Kanama alanı var ya orada onu gördükçe diyorlar arkadaşa da hep dediler bir nevi sorumluluk da almak istemiyorlar şöyle düşün kanama alanı gördüğü halde tamam rahat ol dese sonra bişey olsa hani bişey olmayacaktı denmesin diye mecbur söylüyorlar bence.Kizlar gunaydin. Bugün 40 gunluk raporum bitti doktor istiharat et dedigi icin 40 gun daha heyet raporu almak icin doktora gittim.
11+5im her gittiğimde oldugu gibi dusuk tehliken devam ediyor dedi.
Kanama alanim var ve daha once sizler gibi bir kaybim oldu. Her gittiginizde kaybiniz oldugu icin sizede diyorlar mi boyle yoksa benim durum vahim mi anlamadim ben yani.
O kadar kirmizi kanamam oldu artik kahveye döndü rahatliyayim diyorum ama her gittigimde bunu duymakrahatlamama engel oluyor.
Kahverengi olarak devam ediyor canim 3 gundur. Dün farkli zamanlarda iki defa yarim avuc kadar siyah su gibi akinti geldi o da tedirgin etti beni . Birde sortuma kadar çıktı.Kanama alanı var ya orada onu gördükçe diyorlar arkadaşa da hep dediler bir nevi sorumluluk da almak istemiyorlar şöyle düşün kanama alanı gördüğü halde tamam rahat ol dese sonra bişey olsa hani bişey olmayacaktı denmesin diye mecbur söylüyorlar bence.
Canının sıkılması çok normal ama bir kayıp ve rahim şeklini bilince onlar da mecbur böyle temkinli gidiyorlardır öyle düşün bak çok şükür neredeyse 12. Haftaya geldin sen gönlünü ferah tut. Aktif kanaman da yok şuan neden durumun vahim olsun ki
Maşallah canim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederim kuzum aminMaşallah canim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet nasıp bir aldı iki verdi rabbim. İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım ikisini de.tum çocuklara sağlık ve hayırlı ömür versin. Allah kolaylık versin size de.Vakti zamanı değilmişBak iki tane birden nasip etti size, sağlıkla gelsinler inşallah biz iyiyiz yorucu ama keyifli. Her geçen gün daha çok alışıyoruz birbirimize
Benim arkadaşımda 20.haftaya kadar devam etti hatta adet gibi kan geliyor demişti iğneler falan zor zaman geçirdi çok üzülüyordum.Kahverengi olarak devam ediyor canim 3 gundur. Dün farkli zamanlarda iki defa yarim avuc kadar siyah su gibi akinti geldi o da tedirgin etti beni . Birde sortuma kadar çıktı.
Gecmis olsun dogru soyluyorsun dusuk yaptigim hamileligimde hic kanamam yoktu cinsiyet ogrenmeye gittim hamile bir bayan aglayarak geldi ben onu gorunce etkilenip ağlamıştım.o muayeneden cikti hersey yolundaymis ben girdim arkasindan kalbi durmus dediler.insallah bu sefer nasip olur hepimizeBenim arkadaşımda 20.haftaya kadar devam etti hatta adet gibi kan geliyor demişti iğneler falan zor zaman geçirdi çok üzülüyordum.
İzin de almadı çalıştı. Aynı anda hamile idik bende de hiçbirsey yoktu. onun şuan çocuğu 8 aylık ben kaybetmiştim kalp durmasından. Diyeceğim şu ki rabbim nasip ederse ne olursa olsun doğuyor, yeterki icininizi ferah tutun ve dua edin.
Bence sabah gebelık testı yapKizlarr yumurtlama gormedim diye umudumu kesmistim adetime bir kac gun kalmisti eve gelince oylesine bi ovulasyon yapayim dedim yumurtlama degil mi bu ? Sabah degerlendirsem gecikmis mi olurum acaba
Kuzum ben normal test yaptim gebelik ama negatif yumurtlamaya yordum o yuzdenBence sabah gebelık testı yap
Bı kac gun kaldı deyince ben de gebelıkten suphelendım, o zaman sılıklesmeyı takıp et bakalım, belkı de gec yumurtladın olabılırKuzum ben normal test yaptim gebelik ama negatif yumurtlamaya yordum o yuzden
Insallah tutarBı kac gun kaldı deyince ben de gebelıkten suphelendım, o zaman sılıklesmeyı takıp et bakalım, belkı de gec yumurtladın olabılır
Sühendan hanıma hâlâ devam ediyor musunuzÇekirge Doruk’ta Sühendan Benderli
Nasip diyelimInsallah tutarbugun adetten sonraki 28. Gunum cunku
Nasıl olayım az önce ev sahibimiz aradı kira güncellemek için onun şokunu yaşadık
Çok mu arttırdı kirayıNasıl olayım az önce ev sahibimiz aradı kira güncellemek için onun şokunu yaşadıkbebiş en son iyiydi inşallah hala öyledir şuan için 12+6 olduk cuma gün randevum var bakalım sabırla bekliyorum sen nasılsın
Bizimde bu ay değişecek kira miktarı öyle uçtuki heryer bakalım nasıl bir görüşme olacakNasıl olayım az önce ev sahibimiz aradı kira güncellemek için onun şokunu yaşadıkbebiş en son iyiydi inşallah hala öyledir şuan için 12+6 olduk cuma gün randevum var bakalım sabırla bekliyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?