Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoy masallahSonucumu aldım kızlar, 27 çıktı Ha-ri
Ay cidden ama şuan uyum sağlayamayan normal ben seni görünce bana tekrar kız derse tövbe inanmam baya beklerim artıkYarama tuz basma hariiiiiiiii
Aha hemde bata 3 gün var değil mi misSonucumu aldım kızlar, 27 çıktı Ha-ri
2 ya da 3 gün var. Daha önce de aynı gün aynı değerle öğrenmiştim benzetmek gibi olmasın sağol canım benimAha hemde bata 3 gün var değil mi mis
Bakalım eşin ne tepki verecek2 ya da 3 gün var. Daha önce de aynı gün aynı değerle öğrenmiştim benzetmek gibi olmasın sağol canım benim
Ben de ikisini yakın değerle öğrendim sağlıkla devam etsin inşallah2 ya da 3 gün var. Daha önce de aynı gün aynı değerle öğrenmiştim benzetmek gibi olmasın sağol canım benim
Benim de yıllar önce ilk çocuğumda tam tersi olmuştu, önce erkek dedi dr pipi gösterdi herkes öğrendi hediyeler alındı formalar falan geldi aradan bir ay ay geçti dr kız dedi. Başaka dr gittim oda kesin kız dedi. Okadar ağlamıştımki ogün erkeğe okadar alıştırmışım oğlum oğlum diyorum bir anda şok olmuştum, o öğrenip ağladığım gün için hala kendime kızarım, kız erkek sağlıklı olsun yeter, şimdi kocaman bir kızım var 10 çocuğum olsa 9 u kız isterim okadar seviyorumşimdiki hamileliğimde dr kıza daha çok benzetti ama bakalım bu sefer nasıl şeyler olacakYok almamıştım Allahtan ama kızım kızım diyordum şimdi oğluma dönmüyo dilim
Canım kızlar bata 3 gün var ve regl olunca aşılamaya geçecektik, tedavisiz yumurta gelişmiyor biliyorsunuz. Bugün yine de duramadım hafif regl sancılarım vardı, normalde böyle bişey yaşamadığım için certain diye bi kaset test aldım pozitif sonra inanmadım güvenmedim teste, gittim bir de artımed erken gebelik testi aldım az önce tekrar yaptım durum bu acayip şoktayım yerde değil gökteyim ama bir yandan da ödüm kopuyor tabii. Ve bence 2 yıldır beni ölümüne yıpratan ve bence düşüğe de neden olan stres faktörü den kurtuldum bu ay, tamamen ona bağlıyorum. Ya da Allah bu zamanı bekletti bana yine aynı şeyleri yaşamamam için. Pazartesi gidicem artık kan tahliline. Umarım bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur.
Maşallah bir güzel haber de senden geldi, sağlıkla devam etsin inşallah bundan sonrası takiiipSonucumu aldım kızlar, 27 çıktı Ha-ri
Alıştık artık. Önce mal gibi bakacak sonra ağlayacakBakalım eşin ne tepki verecek
Ben de ilk gebelıgı 27 ile ogrenmıs tim, sonra 81 olmustuSonucumu aldım kızlar, 27 çıktı Ha-ri
Ben de güzel artışlar görürüm inşallah yarın tekrar sağlık ocağına gidicem orada takip edicem. Doktora da mesaj atarım çağırır mı ilaç verir mi diye bakalımBen de ilk gebelıgı 27 ile ogrenmıs tim, sonra 81 olmustu
Saglıkla ilerlesin ınsallah canım
Kan sulandırıcı kullanıcak mısın?Ben de güzel artışlar görürüm inşallah yarın tekrar sağlık ocağına gidicem orada takip edicem. Doktora da mesaj atarım çağırır mı ilaç verir mi diye bakalım
Ben zaten 1,5 yıldır düzenli coraspin kullanıyordum. Hamile kalırsan iğneye başlarız demişti kuzumKan sulandırıcı kullanıcak mısın?
O zaman yarın hemen git, ihmal etmeBen zaten 1,5 yıldır düzenli coraspin kullanıyordum. Hamile kalırsan iğneye başlarız demişti kuzum
Hahahah, ben ve her konuda ayni durumda oldugumuz 2 arkadasim
Tam bir mucize güzel test sonuclarini da bekliyoruz ins. Allah saglicakla kucağına aldirsinCanım kızlar bata 3 gün var ve regl olunca aşılamaya geçecektik, tedavisiz yumurta gelişmiyor biliyorsunuz. Bugün yine de duramadım hafif regl sancılarım vardı, normalde böyle bişey yaşamadığım için certain diye bi kaset test aldım pozitif sonra inanmadım güvenmedim teste, gittim bir de artımed erken gebelik testi aldım az önce tekrar yaptım durum bu acayip şoktayım yerde değil gökteyim ama bir yandan da ödüm kopuyor tabii. Ve bence 2 yıldır beni ölümüne yıpratan ve bence düşüğe de neden olan stres faktörü den kurtuldum bu ay, tamamen ona bağlıyorum. Ya da Allah bu zamanı bekletti bana yine aynı şeyleri yaşamamam için. Pazartesi gidicem artık kan tahliline. Umarım bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur.
Ben kapatırım burayı merak etmeyin her zaman çok şanslıyomdırHahahah, ben ve her konuda ayni durumda oldugumuz 2 arkadasim
Aaaa pipiyi neyle karıştırdı ki benimki kıza döner mi acaba geriBenim de yıllar önce ilk çocuğumda tam tersi olmuştu, önce erkek dedi dr pipi gösterdi herkes öğrendi hediyeler alındı formalar falan geldi aradan bir ay ay geçti dr kız dedi. Başaka dr gittim oda kesin kız dedi. Okadar ağlamıştımki ogün erkeğe okadar alıştırmışım oğlum oğlum diyorum bir anda şok olmuştum, o öğrenip ağladığım gün için hala kendime kızarım, kız erkek sağlıklı olsun yeter, şimdi kocaman bir kızım var 10 çocuğum olsa 9 u kız isterim okadar seviyorumşimdiki hamileliğimde dr kıza daha çok benzetti ama bakalım bu sefer nasıl şeyler olacak