- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 32
En kisa zamanda darisi basiniza insallah. Hamile duasi kabul olur derler bu kadar hamile hep birlikte dua edelim size birimizinki kabul olmazsa digerimizinki olur.
Evet benim için öyle oldu vallaTam bir mucizegüzel test sonuclarini da bekliyoruz ins. Allah saglicakla kucağına aldirsin
Bitanesınn, Allah razı olsun canım benımmEn kisa zamanda darisi basiniza insallah. Hamile duasi kabul olur derler bu kadar hamile hep birlikte dua edelim size birimizinki kabul olmazsa digerimizinki olur.İlk firsatta (3 gundur kahve lekenme var durunca abdest alip) dua edeceğim üçünüze
Yok kuzum sen kendi haline salma, bence bu korunma suresinde eksık testlerine odaklan, sebebini arastirin.. Yaz tatilini ıyı degerlendır bu acıdan
Evet demi bende bazen inanamıyorum. Sizinki de bir çırpıda biter inşallah. Biraz zor bir süreç şimdi de kolestaz ile mücadele ediyorum inşallah sonuna kadar herşey iyi giderAh zaman ne çabuk geçti 34 olmuşsun bileikizlerle büyük başarı maaşallah sağlıkla gelsinler
Evet az kaldı inşallah. Çarşamba yi iple çekiyorum. Sezeryan icin gün verilecek sanırım. Darısı tüm bu gruptakilerin başına olsun sağlıkla inşallahYaaa zaman ne çabuk geçti az kalmış kuzucukların gelişine maşallahikisine de sağlıkla kavuşmak nasip olsun üçünüz de sağlıklı çıkın hastahaneden
Hayırlı olsunEvet benim için öyle oldu vallaçok sağol canım amin
En kısa zamanda hayırlısı ile rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Aminn canım benımm, bebeklerini saglıcakla kucagına alırsın ınsallah sen deEn kısa zamanda hayırlısı ile rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
O Aralık annelerinden savrulanlardan biri de bendim. Çok şükür Rabbime. Sizin annelik nasıl gidiyor bebiş siz nasılsınızYaaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımAralık annelerinden savrulduk geldik ama herşeyin vakti zamanı varmış gerçekten. Çok şükür aşılamaya gerek kalmadan Rabbim nasip etmiş. Sakın içini karartma çok güzel olacak herşey
Amiin inşallahAminn canım benımm, bebeklerini saglıcakla kucagına alırsın ınsallah sen de
Maşallah cnm sağlıkla ilerlesin, benimde aynı şey olmuştu, tedaviye basliyacagim ay hamile kalmıştım 2 bebeğimde de, rahatlık gerçekten çok önemliCanım kızlar bata 3 gün var ve regl olunca aşılamaya geçecektik, tedavisiz yumurta gelişmiyor biliyorsunuz. Bugün yine de duramadım hafif regl sancılarım vardı, normalde böyle bişey yaşamadığım için certain diye bi kaset test aldım pozitifsonra inanmadım güvenmedim teste, gittim bir de artımed erken gebelik testi aldım az önce tekrar yaptım durum bu acayip şoktayım yerde değil gökteyim ama bir yandan da ödüm kopuyor tabii. Ve bence 2 yıldır beni ölümüne yıpratan ve bence düşüğe de neden olan stres faktörü den kurtuldum bu ay, tamamen ona bağlıyorum. Ya da Allah bu zamanı bekletti bana yine aynı şeyleri yaşamamam için. Pazartesi gidicem artık kan tahliline. Umarım bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur.
Evet öyleymiş valla kuzum çok şükür bin şükür sağolasınMaşallah cnm sağlıkla ilerlesin, benimde aynı şey olmuştu, tedaviye basliyacagim ay hamile kalmıştım 2 bebeğimde de, rahatlık gerçekten çok önemli
Vakti zamanı değilmişO Aralık annelerinden savrulanlardan biri de bendim. Çok şükür Rabbime. Sizin annelik nasıl gidiyor bebiş siz nasılsınız
Yani evet eksik kalan birkaç şey yapılabilir.Yok kuzum sen kendi haline salma, bence bu korunma suresinde eksık testlerine odaklan, sebebini arastirin.. Yaz tatilini ıyı degerlendır bu acıdan
Evet canım4 ay denedin değil mi canım korunmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?