Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya maşallah tombik prenses mi geliyor
Sezeryan günüm belli oldu haftaya çarşamba bebisler inşallah geliyorlar. Dualarına ihtiyacim var
Masallah canım, gunler geldı gectı, saglıkla hayırlısıyla kucagına al yavrularını

Ben de anlamadım son bir haftada gelen güncellemenin haddi hesabı yok. Bugün bi baktım yüzüstü döndü. Kolunu kurtaramıyor ama bildiğin pozisyon net. Yüzüstü bıraktım yan odaya gidip geldim hoop sırtüstü döndü ama daha bilinçli ve daha tatlı. Bakışları bile anlamlı artık idare etcez onların hattına

Oyy maşşallahhh balımm bildim mi şimdi beeen yalnız bu kız sana çekmemiş annesi sen minnoşsun o önden gidiyor baksana yerim yaaa aşı ol bence de hiç riske atma

Masallah canım, gunler geldı gectı, saglıkla hayırlısıyla kucagına al yavrularını
Babasına çekecek böyle olursa o şuan ince uzun ama bebeklik tam bir tombikmiş boğmak boğmak ikidir kız dedi artık benimsedim de bir sonrakine değişirse öylece kalırız ama en önemlisi lütfedip yüzünü dönmedi burnunu görmedik ama şükür ense ölçümü 1.2 çıktı nasıl içim rahat etti çok şükür ya Sohrab kalbi koymuşsuuuun

Tabi cnm artık herşeyden cok daha iyi anlıyorlar yaa maşallah valla benim oğlum tembel ya daha dönmüyor anca saga sola

Günaydın herkese bir sorum olacak pazartesi genetiğe randevu aldım gideceğiz inşallah fakat kızım bacağını kırdı yatıyor haliyle,komşuya emanet edeceğim. Genetikte işlemler uzun sürüyor mu bunu merak ediyorum? Yoksa ileri bir tarihe ertelemem lazım alçısı anca 40 Gine çıkacak

Minik için çok geçmiş olsun genetikte yeterki sıra gelsin doktor sizin öykünüzü dinliyor sonra hemen kan istiyor sizden 2 tüp trombofoli ve kromozom analizi için eşinizden de tek tüp alıyorlar kromozom analizi için

Cok sukur canım
Yaa goruyo musun sabrettin kalp koydugumuz gün bile geldi
çıkıntıyi gördük canim ,%70 erkek dedi. Ama bazen kiz cocuklarinda klitoris büyük olabiliyor dedi 4 agustosda net belli olacak. Bir oglum oldugu icin ben halen %30 luk umudu bekliyorum
Ben maviş kalbi koyuyorum o zaman, degıstırırırz gerekırse

Yani yarım saatlik iş diyebilir miyiz? 10:30 a aldım randevu. Yarım saatte birdi çünkü tüm randevular

Ben de 4 temmuzda trombofılı paneli verdim, ilk sırayı aldım, doktorla konustuk hemen kan verdim sıra da yoktu, cabuk biter isiniz

Cok sukur canım
Yaa goruyo musun sabrettin kalp koydugumuz gün bile geldi

Ben maviş kalbi koyuyorum o zaman, degıstırırırz gerekırse
Çok şükür gerçekten gerçek gibi bile gelmiyor bazen her aşamada adım adım tüm duam hep buraya Rabbimin nasip etmesi bide buranın desteği ile bu günleri gördük ya daha ne olsungeriye nasipse tabloyu kapatmak kaldı sabırla şimdi sizleri beklemedeyim

Insallahh bebegım 3 4 kısı kaldık
Siz okuyup üfleyin bize

Ahhh büyük kavuşma dualarımız sizinle, sağlıkla mutlulukla gelsinler...
Amin inşallah zaman o kadar çabuk geçiyor ki sizde bir çırpıda gorurusunuz bu günleri inşallah

Evet öyle böyle derken bu güne geldik çok şükür. Rabbim bu gruptaki bütün annelere tez zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…