• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn ınsallah ❤️🤲🏻

Erken yumurtlamıs olmalısın, döngü süren kac gun?
Benimki hep düzensiz oluyordu kürtajdan sonra ayda 2 kere olmaya başlamıştım. Yeni yeni düzeldi 2 3 aydır. Onda da 28 30 gün falan arası oluyor.

Kızlar bugün bayrama eve gitmeden son kez doktora gittim 10+4 çıktı bir gün ileri bile geçmiş önce 4 gün geriyken, herşey olması gerektiği gibi çok şükür, 12. Hafta ikili test için memlekette olacağım ama ben zaten kan vermeyeceğim o yüzden dönüşte ense ve buruna bakacak o kadar, dönüşte daha net tahmin edilir ama benim gördüğüm çentik bana %80 kız hissi verdi dedi 🤭
Ayyy çok sevindim canım beniiiim 🤗💙 hep böyle güzel geçsin sağlıkla devam etsin amiiin 🤲🏻 Bu arada bana doktorum 10.hafta mıydı neydi erkenden biri net diğeri de kız 2 kız gibi demişti sonra bir erkek bir kız olarak değişti 😂 yani ben seninkini kız olarak tahmin etmiştim ama hala değişebilir bakalım bu sefer ben mi tutturdum yine Sohrab Sohrab🥰

Benimki hep düzensiz oluyordu kürtajdan sonra ayda 2 kere olmaya başlamıştım. Yeni yeni düzeldi 2 3 aydır. Onda da 28 30 gün falan arası oluyor.
O yuzden bunlar dusunme, erken yumurtlama durumu olmus demek kı, degerın cok guzel, bayramdan sonraya randevu al, kalp atısını da duyarsın ☺️

Ayyy çok sevindim canım beniiiim 🤗💙 hep böyle güzel geçsin sağlıkla devam etsin amiiin 🤲🏻 Bu arada bana doktorum 10.hafta mıydı neydi erkenden biri net diğeri de kız 2 kız gibi demişti sonra bir erkek bir kız olarak değişti 😂 yani ben seninkini kız olarak tahmin etmiştim ama hala değişebilir bakalım bu sefer ben mi tutturdum yine Sohrab Sohrab🥰
Benım tutturma performansı dustu ya 😅

İçimi rahatlattin teşekkür ederim ❤
O yuzden bunlar dusunme, erken yumurtlama durumu olmus demek kı, degerın cok guzel, bayramdan sonraya randevu al, kalp atısını da duyarsın ☺️

Ben iki cinsiyet için de heyecanlıyım ikisi için de ayrı ayrı hayal kurdum yalan yok yeterki sağlıklı olsun 😍😍erkenden erkek dese daha bir inanırdım ama kıza güvenim yok her an değişebilir 😂o yüzden bayram boyunca kız erkek değil de bebiş diye sevmeye devam bakalım bayram sonrası ne olur 😍ama nasıl tembihliyor sakın orda doktora gitme diye 😂😂😂

Kizlar bugun asiri bir bel agrisi cekiyorum yumurtlama.doneminde olabilir miyimm 🙄

Ben iki cinsiyet için de heyecanlıyım ikisi için de ayrı ayrı hayal kurdum yalan yok yeterki sağlıklı olsun 😍😍erkenden erkek dese daha bir inanırdım ama kıza güvenim yok her an değişebilir 😂o yüzden bayram boyunca kız erkek değil de bebiş diye sevmeye devam bakalım bayram sonrası ne olur 😍ama nasıl tembihliyor sakın orda doktora gitme diye 😂😂😂
Histerekopı maceran olmustu basla doktorda 😉

Teşekkür ederim 😍 haftaya yeniden kan verip keseye kadar beklemeyi düşünüyorum. Hatta kalp atışına kadar. Erken gidip de yeniden boş keseyi görmek istemiyorum. Bayramdan sonraki hafta gitsem erken mi olur bebek için?
Merhaba, ben de boş gebelik geçirdim. Sonrasında tekrar hamile kaldım değerim daha düzgün arttı, gördüğüm kadarıyla sizin de güzel artmış. Şuan oğlum 2,5 aylık. Kalbimizi karartmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ben ilkinde sık gidip hayal kırıklığı yaşayınca bu gebelikte 6+3 te gidip direkt kalp atışı duymuştum😊

☺️☺️Ahhh ah dısı senı ıcı beni yakar derler.. Cok sukur Rabbime o duyguyu tattırdı bana da kısa da olsa, yıne verecektır eminim, vaktı zamanı var demek ki daha diyorum 🤲🏻
Bunu o yazını gördüğümden beri düşünüp bir türlü elim varıp yazamamıştım.
Sen bir çok doğuran ve bebeği olandan daha çok annesin benim gözümde. O anında bile sütünü ihtiyacı olan bir bebeğe vermeyi düşünmüştün çok az insan bunu düşünebilir. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle mükafatını verecek inşallah🙏🌸😘

Back