Ben sadece gerçekten doyup doymadığını anlamak istiyorum gerisini çözeriz bi.şekildeBende diyorum hep derdini anlatsa, bazen anlayamıyor insan ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece gerçekten doyup doymadığını anlamak istiyorum gerisini çözeriz bi.şekildeBende diyorum hep derdini anlatsa, bazen anlayamıyor insan ya
Hayirli olsun canim adete kac gun kala 94 cikmistiKızlar dün HCG 94tü, bugün 177 başka bişey soracağım. Progesteron 17 çıkmış, doktor progestana gerek yok değer gayet iyi dedi. Bilginiz var mı bu konuda?
Tam adet günü 94 çıkmıştı. Ne yazık ki bugün yine dış gebelik olduğunu öğrendimHayirli olsun canim adete kac gun kala 94 cikmisti
Yaaa rahım fılmı de cektırmıstın, nıye boyle oluyor, Allahım Sutlac ve sen bundan ne cektınız boyle.. Gecmıs olsun kuzum, ne diyeceğimi bilemiyorumKızlar bir hayal kırıklığı daha. Değerim 2000lerde olması gerekirken bugün 1196 çıktı. Vajinal ultrasonla bakıldı, yine dış gebelik Perşembe tekrar HCG bakılacak duruma göre kürtaj yapılacak. Değer düşmezse de metotreksat yapılacak yine. Olmuyor olmuyor..
Canim benim cok uzuldum rabbim insallah en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsinTam adet günü 94 çıkmıştı. Ne yazık ki bugün yine dış gebelik olduğunu öğrendim
Cnm cok üzüldüm histeroskopi oldun mu sen, belki rahimde şekil bozukluğu vardırKızlar bir hayal kırıklığı daha. Değerim 2000lerde olması gerekirken bugün 1196 çıktı. Vajinal ultrasonla bakıldı, yine dış gebelik Perşembe tekrar HCG bakılacak duruma göre kürtaj yapılacak. Değer düşmezse de metotreksat yapılacak yine. Olmuyor olmuyor..
Valla ben de ne diyeceğimi bilemiyorum artık kuzum ama çok yoruldum sadece onu biliyorum tükendim...Yaaa rahım fılmı de cektırmıstın, nıye boyle oluyor, Allahım Sutlac ve sen bundan ne cektınız boyle.. Gecmıs olsun kuzum, ne diyeceğimi bilemiyorum
Sağolasın canımCanim benim cok uzuldum rabbim insallah en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Yok kuzum olmadım, şu ana kadar şüphelenip de tavsiye eden de olmadı. Konuşurum yine doktorumlaCnm cok üzüldüm histeroskopi oldun mu sen, belki rahimde şekil bozukluğu vardır
çok üzüldüm Allah hakkımızda hayırlısını verirsin en güzel şeylerle mükafatlandırsınKızlar bir hayal kırıklığı daha. Değerim 2000lerde olması gerekirken bugün 1196 çıktı. Vajinal ultrasonla bakıldı, yine dış gebelik Perşembe tekrar HCG bakılacak duruma göre kürtaj yapılacak. Değer düşmezse de metotreksat yapılacak yine. Olmuyor olmuyor..
Amin canım sağolasınçok üzüldüm Allah hakkımızda hayırlısını verirsin en güzel şeylerle mükafatlandırsın
Canin yanıyo cok sıkmak istemiyorum ama kan değerlerin hormon degerlerin eşinin değerleri bağışıklık pıhtılaşma değerlerine bakıldı miValla ben de ne diyeceğimi bilemiyorum artık kuzum ama çok yoruldum sadece onu biliyorum tükendim...
