• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben 28 ekimde 7 haftalık düşük yapmıştım. O günden beri tüm sayfaları okudum, sizi hep takip ettim. Tüm testleri yaptırdım ama doktorlar boş gebelik olduğu için dediler. Testlerimde de bir problem çıkmadı. Şimdi yeniden hamilelik ihtimalim var ama degerler icin biraz endişelendim açıkçası. 24 hazirandaki kan testinde sonucum 15.70 çıkmıştı. Dün 30 haziranda yeniden kan verdim 235 çıktı. Siz daha tecrübeli ve bilgi sahibisiniz diye size sormak istedim. Sizce de artış çok hızlı değil mi?
Bu artış güzel bence sen içini ferah tut 🥰🥰bak gör minik bu kez kesenin içinde sana el sallayacak 🥰

Merhaba, ben de boş gebelik geçirdim. Sonrasında tekrar hamile kaldım değerim daha düzgün arttı, gördüğüm kadarıyla sizin de güzel artmış. Şuan oğlum 2,5 aylık. Kalbimizi karartmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ben ilkinde sık gidip hayal kırıklığı yaşayınca bu gebelikte 6+3 te gidip direkt kalp atışı duymuştum
Ay allah bağışlasın oğlunu maşallah. İlkinde ben de bebeği görmek için haftada 2 kere 3 kere giderdim dayanamazdım. Sonra çok üzüldüm. Şimdi bekleyeceğim diyorum kendi kendime strese girmeyeceğim diyorum ama işte ne kadar olursa. İnsan ister istemez tedirginlik yaşıyor. Eminim bu da sağlıkla kucağımıza alınca bile geçmeyecek. Anne olmak böyle bir şey demek ki😊

Bu artış güzel bence sen içini ferah tut 🥰🥰bak gör minik bu kez kesenin içinde sana el sallayacak 🥰
Çok güzel şeyler duyuyorum sizden. Yüzümü güldürdünüz valla sabahtan beri evin içinde temizlemedigim yer kalmadı stresten. Inşallah allah kalbinize göre versin. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 😍

Ay allah bağışlasın oğlunu maşallah. İlkinde ben de bebeği görmek için haftada 2 kere 3 kere giderdim dayanamazdım. Sonra çok üzüldüm. Şimdi bekleyeceğim diyorum kendi kendime strese girmeyeceğim diyorum ama işte ne kadar olursa. İnsan ister istemez tedirginlik yaşıyor. Eminim bu da sağlıkla kucağımıza alınca bile geçmeyecek. Anne olmak böyle bir şey demek ki😊
Ben testte pozitif görünce ağlamıştım, yine aynı olursa diye. Ama bir süre sonra kendimi rahatlattım, olacaksa önüne geçmeye kimsenin gücü yetmiyor. Koşup doktora gitsem boş kesenin içini doldurmuyor sonuçta😅 kucağına alınca inan daha büyük kaygılar ve sorumluluklar biniyor omuza. Rabbim sağlıkla sınamasın hepsi geçiyor.

Ben testte pozitif görünce ağlamıştım, yine aynı olursa diye. Ama bir süre sonra kendimi rahatlattım, olacaksa önüne geçmeye kimsenin gücü yetmiyor. Koşup doktora gitsem boş kesenin içini doldurmuyor sonuçta😅 kucağına alınca inan daha büyük kaygılar ve sorumluluklar biniyor omuza. Rabbim sağlıkla sınamasın hepsi geçiyor.
Benim eşim çok ağladı. Yine aynı şey olmasın diye. Allah yeniden nasip ediyor ama kaybettiginin yerini dolduramıyor hiçbir zaman. O hep kalbinde kalıyor ukte olarak. Benimle beraber hamile kalan arkadaşım doğurdu 1 ay önce. Bugün bebek görmeye gideceğiz. Diyorum bazen benim de şimdi kucağımda bebegim olsaydı diye. Ama çok şükür allah yeniden nasip etti. Inşallah hepimizin kucağı en hayırlı zamanda dolar. Sağlıklı sağlıklı miniklerimiz olur 😂

Bunu o yazını gördüğümden beri düşünüp bir türlü elim varıp yazamamıştım.
Sen bir çok doğuran ve bebeği olandan daha çok annesin benim gözümde. O anında bile sütünü ihtiyacı olan bir bebeğe vermeyi düşünmüştün çok az insan bunu düşünebilir. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle mükafatını verecek inşallah🙏🌸😘
Canımsın ❤️ sizlerin destegı olmasa nasıl dayanabilirdim ki, o zaman o kadar cok destek mesajları geldı kı, benım acımı benimle yasadiniz, tanımadığım insanlar bile yazdılar, ne mutlu bana ki birilerinin yuregıne dokunabılmısım, burda her derdimi paylasıyorum, hepiniz hakkınızı helal edin 🙏🏻

