• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab Sohrab beni silmemişsin hala canım ☺️ Betam sıfırlanmış çok şükür. Kalanı da adetle atarsın dedi dr. 25 temmuzda genetiğe gideceğiz o sonuçlanana kadar da düşünmem e zaten biz muallimeler için de kışa doğru denemek daha mantıklı gibi. Ama tabi planlar ve sonrası bilinmezlik işte hayırlısı diyelim
Çok özür dilerim canım, unutmuşum 🙏🏻
Biraz dinlenmiş de olursun, insallah zamanı gelince en hayırlı en saglıklı sekılde olur canımm❤️🤲🏻

😱😱 Çok artmış birden yaa . Resmen çık demisler. İstemezseniz o kadar vermezsiniz bence cikartamazlar biraz arastirin hukuk kiracıdan yana hep.
Valla annem evini kiraya veriyor du 1000 tlye kiracı icimiz rahat etmedi 1350 olsun dedi annemde tamam dedi.bizim buranin piyasasina göre düşük biliyorsun. Ama bu kadar yukseltmekde insafsizlik resmen🙄
Bir yıl daha idare edeceğiz sonra eşim il dışı tercih yapıp memlekete gitmeyi planlıyor, ay valla bir de ev sahibi çok artıran eden biri değilmiş normalde bizle beraber adamın da ayarları bozuldu 🤦‍♀️

Bir yıl daha idare edeceğiz sonra eşim il dışı tercih yapıp memlekete gitmeyi planlıyor, ay valla bir de ev sahibi çok artıran eden biri değilmiş normalde bizle beraber adamın da ayarları bozuldu 🤦‍♀️
İliçi belli oldu, cıktı mı tayın canım

Kizlar gunaydin sabah tekrar yaptim ovulasyon bu sekilde cikti neye yormam lazim 🙄

Eklentiler

• 16582902744255845247310981260028.jpg
    16582902744255845247310981260028.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.

Merhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.
İlk gebeligimde yasadıgım durum tam olarak bu, tek farkımız ben İlacla dusuk yaptırıldım..6+6da kalp atısı alamadık, 9+0da dusuk yaptım..
Zaman oyle cabuk geçiyor ki.. Alısıyorsun o acıya da, herkes unutuyor ama senın ıcınde kalıyor hep o acı.. Beslenmene dıkkat et, bagısıklıgını kuvvetlendirecek besinler tuket, bol bol yuruyus yap, dua et.. Rabbım yeniden verır merak etme ❤️🙏🏻

Cok gecmis olsun canim.Tekrar hamile kaldiginda ins acin hafifleyecek .kurtajda Bazi doktorlar 3 ay bekle diyor bazilari rahmin toparlanmasi icin bir kez adet olmayi bekle diyorlar.cinsel ilişkiyi yasaklamadilar mi bir müddet

Back