Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde 2 hafta önce arttı hala şokundayım. Sinirlenerek geziyorum aklıma geldikçe.

Bizimde bu ay değişecek kira miktarı öyle uçtuki heryer bakalım nasıl bir görüşme olacakbebişinde kocaman oldu maşaAllah ona bu hafta cinsiyet neyleşir belki
Bizimde 2 hafta önce arttı hala şokundayım. Sinirlenerek geziyorum aklıma geldikçe.
Bizim ilk yükseltemedi hemen ilçeye göre uygun oturuyorduk 1200 dü şimdi çat diye 3500 istedi belki çoğu yere göre uygun ama buraya göre aşırı fazla 3 4 yıl önce ev almış olsan aylık kredi kadar kira resmen ya çok yazık elin evine verilen bu paraya %25 artması vs hikaye kibarca fazla gelirse ben size müsaade veririm uygun ev bulabilirseniz çıkarsınız dedi

Kizlar gunaydinn ben geldim sabah gebelik yaptim negatif ama.ovulasyonda hala pik
Merhaba, bazılarında pik 2 gün sürüyor. Bende de olmuştu. Daha uzun sürer mi onu bilmiyorum ama yarın silikleşir muhtemelen. Siz dün değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin bence.

Merhaba, bazılarında pik 2 gün sürüyor. Bende de olmuştu. Daha uzun sürer mi onu bilmiyorum ama yarın silikleşir muhtemelen. Siz dün değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin bence.
Dun gece degerlendirdik bugunde es gecmeyelim diyoruz milyonda bir ihtimal icin

Sühendan hanıma hâlâ devam ediyor musunuz

Sühendan hanımla farklı bir ilişkimiz var, kayıplarımda hep yanımdaydı. Fakat ben artık riskli gebelik kategorisine girdiğim için tek doktorla devam edemiyorum. Medicana’da Volkan Aksakallı’ya da gidiyorum. Gelişmeleri sühendan hanıma haber veriyorum. Dün mesajlaştık en son. İnşallah nasip olur da o günleri görürsem kendisiyle ssvd yapmak istiyorum inşallah

Gebe kaldığını henüz öğrendim çok tebrik ederim sağlıkla gitsin inşllah sevgiler

Gebe kaldığını henüz öğrendim çok tebrik ederim sağlıkla gitsin inşllah sevgiler

Çok teşekkür ederim canım, sağlıkla ilerler inşallah bu sefer. En hayırlı ve kısa zamanda senin de güzel haberlerini duyalım inşallah

Çok artmış birden yaa . Resmen çık demisler. İstemezseniz o kadar vermezsiniz bence cikartamazlar biraz arastirin hukuk kiracıdan yana hep.
Valla annem evini kiraya veriyor du 1000 tlye kiracı icimiz rahat etmedi 1350 olsun dedi annemde tamam dedi.bizim buranin piyasasina göre düşük biliyorsun. Ama bu kadar yukseltmekde insafsizlik resmen

Yarın tekrar yap gebelık testı bence
Ama testi kuralina gore yaptiysam bu ay hic yumurtlama gormemistim umut var midir diyorsun ? Birde kasigimda cok agri var sol tarafta yumurtlamada gelen akintidan ziyade su gibi seffaf akintim geliyor ilk gebeligim gibi sivilce sardi her yanimi

Ama testi kuralina gore yaptiysam bu ay hic yumurtlama gormemistim umut var midir diyorsun ? Birde kasigimda cok agri var sol tarafta yumurtlamada gelen akintidan ziyade su gibi seffaf akintim geliyor ilk gebeligim gibi sivilce sardi her yanimi
Yumurtlamaya da benziyor aslında, sılıklesmeyı olacak mı ben de cok merak ediyorum

Sohrab beni silmemişsin hala canım Betam sıfırlanmış çok şükür. Kalanı da adetle atarsın dedi dr. 25 temmuzda genetiğe gideceğiz o sonuçlanana kadar da düşünmem e zaten biz muallimeler için de kışa doğru denemek daha mantıklı gibi. Ama tabi planlar ve sonrası bilinmezlik işte hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…