık yanından ayrilamazsin
Aynen iki dakika arkamı dönüyorum başlıyo top böceği gibi Gazı güzel çıkıyo uğraşırken ama bi de kusuyo. Zaten zor içiriyoruz mamayı o içtiği de gidiyor

Aynen iki dakika arkamı dönüyorum başlıyo top böceği gibi Gazı güzel çıkıyo uğraşırken ama bi de kusuyo. Zaten zor içiriyoruz mamayı o içtiği de gidiyor
Kusmasini sor cnm doktoruna, Ömer de cok kusardi doktoru ilac verdi azaldı kusmasi, hem emiyor hem mama mi yiyor sadece mama mi

Kusmasini sor cnm doktoruna, Ömer de cok kusardi doktoru ilac verdi azaldı kusmasi, hem emiyor hem mama mi yiyor sadece mama mi
Önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Biberonu ağzına sokunca sağa sola dönüp suratıma bakıp gülüyor tam sinir harbi. Aç kalır korkusu olunca onu içirene kadar sinirim bozuluyor. Bi yerden sonra amaaan diyip bırakıyorum artık. Kusması da mamadan sonra çok hırpalanınca ya da direkt yatırınca oluyor.

Sütün yetiyor gıbı geldi bana ya kusuyomus hiç denedin mi mama vermemeyi

Canım genetik sonuçları gelsin öyle denemeye başlarım. Bir de ekim kasım gibi daha iyi olur en azından nasip olursa dönemi bi şekilde kapatırım
canım benımm ınsallah bundan sonrası saglıkla ,hayırla gelsın ,amiinnn...
genetıkği, tıbbı genetık bolumunde mı yaptırdın?

Bende dıs gebelık sonrası dınlenme surecındeyım , ınsallah eylul-ekım gıbı baslayacagız tekrardan...
ıkı hafta cok saldım kendımı bırazda serbest bırakmak ıstedım,
kola-cıps ,kahve vs . bu haftadan sonra bırakıp bıraz daha dıkkat etmeye calısacagım ınsallah..
hepımız ıcın bundan sonrakı surec cok guzel olsun, guzel kızlar

canım benımm ınsallah bundan sonrası saglıkla ,hayırla gelsın ,amiinnn...
genetıkği, tıbbı genetık bolumunde mı yaptırdın?
Canım İzmir’de 9 eylüle gittik sabah erişkin genetiğe geçmişi dinledi sorular sordu eşimden ve benden kan aldı. Artık pıhtılaşma testini yapmıyoruz dedi Ege ünv araştırma da yapmıyor dedi şaşırdım açıkçası. Ben de tepeciğe randevu aldım orası yapıyor olabilir dedi. 28 inde de orada buldum bakalım

Canım benim tekrarı hepimize en güzel şekilde nasip olacak inşallah

hadı ınsallah ısınız rast gıtsın kuzum,
bızde subatta yaptırmıstık mayısta cıktı,
sukur temız cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…