3 2 derken acilimi ne acaba ?
Mesala adet 30unda bıttı, 31i 1.gün 3 gun sonra 2.ılsıkı 2 gun sonra 3.ılıskı
Screenshot_20220701_154128.jpg

Benim eşim çok ağladı. Yine aynı şey olmasın diye. Allah yeniden nasip ediyor ama kaybettiginin yerini dolduramıyor hiçbir zaman. O hep kalbinde kalıyor ukte olarak. Benimle beraber hamile kalan arkadaşım doğurdu 1 ay önce. Bugün bebek görmeye gideceğiz. Diyorum bazen benim de şimdi kucağımda bebegim olsaydı diye. Ama çok şükür allah yeniden nasip etti. Inşallah hepimizin kucağı en hayırlı zamanda dolar. Sağlıklı sağlıklı miniklerimiz olur 😂
Amiiin canım inşallah🌸🙏

Canımsın ❤️ sizlerin destegı olmasa nasıl dayanabilirdim ki, o zaman o kadar cok destek mesajları geldı kı, benım acımı benimle yasadiniz, tanımadığım insanlar bile yazdılar, ne mutlu bana ki birilerinin yuregıne dokunabılmısım, burda her derdimi paylasıyorum, hepiniz hakkınızı helal edin 🙏🏻
Bir şekilde kaybı olan kişileriz bizden daha iyi kimse anlayamaz seni. O zaman seninle üzüldük, en yakın zamanda da tekrar sevincez inşallah🙏

Kizlar merhaba, Haziranın 27sinde bebegimin kalbi durması sonucu kurtaj olmak zorunda kaldım. Yeni yeni toparlıyorum, size bir sorum olacak kurtaj olduktan sonra oturup kalkarken veya lavabodayken makat bölgenizde agri baskı hissettiniz mi?

Kizlar merhaba, Haziranın 27sinde bebegimin kalbi durması sonucu kurtaj olmak zorunda kaldım. Yeni yeni toparlıyorum, size bir sorum olacak kurtaj olduktan sonra oturup kalkarken veya lavabodayken makat bölgenizde agri baskı hissettiniz mi?
Ben hissetmedimfakat kurtajdan sonra basur olmustum sanirim uzuntu tetikledi bunu

Çok güzel şeyler duyuyorum sizden. Yüzümü güldürdünüz valla sabahtan beri evin içinde temizlemedigim yer kalmadı stresten. Inşallah allah kalbinize göre versin. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 😍
Hepimiz sağlıkla kavuşalım bekleyen herkes de bir an önce güzel haberler alsın 💜ooo stres yapma bugün bak doktor bana sen az heyecan yapsan bile bebeğin kalp atış ritmi artar demişti lütfen hiç kafanda kurma bu iş nasip işi nasibi varsa zaten ne olursa olsun o güzelce ilerleyecek bak gör 😇

Kızlar bugün bayrama eve gitmeden son kez doktora gittim 10+4 çıktı bir gün ileri bile geçmiş önce 4 gün geriyken, herşey olması gerektiği gibi çok şükür, 12. Hafta ikili test için memlekette olacağım ama ben zaten kan vermeyeceğim o yüzden dönüşte ense ve buruna bakacak o kadar, dönüşte daha net tahmin edilir ama benim gördüğüm çentik bana %80 kız hissi verdi dedi 🤭
Aaa ne güzel haberler kuzum 🤲🥰maşallah, sağlıkla gelsin, ikiliden ziyade ölçümler daha önemli geliyor bana da, ben kız diyorum 😌o zaman 🤣🤣kopyacı oldum ama

Aaa ne güzel haberler kuzum 🤲🥰maşallah, sağlıkla gelsin, ikiliden ziyade ölçümler daha önemli geliyor bana da, ben kız diyorum 😌o zaman 🤣🤣kopyacı oldum ama
Yani bende ölçüm yapsın ama kana gerek yok diye düşündüm bir de o stresi yaşamak istemedim, bakalım ben hiç üstünde durmuyorum baya ilerleyip bana garanti şu demesi lazım 😂

Kizlar bir sorum olacak ovulasyonda t koyulasmaya baslamisken birden yine siliklesmeye basladi sebebi ne olabilir :(

Back