Ya maşallahKızlar bugün kontrol günümdü 13+3 olarak gittim 14+1 çıktı değişmez bu net kız dediense 1.2 çıktı beğendi arkası dönük olunca burnuna bakamadı rahim ağzı, suyu herşey yolunda çok şükür covid için hatırlatma dozunu kesin ol dedi beni en çok korkutan o işte
Masallah canım, gunler geldı gectı, saglıkla hayırlısıyla kucagına al yavrularınıSezeryan günüm belli oldu haftaya çarşamba bebisler inşallah geliyorlar.Dualarına ihtiyacim var
Ben de anlamadım son bir haftada gelen güncellemenin haddi hesabı yok. Bugün bi baktım yüzüstü döndü. Kolunu kurtaramıyor ama bildiğin pozisyon net. Yüzüstü bıraktım yan odaya gidip geldim hoop sırtüstü döndüYaa bizimde öyle oldu 20 güne kadar o kadar usluydu ki, 3.ayina kadar da sallayınca uyurdu hep ne olduysa sonra oldu, yaa cok erken başlamış dönmeye maşallahbenimki de öyle hep kucakta ya belim ağrıyor valla artık
Oyy maşşallahhh balımm bildim mi şimdi beeenyalnız bu kız sana çekmemiş annesi sen minnoşsun o önden gidiyor baksana yerim yaaa aşı ol bence de hiç riske atma
Babasına çekecek böyle olursa o şuan ince uzun ama bebeklik tam bir tombikmiş boğmak boğmakYa maşallahtombik prenses mi geliyor
Masallah canım, gunler geldı gectı, saglıkla hayırlısıyla kucagına al yavrularını
çıkıntıyi gördük canim ,%70 erkek dedi. Ama bazen kiz cocuklarinda klitoris büyük olabiliyor dedi 4 agustosda net belli olacak. Bir oglum oldugu icin ben halen %30 luk umudu bekliyorum
Tabi cnm artık herşeyden cok daha iyi anlıyorlarBen de anlamadım son bir haftada gelen güncellemenin haddi hesabı yok. Bugün bi baktım yüzüstü döndü. Kolunu kurtaramıyor ama bildiğin pozisyon net. Yüzüstü bıraktım yan odaya gidip geldim hoop sırtüstü döndüama daha bilinçli ve daha tatlı. Bakışları bile anlamlı artık idare etcez onların hattına
Minik için çok geçmiş olsunGünaydın herkesebir sorum olacak pazartesi genetiğe randevu aldım gideceğiz inşallah fakat kızım bacağını kırdı yatıyor haliyle,komşuya emanet edeceğim. Genetikte işlemler uzun sürüyor mu bunu merak ediyorum? Yoksa ileri bir tarihe ertelemem lazım alçısı anca 40 Gine çıkacak
Cok sukur canımBabasına çekecek böyle olursa o şuan ince uzun ama bebeklik tam bir tombikmiş boğmak boğmakikidir kız dedi artık benimsedim de bir sonrakine değişirse öylece kalırız ama en önemlisi lütfedip yüzünü dönmedi burnunu görmedik ama şükür ense ölçümü 1.2 çıktı nasıl içim rahat etti çok şükür ya Sohrab kalbi koymuşsuuuun
Ben maviş kalbi koyuyorum o zaman, degıstırırırz gerekırseçıkıntıyi gördük canim ,%70 erkek dedi. Ama bazen kiz cocuklarinda klitoris büyük olabiliyor dedi 4 agustosda net belli olacak. Bir oglum oldugu icin ben halen %30 luk umudu bekliyorum
Yani yarım saatlik iş diyebilir miyiz? 10:30 a aldım randevu. Yarım saatte birdi çünkü tüm randevularMinik için çok geçmiş olsungenetikte yeterki sıra gelsin doktor sizin öykünüzü dinliyor sonra hemen kan istiyor sizden 2 tüp trombofoli ve kromozom analizi için eşinizden de tek tüp alıyorlar kromozom analizi için
Ben de 4 temmuzda trombofılı paneli verdim, ilk sırayı aldım, doktorla konustuk hemen kan verdim sıra da yoktu, cabuk biter isinizGünaydın herkesebir sorum olacak pazartesi genetiğe randevu aldım gideceğiz inşallah fakat kızım bacağını kırdı yatıyor haliyle,komşuya emanet edeceğim. Genetikte işlemler uzun sürüyor mu bunu merak ediyorum? Yoksa ileri bir tarihe ertelemem lazım alçısı anca 40 Gine çıkacak
TamamdirCok sukur canım
Yaa goruyo musun sabrettin kalp koydugumuz gün bile geldi
Ben maviş kalbi koyuyorum o zaman, degıstırırırz gerekırse
Çok şükür gerçekten gerçek gibi bile gelmiyor bazenCok sukur canım
Yaa goruyo musun sabrettin kalp koydugumuz gün bile geldi
Ben maviş kalbi koyuyorum o zaman, degıstırırırz gerekırse
Sıra yoksa direk alırlarsa evet biter yarım saateYani yarım saatlik iş diyebilir miyiz? 10:30 a aldım randevu. Yarım saatte birdi çünkü tüm randevular
Insallahh bebegım 3 4 kısı kaldıkÇok şükür gerçekten gerçek gibi bile gelmiyor bazenher aşamada adım adım tüm duam hep buraya Rabbimin nasip etmesi bide buranın desteği ile bu günleri gördük ya daha ne olsun geriye nasipse tabloyu kapatmak kaldı sabırla şimdi sizleri beklemedeyim
Hemde ne okumak ne okumak cidden artık evet bu dua eder dediğim insanlara bile diyorum ne olur aklına geldikçe dua et diye hepimiz içinInsallahh bebegım 3 4 kısı kaldık
Siz okuyup üfleyin bize
Canımsın yaaHemde ne okumak ne okumak cidden artık evet bu dua eder dediğim insanlara bile diyorum ne olur aklına geldikçe dua et diye hepimiz için
Amin inşallahAhhh büyük kavuşmadualarımız sizinle, sağlıkla mutlulukla gelsinler...
Evet öyle böyle derken bu güne geldik çok şükür. Rabbim bu gruptaki bütün annelere tez zamanda nasip etsin.Ya maşallahtombik prenses mi geliyor
Masallah canım, gunler geldı gectı, saglıkla hayırlısıyla kucagına al yavrularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?