• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Grupta sutlaacc sutlaacc @nediyimkidaha ve ben kaldık sanırımm🤨🥰
En kisa zamanda darisi basiniza insallah. Hamile duasi kabul olur derler bu kadar hamile hep birlikte dua edelim size birimizinki kabul olmazsa digerimizinki olur. 😅 İlk firsatta (3 gundur kahve lekenme var durunca abdest alip) dua edeceğim üçünüze🥰

Çok sağol canım benim, rahatlamak, stresten uzak olmak ne kadar önemliymiş gerçekten. Sal boşver en iyisi valla, korunma tabii ama doğru bi zamanın olduğuna inan yeter ❤️
Biz kapanışı yaparız inşallah kuzum.
Bende öyle bi rahatlık var ki hala korunuyorum da sonrasında da bir yere gidesim yok yani kendi haline salasım var bakalım😀
Hayırlı olsun R Random3 çok sevindim ♥️😍 sağlıkla ilerlesin inşallah 🤗🥰

En kisa zamanda darisi basiniza insallah. Hamile duasi kabul olur derler bu kadar hamile hep birlikte dua edelim size birimizinki kabul olmazsa digerimizinki olur. 😅 İlk firsatta (3 gundur kahve lekenme var durunca abdest alip) dua edeceğim üçünüze🥰
Bitanesınn, Allah razı olsun canım benımm🥰
Dinlenmeye daha cok dıkkat et

Biz kapanışı yaparız inşallah kuzum.
Bende öyle bi rahatlık var ki hala korunuyorum da sonrasında da bir yere gidesim yok yani kendi haline salasım var bakalım😀
Hayırlı olsun R Random3 çok sevindim ♥️😍 sağlıkla ilerlesin inşallah 🤗🥰
Yok kuzum sen kendi haline salma, bence bu korunma suresinde eksık testlerine odaklan, sebebini arastirin.. Yaz tatilini ıyı degerlendır bu acıdan

Yaaa zaman ne çabuk geçti az kalmış kuzucukların gelişine maşallah 🥰🥰ikisine de sağlıkla kavuşmak nasip olsun üçünüz de sağlıklı çıkın hastahaneden🤲🏻💜
Evet az kaldı inşallah. Çarşamba yi iple çekiyorum. Sezeryan icin gün verilecek sanırım. Darısı tüm bu gruptakilerin başına olsun sağlıkla inşallah

Yaaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım🌸 Aralık annelerinden savrulduk geldik ama herşeyin vakti zamanı varmış gerçekten. Çok şükür aşılamaya gerek kalmadan Rabbim nasip etmiş. Sakın içini karartma çok güzel olacak herşey💜
O Aralık annelerinden savrulanlardan biri de bendim. Çok şükür Rabbime. Sizin annelik nasıl gidiyor bebiş siz nasılsınız

Canım kızlar bata 3 gün var ve regl olunca aşılamaya geçecektik, tedavisiz yumurta gelişmiyor biliyorsunuz. Bugün yine de duramadım hafif regl sancılarım vardı, normalde böyle bişey yaşamadığım için certain diye bi kaset test aldım pozitif 🥹 sonra inanmadım güvenmedim teste, gittim bir de artımed erken gebelik testi aldım az önce tekrar yaptım durum bu 😍 acayip şoktayım yerde değil gökteyim 🙈 ama bir yandan da ödüm kopuyor tabii. Ve bence 2 yıldır beni ölümüne yıpratan ve bence düşüğe de neden olan stres faktörü den kurtuldum bu ay, tamamen ona bağlıyorum. Ya da Allah bu zamanı bekletti bana yine aynı şeyleri yaşamamam için. Pazartesi gidicem artık kan tahliline. Umarım bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur. 🙏❤️
Maşallah cnm sağlıkla ilerlesin, benimde aynı şey olmuştu, tedaviye basliyacagim ay hamile kalmıştım 2 bebeğimde de, rahatlık gerçekten çok önemli

O Aralık annelerinden savrulanlardan biri de bendim. Çok şükür Rabbime. Sizin annelik nasıl gidiyor bebiş siz nasılsınız
Vakti zamanı değilmiş😊 Bak iki tane birden nasip etti size, sağlıkla gelsinler inşallah🌸 biz iyiyiz yorucu ama keyifli. Her geçen gün daha çok alışıyoruz birbirimize💜

Yok kuzum sen kendi haline salma, bence bu korunma suresinde eksık testlerine odaklan, sebebini arastirin.. Yaz tatilini ıyı degerlendır bu acıdan
Yani evet eksik kalan birkaç şey yapılabilir.
Bakalım inşallah o gücü bulursam😀

Kizlar gunaydin. Bugün 40 gunluk raporum bitti doktor istiharat et dedigi icin 40 gun daha heyet raporu almak icin doktora gittim.
11+5im her gittiğimde oldugu gibi dusuk tehliken devam ediyor dedi.
Kanama alanim var ve daha once sizler gibi bir kaybim oldu. Her gittiginizde kaybiniz oldugu icin sizede diyorlar mi boyle yoksa benim durum vahim mi anlamadim ben yani.
O kadar kirmizi kanamam oldu artik kahveye döndü rahatliyayim diyorum ama her gittigimde bunu duymak 😣rahatlamama engel oluyor.

Back