Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu artış güzel bence sen içini ferah tut bak gör minik bu kez kesenin içinde sana el sallayacak

Ay allah bağışlasın oğlunu maşallah. İlkinde ben de bebeği görmek için haftada 2 kere 3 kere giderdim dayanamazdım. Sonra çok üzüldüm. Şimdi bekleyeceğim diyorum kendi kendime strese girmeyeceğim diyorum ama işte ne kadar olursa. İnsan ister istemez tedirginlik yaşıyor. Eminim bu da sağlıkla kucağımıza alınca bile geçmeyecek. Anne olmak böyle bir şey demek ki

Bu artış güzel bence sen içini ferah tut bak gör minik bu kez kesenin içinde sana el sallayacak
Çok güzel şeyler duyuyorum sizden. Yüzümü güldürdünüz valla sabahtan beri evin içinde temizlemedigim yer kalmadı stresten. Inşallah allah kalbinize göre versin. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Ben testte pozitif görünce ağlamıştım, yine aynı olursa diye. Ama bir süre sonra kendimi rahatlattım, olacaksa önüne geçmeye kimsenin gücü yetmiyor. Koşup doktora gitsem boş kesenin içini doldurmuyor sonuçta kucağına alınca inan daha büyük kaygılar ve sorumluluklar biniyor omuza. Rabbim sağlıkla sınamasın hepsi geçiyor.

Benim eşim çok ağladı. Yine aynı şey olmasın diye. Allah yeniden nasip ediyor ama kaybettiginin yerini dolduramıyor hiçbir zaman. O hep kalbinde kalıyor ukte olarak. Benimle beraber hamile kalan arkadaşım doğurdu 1 ay önce. Bugün bebek görmeye gideceğiz. Diyorum bazen benim de şimdi kucağımda bebegim olsaydı diye. Ama çok şükür allah yeniden nasip etti. Inşallah hepimizin kucağı en hayırlı zamanda dolar. Sağlıklı sağlıklı miniklerimiz olur

Canımsın sizlerin destegı olmasa nasıl dayanabilirdim ki, o zaman o kadar cok destek mesajları geldı kı, benım acımı benimle yasadiniz, tanımadığım insanlar bile yazdılar, ne mutlu bana ki birilerinin yuregıne dokunabılmısım, burda her derdimi paylasıyorum, hepiniz hakkınızı helal edin

Amiiin canım inşallah

Bir şekilde kaybı olan kişileriz bizden daha iyi kimse anlayamaz seni. O zaman seninle üzüldük, en yakın zamanda da tekrar sevincez inşallah

Kizlar merhaba, Haziranın 27sinde bebegimin kalbi durması sonucu kurtaj olmak zorunda kaldım. Yeni yeni toparlıyorum, size bir sorum olacak kurtaj olduktan sonra oturup kalkarken veya lavabodayken makat bölgenizde agri baskı hissettiniz mi?

Ben hissetmedimfakat kurtajdan sonra basur olmustum sanirim uzuntu tetikledi bunu

Hepimiz sağlıkla kavuşalım bekleyen herkes de bir an önce güzel haberler alsın ooo stres yapma bugün bak doktor bana sen az heyecan yapsan bile bebeğin kalp atış ritmi artar demişti lütfen hiç kafanda kurma bu iş nasip işi nasibi varsa zaten ne olursa olsun o güzelce ilerleyecek bak gör

Aaa ne güzel haberler kuzum maşallah, sağlıkla gelsin, ikiliden ziyade ölçümler daha önemli geliyor bana da, ben kız diyorum o zaman kopyacı oldum ama

Aaa ne güzel haberler kuzum maşallah, sağlıkla gelsin, ikiliden ziyade ölçümler daha önemli geliyor bana da, ben kız diyorum o zaman kopyacı oldum ama
Yani bende ölçüm yapsın ama kana gerek yok diye düşündüm bir de o stresi yaşamak istemedim, bakalım ben hiç üstünde durmuyorum baya ilerleyip bana garanti şu demesi lazım

Kizlar bir sorum olacak ovulasyonda t koyulasmaya baslamisken birden yine siliklesmeye basladi sebebi ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…