• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben seni çok yanlış anlamışım kusura bakma 😣 hamilesin ve kanaman var olarak anladım. Betadan da pek anlamıyorum. Diğer arkadaşların yorumlarıni okuduktan sonra anladım . Bir önceki yorumum için çok özür dilerim.
Hiç önemli değil canım neden üzüleyim her şey nasip kısmet bu dünyada rızkı olan geliyor elden bir şey gelmiyor maalesef sen de sağlıkla kucakla yavrunu inşallah🍀🧿

Hiç önemli değil canım neden üzüleyim her şey nasip kısmet bu dünyada rızkı olan geliyor elden bir şey gelmiyor maalesef sen de sağlıkla kucakla yavrunu inşallah🍀🧿
teşekkür ederim canim.Ben de 4 ay önce kürtaj oldum. O nasip olmadı insallah bu sefer nasip olur.inşallah sanada bu grupta bekleyen tüm arkadaşlarıma da en kisa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder. 🙏

Maalesef, düşükten once Hıc ama Hıc aklıma gelmedi boyle bısey, tamam hamıle kaldım ilerleyecek, dogacak dedım, ama kalp atısı yok dedıgınde, ve bunu o kadar cok kısının yasadıgı ı duyunca hayretler ıcınde kaldım, ilk basta o yuzden kabullenmek zor oldu benım ıcın.. Ama sonra bu grup sayesınde de, yenıden umut doldum,bebrklerını saglıkla kucagına alan arkadslarım sayesinde ❤️
Insallah sen de bu sureci en saglıklı sekılde cabucak atlatırsın, yeniden baslarsın❤️
İnşallah daha sağlıklı bir vücutla mental ve duygusal olarak daha iyi bir şekilde tekrar ve sağlıkla nasip olsun dilerim hepimize 🤲🏻🧿🍀

teşekkür ederim canim.Ben de 4 ay önce kürtaj oldum. O nasip olmadı insallah bu sefer nasip olur.inşallah sanada bu grupta bekleyen tüm arkadaşlarıma da en kisa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder. 🙏
Aralık sonu da kürtaj oldum canım allah hayırlısını versin her şeyin. Tamamlanmak nasip olsun.

Ekstra bir ilaç veya kürtaj olmaması sevindirici canım, olay sevindirici olmasa da insan ne olacak diye düşünüyor neticede, tamamen gider kese inşallah bir müdahaleye gerek kalmadan 🤲 kolaylıklar dilerim kuzu🌸
Çok sağol canım sen de hayırlı ve güzel haberler al inşallah ❤️

Geçmiş olsun, bi an mesajin devamını okumadan kese büyümüş diyeceğinizi zannettim. Sağlık olsun, sağlıkla yine olur inşallah.

2 çocuk doğurmuş bir insan olarak beta ne demek, kimyasal gebelik ne demek bunların hiçbirini bilmiyordum. Gebelik olur ve bebek doğar diyordum. Ama takdir bir şey olduğuna da yaşayarak iman ettim çok şükür. Allah her şeye kadirdir, dilediği zaman yine olur inşallah 🌸
Çok sağol amin inşallah daha güzel haberlerle müjdelerle buluşmak nasip olsun 🤲🏻❤️

İnşallah daha sağlıklı bir vücutla mental ve duygusal olarak daha iyi bir şekilde tekrar ve sağlıkla nasip olsun dilerim hepimize 🤲🏻🧿🍀
Canım çok geçmiş olsun. Dış gebelik olmadan atlattın şükür . İnşallah bir an önce toplarlarsın 🤗☺️🤲🏻 Psikolojik olarak da bedenen de en uygun zamanda nasip olsun tekrar😊☺️🤲🏻

Canım çok geçmiş olsun. Dış gebelik olmadan atlattın şükür . İnşallah bir an önce toplarlarsın 🤗☺️🤲🏻 Psikolojik olarak da bedenen de en uygun zamanda nasip olsun tekrar😊☺️🤲🏻
Çok sağol canım evet kötünün de iyisini düşünerek hareket ediyoruz. Amin inşallah hepimize en güzelinden nasip olsun ❤️

Kizlar merhaba bende mart ayinda bos gebelikten kürtaj oldum doktor 2 ay korunma verdi. 3 adet donemi gecirdim ve tekrar cocuk dusunuyoruz.bos gebelik tam olarak neden olur cok kesin bir sebebini soyleyemedikleri icin ve ilk gebelikte normal karsilandigi icin arastirilmadi ve ben simdi ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum tabi ne zaman hamile kalabilirim onu da bilmiyorum. Bu tecrubeyi yasayanlar ve yeniden saglikli bir hamilelik geciren varsa ozel olarak bir yol izledi mi acikcasi biraz duymaya pozitif seyler dusunmeye ihtiyacim var🙏

