Aminnn ınsallahİnşallah en hayırlı zamanda nasip olur sana da bu güzel duygu. Çok güzel bir anne olacaksın eminim.
Erken yumurtlamıs olmalısın, döngü süren kac gun?Ben bir şey daha sormak istiyorum. Benim regl tarihim daha gecikmedi. Yani 1 haftam var. Şuan 235 regl öncesi için yüksek değil mi?Sohrab
Benimki hep düzensiz oluyordu kürtajdan sonra ayda 2 kere olmaya başlamıştım. Yeni yeni düzeldi 2 3 aydır. Onda da 28 30 gün falan arası oluyor.Aminnn ınsallah
Erken yumurtlamıs olmalısın, döngü süren kac gun?
Ayyy çok sevindim canım beniiiimKızlar bugün bayrama eve gitmeden son kez doktora gittim 10+4 çıktı bir gün ileri bile geçmiş önce 4 gün geriyken, herşey olması gerektiği gibi çok şükür, 12. Hafta ikili test için memlekette olacağım ama ben zaten kan vermeyeceğim o yüzden dönüşte ense ve buruna bakacak o kadar, dönüşte daha net tahmin edilir ama benim gördüğüm çentik bana %80 kız hissi verdi dedi
O yuzden bunlar dusunme, erken yumurtlama durumu olmus demek kı, degerın cok guzel, bayramdan sonraya randevu al, kalp atısını da duyarsınBenimki hep düzensiz oluyordu kürtajdan sonra ayda 2 kere olmaya başlamıştım. Yeni yeni düzeldi 2 3 aydır. Onda da 28 30 gün falan arası oluyor.
Benım tutturma performansı dustu yaAyyy çok sevindim canım beniiiimhep böyle güzel geçsin sağlıkla devam etsin amiiin Bu arada bana doktorum 10.hafta mıydı neydi erkenden biri net diğeri de kız 2 kız gibi demişti sonra bir erkek bir kız olarak değişti yani ben seninkini kız olarak tahmin etmiştim ama hala değişebilir bakalım bu sefer ben mi tutturdum yine Sohrab mı
O yuzden bunlar dusunme, erken yumurtlama durumu olmus demek kı, degerın cok guzel, bayramdan sonraya randevu al, kalp atısını da duyarsın
Ne demekİçimi rahatlattin teşekkür ederim ❤
Ben iki cinsiyet için de heyecanlıyım ikisi için de ayrı ayrı hayal kurdum yalan yok yeterki sağlıklı olsunAyyy çok sevindim canım beniiiimhep böyle güzel geçsin sağlıkla devam etsin amiiin Bu arada bana doktorum 10.hafta mıydı neydi erkenden biri net diğeri de kız 2 kız gibi demişti sonra bir erkek bir kız olarak değişti yani ben seninkini kız olarak tahmin etmiştim ama hala değişebilir bakalım bu sefer ben mi tutturdum yine Sohrab mı
Histerekopı maceran olmustu basla doktordaBen iki cinsiyet için de heyecanlıyım ikisi için de ayrı ayrı hayal kurdum yalan yok yeterki sağlıklı olsunerkenden erkek dese daha bir inanırdım ama kıza güvenim yok her an değişebilir o yüzden bayram boyunca kız erkek değil de bebiş diye sevmeye devam bakalım bayram sonrası ne olur ama nasıl tembihliyor sakın orda doktora gitme diye
Sag veya sol tarafında sancı var mı, hani boyle patlayacak gibi.. Benım hep oyle oluyorKizlar bugun asiri bir bel agrisi cekiyorum yumurtlama.doneminde olabilir miyimm
O yüzden güvenmiyor demekki merak edip sakın gitme ben demek istiyorum dediHisterekopı maceran olmustu basla doktorda
Merakına yenik dusme demek ıstemıstir belki deO yüzden güvenmiyor demekki merak edip sakın gitme ben demek istiyorum dedibende gitmeyecektim benim de ondan duyasım var ya
Merhaba, ben de boş gebelik geçirdim. Sonrasında tekrar hamile kaldım değerim daha düzgün arttı, gördüğüm kadarıyla sizin de güzel artmış. Şuan oğlum 2,5 aylık. Kalbimizi karartmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ben ilkinde sık gidip hayal kırıklığı yaşayınca bu gebelikte 6+3 te gidip direkt kalp atışı duymuştumTeşekkür ederimhaftaya yeniden kan verip keseye kadar beklemeyi düşünüyorum. Hatta kalp atışına kadar. Erken gidip de yeniden boş keseyi görmek istemiyorum. Bayramdan sonraki hafta gitsem erken mi olur bebek için?
Sol kasigimda agriyor ara araSag veya sol tarafında sancı var mı, hani boyle patlayacak gibi.. Benım hep oyle oluyor
O zaman degerlendirmeyi yap cnm, ovulasyon oncesı tutma sansı %28mişSol kasigimda agriyor ara ara
Bunu o yazını gördüğümden beri düşünüp bir türlü elim varıp yazamamıştım.Ahhh ah dısı senı ıcı beni yakar derler.. Cok sukur Rabbime o duyguyu tattırdı bana da kısa da olsa, yıne verecektır eminim, vaktı zamanı var demek ki daha diyorum
Ovulasyonlada takip ediyorum masaj falan yapiyorum insallahO zaman degerlendirmeyi yap cnm, ovulasyon oncesı tutma sansı %28miş
OlabilirMerakına yenik dusme demek ıstemıstir belki de
Yanlarda da varsa ağrı kesin yumurtlama benim de ayak kemiğime kadar vururdu hattaOvulasyonlada takip ediyorum masaj falan yapiyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?