Sağolasın canım
Yok kuzum olmadım, şu ana kadar şüphelenip de tavsiye eden de olmadı. Konuşurum yine doktorumla
Evet canım her şeye bakıldıCanin yanıyo cok sıkmak istemiyorum ama kan değerlerin hormon degerlerin eşinin değerleri bağışıklık pıhtılaşma değerlerine bakıldı mi
O zaman histeroskopiyi bi düşün cnm her önlem alındıysa belki ordan bişey çıkarEvet canım her şeye bakıldı
2 gün sonra görüştüğümüzda danışacağım bunu canım sağolO zaman histeroskopiyi bi düşün cnm her önlem alındıysa belki ordan bişey çıkar
Cok gecmis olsun canim , sonuna kadar haklısın tüketiyor ama Allah tekrar sabrını veriyor. benim rahim şekli bozukluğum var. Sen rahim filmi cektirmissin olsa soylerdi doktor yinede tekrar sor.benimkinde doktor ihmalkarligi rahim filmk cekilmedi hamile kaldim. Simdi histeroskopi tedavisi olmadigim icin 20 haftaya kada dusuk riski 20. Haftadan sonra erken doğum riskim var .Valla ben de ne diyeceğimi bilemiyorum artık kuzum ama çok yoruldum sadece onu biliyorum tükendim...
Sağolasın canım
Yok kuzum olmadım, şu ana kadar şüphelenip de tavsiye eden de olmadı. Konuşurum yine doktorumla
Ne zor seymıs bu hamılelık ya, gebe kalmaması ayrı zor, devam ettirmesi ayrı zor..Cok gecmis olsun canim , sonuna kadar haklısın tüketiyor ama Allah tekrar sabrını veriyor. benim rahim şekli bozukluğum var. Sen rahim filmi cektirmissin olsa soylerdi doktor yinede tekrar sor.benimkinde doktor ihmalkarligi rahim filmk cekilmedi hamile kaldim. Simdi histeroskopi tedavisi olmadigim icin 20 haftaya kada dusuk riski 20. Haftadan sonra erken doğum riskim var .
Sabretmek ve kabul etmekten başka çaremiz yok ki... Allah korusun, her şey yolunda gidecek inşallah. Bizi artık kötü hiçbişeyle sınamasın AllahCok gecmis olsun canim , sonuna kadar haklısın tüketiyor ama Allah tekrar sabrını veriyor. benim rahim şekli bozukluğum var. Sen rahim filmi cektirmissin olsa soylerdi doktor yinede tekrar sor.benimkinde doktor ihmalkarligi rahim filmk cekilmedi hamile kaldim. Simdi histeroskopi tedavisi olmadigim icin 20 haftaya kada dusuk riski 20. Haftadan sonra erken doğum riskim var .
Bildirim gelmemiş şimdi gördüm neden sürekli böyle oluyor ya herşeye de baktırdınız bir histeroskopi mi kaldıKızlar bir hayal kırıklığı daha. Değerim 2000lerde olması gerekirken bugün 1196 çıktı. Vajinal ultrasonla bakıldı, yine dış gebelik Perşembe tekrar HCG bakılacak duruma göre kürtaj yapılacak. Değer düşmezse de metotreksat yapılacak yine. Olmuyor olmuyor..
Ahh bi bilsem tatlım yaa bu zorlu süreçler çok yıpratıcı gerçekten. Düşüğe razı olur hale geldik.. evet bi tek o kaldı ama gerek var mı bilmiyorum soracağım doktoraBildirim gelmemiş şimdi gördüm neden sürekli böyle oluyor ya herşeye de baktırdınız bir histeroskopi mi kaldı
Sperm dna hasar testi bile yapıldı değil mi aklıma başka bişey gelmiyor ki, rahim filmi çektirdin testlerini verdin Allahım inşallah sana bir çıkış yolu olacak doktora denk gel ne diyeyim bizim göremediğimiz illa bişey vardırAhh bi bilsem tatlım yaa bu zorlu süreçler çok yıpratıcı gerçekten. Düşüğe razı olur hale geldik.. evet bi tek o kaldı ama gerek var mı bilmiyorum soracağım doktora