Kizlar merhaba bende mart ayinda bos gebelikten kürtaj oldum doktor 2 ay korunma verdi. 3 adet donemi gecirdim ve tekrar cocuk dusunuyoruz.bos gebelik tam olarak neden olur cok kesin bir sebebini soyleyemedikleri icin ve ilk gebelikte normal karsilandigi icin arastirilmadi ve ben simdi ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum tabi ne zaman hamile kalabilirim onu da bilmiyorum. Bu tecrubeyi yasayanlar ve yeniden saglikli bir hamilelik geciren varsa ozel olarak bir yol izledi mi acikcasi biraz duymaya pozitif seyler dusunmeye ihtiyacim var🙏
Benim konu hakkında pek bilgim yok canım ama pozitif düşünmen için paylaşmak istedim kuzenimin ilk hamileligi boş gebelikti.olumsuz düşüncelere kapılarak ara verdi ama sonra herhangi bir tedavi olmadan ikinci hamileliginde sağlıklı bebek dünyaya getirdi.
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğin haberini paylaşırsın bizlerle .

Benim konu hakkında pek bilgim yok canım ama pozitif düşünmen için paylaşmak istedim kuzenimin ilk hamileligi boş gebelikti.olumsuz düşüncelere kapılarak ara verdi ama sonra herhangi bir tedavi olmadan ikinci hamileliginde sağlıklı bebek dünyaya getirdi.
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğin haberini paylaşırsın bizlerle .
Canim cok tesekkur ederim bunu duyduguma cok sevindim insallah isteyen herkes sağlikli bir hamilelik gecirir ve bebisleri alir kucagina🙏

Bunun sebebi bilmiyor
Yumurta ve spermin birleşmesi sırasında sıkıntı oluyor ve bebek oluşmuyor. Bir sorun olmayabilir yumurtadan ve ya spermden de kaynaklanıyor olabilir. Ben etrafında tekte hamile kalan görmedim. Düşük boş gebelik dış gebelik gırla. Siz o yüzden diğerini unutup tekrar çocuk çalışmalarına başlayın. Umarım sebebi yoktur en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci sizi bekler.

Bunun sebebi bilmiyor
Yumurta ve spermin birleşmesi sırasında sıkıntı oluyor ve bebek oluşmuyor. Bir sorun olmayabilir yumurtadan ve ya spermden de kaynaklanıyor olabilir. Ben etrafında tekte hamile kalan görmedim. Düşük boş gebelik dış gebelik gırla. Siz o yüzden diğerini unutup tekrar çocuk çalışmalarına başlayın. Umarım sebebi yoktur en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci sizi bekler.
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin olumlu dusunmeye calisiyorum mumkun oldugunca 🙏

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun, benim bir arkadaşım geçirdi, sebebini bilmiyoruz. Bir oğlu vardı, 2. Yi düşünüyordu hamile olduğunu öğrendik ama kese boş dedi doktor, onu sonlandırdılar ve tekrar hamile kaldı çok şükür bir oğlu daha oldu, Allah sana da sağlıklı evlatlar Nasib etsin, özel birşey yapmadı diye biliyorum sanırım bazen böyle şeyler olabiliyor diye yorumladım

Ben geçen nisanda boş gebelikten kürtaj olup, geçtiğimiz nisanda da bebeğimi kucağıma aldım canım😊 bende pko vardı, doktor glifor verdi onu kullanmanın ikinci ayında ilk hamilelik oluştu. Eşim sperm testi vermişti, hareketlilik düşüktü ama herhangi birşey yapmamıştı. Kürtaj olduktan sonra ben tekrar folik asit ve glifora başladım, eşime de doktor peak diye bir takviye verdi. 2 adet geçti ve ilk denemede tekrar hamile kaldım çok şükür. Ben sperm kalitesizliği yüzünden diye okudum bir iki yerde ama ne kadar doğru bilemiyorum. İnşallah sağlıkla tekrar hamile kalırsın ve kucağına alırsın🙏

Canım arkadaşlarım bugün ultrason çektirdim. doktor 5 hafta ile uyumlu dedi. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel. Hafif bir kalp atışı var haftaya tam duyarız içeride embriyoyu da gördüm susam kadar allahıma bin sukur her sey yolunda şimdilik. sizlere de en kısa zamanda en güzel şekilde bu günleri görmenizi diliyorum

Canım arkadaşlarım bugün ultrason çektirdim. doktor 5 hafta ile uyumlu dedi. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel. Hafif bir kalp atışı var haftaya tam duyarız içeride embriyoyu da gördüm susam kadar allahıma bin sukur her sey yolunda şimdilik. sizlere de en kısa zamanda en güzel şekilde bu günleri görmenizi diliyorum
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏 ❤️

YmaşaAllah sağlıkla kucağınada alırsın hayırlısıyla..

Maşallah size ❤️🧿saglıcakla ilerlesin canım benım

Back