- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
Yumurtlama sürecinde olduğun demek Sperm problemi yoksa pikle birlikte 3 gün değerlendirmek iyi olurMerhaba pik ne demek acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama sürecinde olduğun demek Sperm problemi yoksa pikle birlikte 3 gün değerlendirmek iyi olurMerhaba pik ne demek acaba
Ayyy ayy neler var neler sunlari bilmeden hamile kalamadim.bi turlu yahuYumurtlama sürecinde olduğun demek Sperm problemi yoksa pikle birlikte 3 gün değerlendirmek iyi olur
Çok özür dilerim canım, unutmuşumSohrab beni silmemişsin hala canım Betam sıfırlanmış çok şükür. Kalanı da adetle atarsın dedi dr. 25 temmuzda genetiğe gideceğiz o sonuçlanana kadar da düşünmem e zaten biz muallimeler için de kışa doğru denemek daha mantıklı gibi. Ama tabi planlar ve sonrası bilinmezlik işte hayırlısı diyelim
Bir yıl daha idare edeceğiz sonra eşim il dışı tercih yapıp memlekete gitmeyi planlıyor, ay valla bir de ev sahibi çok artıran eden biri değilmiş normalde bizle beraber adamın da ayarları bozulduÇok artmış birden yaa . Resmen çık demisler. İstemezseniz o kadar vermezsiniz bence cikartamazlar biraz arastirin hukuk kiracıdan yana hep.
Valla annem evini kiraya veriyor du 1000 tlye kiracı icimiz rahat etmedi 1350 olsun dedi annemde tamam dedi.bizim buranin piyasasina göre düşük biliyorsun. Ama bu kadar yukseltmekde insafsizlik resmen
İliçi belli oldu, cıktı mı tayın canımBir yıl daha idare edeceğiz sonra eşim il dışı tercih yapıp memlekete gitmeyi planlıyor, ay valla bir de ev sahibi çok artıran eden biri değilmiş normalde bizle beraber adamın da ayarları bozuldu
Ay bizim hala belli olmadı bu nasıl iş anlamadımİliçi belli oldu, cıktı mı tayın canım
20 İl acıkladı diyorlardı, sızın ora da acıklar yarına kadarAy bizim hala belli olmadı bu nasıl iş anlamadım
Ne demek ya Tekrar yazdıracağız inşallah amin hepimize inşallahÇok özür dilerim canım, unutmuşum
Biraz dinlenmiş de olursun, insallah zamanı gelince en hayırlı en saglıklı sekılde olur canımm
Bilememek daha iyi sankiAyyy ayy neler var neler sunlari bilmeden hamile kalamadim.bi turlu yahu
Bilmek cok ıyı deıl inan, keske ben de bilmesem hıcbıseyiAyyy ayy neler var neler sunlari bilmeden hamile kalamadim.bi turlu yahu
Yaa cok guzel artmis saglikla gelsin insallahGünaydın canlar. Gece 3 te çıktı sonuç yaa bundan sonra özelde takip edicem hcgyi. Farklı yerler olmakla birlikte 27den 92ye çıkmış
Aynen vallahiBilememek daha iyi sanki
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yaBilmek cok ıyı deıl inan, keske ben de bilmesem hıcbıseyi
Amin canım çok sağolYaa cok guzel artmis saglikla gelsin insallah
Silikleşme olmus, catlamıs ama sabah ıdrarı uygun deıl ovulasyon ıcın 13-18 arası yapmaya calıs cnmKizlar gunaydin sabah tekrar yaptim ovulasyon bu sekilde cikti neye yormam lazim
İlk gebeligimde yasadıgım durum tam olarak bu, tek farkımız ben İlacla dusuk yaptırıldım..6+6da kalp atısı alamadık, 9+0da dusuk yaptım..Merhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.
Cok gecmis olsun canim.Tekrar hamile kaldiginda ins acin hafifleyecek .kurtajda Bazi doktorlar 3 ay bekle diyor bazilari rahmin toparlanmasi icin bir kez adet olmayi bekle diyorlar.cinsel ilişkiyi yasaklamadilar mi bir müddetMerhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.