Bizimde 2 hafta önce arttı hala şokundayım. Sinirlenerek geziyorum aklıma geldikçe.Nasıl olayım az önce ev sahibimiz aradı kira güncellemek için onun şokunu yaşadıkbebiş en son iyiydi inşallah hala öyledir şuan için 12+6 olduk cuma gün randevum var bakalım sabırla bekliyorum sen nasılsın
Çok mu arttırdı kirayıçok arttı kiralar her yerde, Allah yardımcımız olsun
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürüz canımiyiyim ben çok şükür, memlekete geldim az çekiyor burada telefon iyi de oluyor,
Bizimde bu ay değişecek kira miktarı öyle uçtuki heryer bakalım nasıl bir görüşme olacakbebişinde kocaman oldu maşaAllah ona bu hafta cinsiyet neyleşir belki
Bizim ilk yükseltemedi hemen ilçeye göre uygun oturuyorduk 1200 dü şimdi çat diye 3500 istedi belki çoğu yere göre uygun ama buraya göre aşırı fazla 3 4 yıl önce ev almış olsan aylık kredi kadar kira resmen ya çok yazık elin evine verilen bu parayaBizimde 2 hafta önce arttı hala şokundayım. Sinirlenerek geziyorum aklıma geldikçe.
Merhaba, bazılarında pik 2 gün sürüyor. Bende de olmuştu. Daha uzun sürer mi onu bilmiyorum ama yarın silikleşir muhtemelen. Siz dün değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin bence.Kizlar gunaydinn ben geldimsabah gebelik yaptim negatif ama.ovulasyonda hala pik
Dun gece degerlendirdik bugunde es gecmeyelim diyoruz milyonda bir ihtimal icinMerhaba, bazılarında pik 2 gün sürüyor. Bende de olmuştu. Daha uzun sürer mi onu bilmiyorum ama yarın silikleşir muhtemelen. Siz dün değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin bence.
Sühendan hanıma hâlâ devam ediyor musunuz
Gebe kaldığını henüz öğrendim çok tebrik ederim sağlıkla gitsin inşllah sevgilerSühendan hanımla farklı bir ilişkimiz var, kayıplarımda hep yanımdaydı. Fakat ben artık riskli gebelik kategorisine girdiğim için tek doktorla devam edemiyorum. Medicana’da Volkan Aksakallı’ya da gidiyorum. Gelişmeleri sühendan hanıma haber veriyorum. Dün mesajlaştık en son. İnşallah nasip olur da o günleri görürsem kendisiyle ssvd yapmak istiyorum inşallah
Nasılsın canım umarım her şey yolundadırNasip diyelim
Gebe kaldığını henüz öğrendim çok tebrik ederim sağlıkla gitsin inşllah sevgiler
Bizim ilk yükseltemedi hemen ilçeye göre uygun oturuyorduk 1200 dü şimdi çat diye 3500 istedi belki çoğu yere göre uygun ama buraya göre aşırı fazla 3 4 yıl önce ev almış olsan aylık kredi kadar kira resmen ya çok yazık elin evine verilen bu paraya%25 artması vs hikaye kibarca fazla gelirse ben size müsaade veririm uygun ev bulabilirseniz çıkarsınız dedi
Ben de aydı durumdayım canımmNasılsın canım umarım her şey yolundadır
Burda gebelik haberleri olmuş çok mutlu oldum.. ben hala aynı yerdeyim ileri geçemiyorum
Zarar gelmezDun gece degerlendirdik bugunde es gecmeyelim diyoruz milyonda bir ihtimal icin
Ovulasyon hala pikZarar gelmez
Yarın tekrar yap gebelık testı benceOvulasyon hala pik
Ama testi kuralina gore yaptiysam bu ay hic yumurtlama gormemistim umut var midir diyorsun ? Birde kasigimda cok agri var sol tarafta yumurtlamada gelen akintidan ziyade su gibi seffaf akintim geliyor ilk gebeligim gibi sivilce sardi her yanimiYarın tekrar yap gebelık testı bence
Yumurtlamaya da benziyor aslında, sılıklesmeyı olacak mı ben de cok merak ediyorumAma testi kuralina gore yaptiysam bu ay hic yumurtlama gormemistim umut var midir diyorsun ? Birde kasigimda cok agri var sol tarafta yumurtlamada gelen akintidan ziyade su gibi seffaf akintim geliyor ilk gebeligim gibi sivilce sardi her yanimi
Yarin gene atarim goruntusunu insallah catlamayi.gorurumYumurtlamaya da benziyor aslında, sılıklesmeyı olacak mı ben de cok merak ediyorum
Merakla bekliyorum WallaYarin gene atarim goruntusunu insallah catlamayi.gorurum
Agzin bal damliyorMerakla bekliyorum Wallaniyeyse gebelıkten suphelenıyorum ben
Merhaba pik ne demek acabaOvulasyon hala pik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?