Aynen iki dakika arkamı dönüyorum başlıyo top böceği gibiYok cnm kıyaslamiyorum ya her çocuk farklı sonuçta, demi ya zor olur senin için artık yanından ayrilamazsin
Kusmasini sor cnm doktoruna, Ömer de cok kusardi doktoru ilac verdi azaldı kusmasi, hem emiyor hem mama mi yiyor sadece mama miAynen iki dakika arkamı dönüyorum başlıyo top böceği gibiGazı güzel çıkıyo uğraşırken ama bi de kusuyo. Zaten zor içiriyoruz mamayı o içtiği de gidiyor
Eskişehir de canım. Şuan için bi buralarda gitmedik yer bırakmayım daYeni döneme bomba gibi baslarız artık
Evet, ankarada mı gidiceksin, orada mı?
Tabi, bıldıgın yer avantaj, hayırlısı olsun hakkında, ama tüplerin durumuna tekrar baktırEskişehir de canım. Şuan için bi buralarda gitmedik yer bırakmayım daolmazsa öyle düşünürüm Bursa ya da Ankarayı
Önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Biberonu ağzına sokunca sağa sola dönüp suratıma bakıp gülüyorKusmasini sor cnm doktoruna, Ömer de cok kusardi doktoru ilac verdi azaldı kusmasi, hem emiyor hem mama mi yiyor sadece mama mi
Sütün yetiyor gıbı geldi bana ya kusuyomus hiç denedin mi mama vermemeyiÖnce emziriyorum sonra mama veriyorum. Biberonu ağzına sokunca sağa sola dönüp suratıma bakıp gülüyortam sinir harbi. Aç kalır korkusu olunca onu içirene kadar sinirim bozuluyor. Bi yerden sonra amaaan diyip bırakıyorum artık. Kusması da mamadan sonra çok hırpalanınca ya da direkt yatırınca oluyor.
canım benımm ınsallah bundan sonrası saglıkla ,hayırla gelsın ,amiinnn...Canım genetik sonuçları gelsin öyle denemeye başlarım. Bir de ekim kasım gibi daha iyi olur en azından nasip olursa dönemi bi şekilde kapatırım
Yok denemedim ama birden bırakmamak gerekiyomuş. Azaltcam yavaş yavaş bakalım nasıl olacakSütün yetiyor gıbı geldi bana ya kusuyomus hiç denedin mi mama vermemeyi
Bencede ya kusuyosa fazla geliyodur, anlarsın zaten huzursuz olur doymuyorsaYok denemedim ama birden bırakmamak gerekiyomuş. Azaltcam yavaş yavaş bakalım nasıl olacak
Canım İzmir’de 9 eylüle gittik sabah erişkin genetiğe geçmişi dinledi sorular sordu eşimden ve benden kan aldı. Artık pıhtılaşma testini yapmıyoruz dedi Ege ünv araştırma da yapmıyor dedi şaşırdım açıkçası. Ben de tepeciğe randevu aldım orası yapıyor olabilir dedi. 28 inde de orada buldum bakalımcanım benımm ınsallah bundan sonrası saglıkla ,hayırla gelsın ,amiinnn...
genetıkği, tıbbı genetık bolumunde mı yaptırdın?
Canım benim tekrarı hepimize en güzel şekilde nasip olacak inşallahBende dıs gebelık sonrası dınlenme surecındeyım , ınsallah eylul-ekım gıbı baslayacagız tekrardan...
ıkı hafta cok saldım kendımı bırazda serbest bırakmak ıstedım,
kola-cıps ,kahve vs . bu haftadan sonra bırakıp bıraz daha dıkkat etmeye calısacagım ınsallah..
hepımız ıcın bundan sonrakı surec cok guzel olsun, guzel kızlar
hadı ınsallah ısınız rast gıtsın kuzum,Canım İzmir’de 9 eylüle gittik sabah erişkin genetiğe geçmişi dinledi sorular sordu eşimden ve benden kan aldı. Artık pıhtılaşma testini yapmıyoruz dedi Ege ünv araştırma da yapmıyor dedi şaşırdım açıkçası. Ben de tepeciğe randevu aldım orası yapıyor olabilir dedi. 28 inde de orada buldum bakalım
amiiiinnnnnn, ınsallah kuzum aminnCanım benim tekrarı hepimize en güzel şekilde nasip olacak inşallah
Amin canım bitti değil mi senin de sürecin bir sıkıntı çıkmadan?hadı ınsallah ısınız rast gıtsın kuzum,
bızde subatta yaptırmıstık mayısta cıktı,
sukur temız cıktı
Ay açım, doydum diyebilse keşke en azındanBencede ya kusuyosa fazla geliyodur, anlarsın zaten huzursuz olur doymuyorsa
O gunler de gelecekAy açım, doydum diyebilse keşke en azındanböyle zor oluyor
Bende diyorum hep derdini anlatsa, bazen anlayamıyor insan yaAy açım, doydum diyebilse keşke en azındanböyle zor oluyor
Kuzu regl oldum doktor da uc ay korunma dedi.Amin canım bitti değil mi senin de sürecin bir sıkıntı çıkmadan?
Tabi gelecek ve hep zor olacak. Çocuk çok büyük sorumluluk ama işte doydu mu doymadı mı konusu aşırı stres benim içinO gunler de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?