Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Grupta sutlaacc @nediyimkidaha ve ben kaldık sanırımm
En kisa zamanda darisi basiniza insallah. Hamile duasi kabul olur derler bu kadar hamile hep birlikte dua edelim size birimizinki kabul olmazsa digerimizinki olur. İlk firsatta (3 gundur kahve lekenme var durunca abdest alip) dua edeceğim üçünüze

Çok sağol canım benim, rahatlamak, stresten uzak olmak ne kadar önemliymiş gerçekten. Sal boşver en iyisi valla, korunma tabii ama doğru bi zamanın olduğuna inan yeter

Bitanesınn, Allah razı olsun canım benımm
Dinlenmeye daha cok dıkkat et

Yok kuzum sen kendi haline salma, bence bu korunma suresinde eksık testlerine odaklan, sebebini arastirin.. Yaz tatilini ıyı degerlendır bu acıdan

Ah zaman ne çabuk geçti 34 olmuşsun bile ikizlerle büyük başarı maaşallah sağlıkla gelsinler
Evet demi bende bazen inanamıyorum. Sizinki de bir çırpıda biter inşallah. Biraz zor bir süreç şimdi de kolestaz ile mücadele ediyorum inşallah sonuna kadar herşey iyi gider

Yaaa zaman ne çabuk geçti az kalmış kuzucukların gelişine maşallah ikisine de sağlıkla kavuşmak nasip olsun üçünüz de sağlıklı çıkın hastahaneden
Evet az kaldı inşallah. Çarşamba yi iple çekiyorum. Sezeryan icin gün verilecek sanırım. Darısı tüm bu gruptakilerin başına olsun sağlıkla inşallah

O Aralık annelerinden savrulanlardan biri de bendim. Çok şükür Rabbime. Sizin annelik nasıl gidiyor bebiş siz nasılsınız

Maşallah cnm sağlıkla ilerlesin, benimde aynı şey olmuştu, tedaviye basliyacagim ay hamile kalmıştım 2 bebeğimde de, rahatlık gerçekten çok önemli

O Aralık annelerinden savrulanlardan biri de bendim. Çok şükür Rabbime. Sizin annelik nasıl gidiyor bebiş siz nasılsınız
Vakti zamanı değilmiş Bak iki tane birden nasip etti size, sağlıkla gelsinler inşallah biz iyiyiz yorucu ama keyifli. Her geçen gün daha çok alışıyoruz birbirimize

Yok kuzum sen kendi haline salma, bence bu korunma suresinde eksık testlerine odaklan, sebebini arastirin.. Yaz tatilini ıyı degerlendır bu acıdan
Yani evet eksik kalan birkaç şey yapılabilir.
Bakalım inşallah o gücü bulursam

Kizlar gunaydin. Bugün 40 gunluk raporum bitti doktor istiharat et dedigi icin 40 gun daha heyet raporu almak icin doktora gittim.
11+5im her gittiğimde oldugu gibi dusuk tehliken devam ediyor dedi.
Kanama alanim var ve daha once sizler gibi bir kaybim oldu. Her gittiginizde kaybiniz oldugu icin sizede diyorlar mi boyle yoksa benim durum vahim mi anlamadim ben yani.
O kadar kirmizi kanamam oldu artik kahveye döndü rahatliyayim diyorum ama her gittigimde bunu duymak rahatlamama engel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…