İlk pozitif haberinde kız hissediyorum demişim, merakından gidip buldumKızlar bugün bayrama eve gitmeden son kez doktora gittim 10+4 çıktı bir gün ileri bile geçmiş önce 4 gün geriyken, herşey olması gerektiği gibi çok şükür, 12. Hafta ikili test için memlekette olacağım ama ben zaten kan vermeyeceğim o yüzden dönüşte ense ve buruna bakacak o kadar, dönüşte daha net tahmin edilir ama benim gördüğüm çentik bana %80 kız hissi verdi dedi
Sordum kuzum bugun genetige kromozom anormali gecmisinden dolayi baslanmasi gerekirdi zaten dedi. Bebegimi trizomi 8den dolayi 10 haftalikken kaybetmistim bi de 3. Kez betama baktirdi ilki 81 ikincisi 230 ucuncusude 592 cikmisBunu net bilmiyorum ama sanki doğru sonuç çıkmaz diyorlardı tabi yinede net bişey diyemem sen bi tıbbi genetik bölümüne sorabilirsin ama inşallah sorunsuz ilerler
Kizlar bir sorum olacak ovulasyonda t koyulasmaya baslamisken birden yine siliklesmeye basladi sebebi ne olabilir
Valla bende pusuda bayram sonrasını bekliyorumİlk pozitif haberinde kız hissediyorum demişim, merakından gidip buldumkalbimi de bırakmışım hatta, pusuya yattım bekliyorum
Hadi bakalım inşallah sağlıkla ilerlerSordum kuzum bugun genetige kromozom anormali gecmisinden dolayi baslanmasi gerekirdi zaten dedi. Bebegimi trizomi 8den dolayi 10 haftalikken kaybetmistim bi de 3. Kez betama baktirdi ilki 81 ikincisi 230 ucuncusude 592 cikmis
Sohrab benim arkadaşının eşi azospermi mi ne. Ist. Gittiler iki sene tedavi oldu eşi iğneler ilaçlar. Sonra işte biraz gelişti spermler. Bu durum genetik olabileceği için arkadaşımdan yumurta da topladılar tüp bebek yaparken xy kromozomları seçmişler. Erkek olursa onda da hastalık olur diye. Yani istenirse cinsiyet belirlenebiliyormus ben yeni öğrendim tahlilde çıkıyordu cinsiyetler yani çok normal. Allahım acını hafifleticek çok güzel günler göstersin sana.Bana 12.haftada kız demıstı, dıgeri saklamıştı gostermemıstı, sonra fetal dna da cıktı ıkısı de kızbi de nasıl anlıyorlar bı turlu cozemedım o ısı
Evet aslında brlırlenebılıyormus, embrıyologlar bılıyor derler hep ne konulduğunu, ama bızım ulkede yasak oldugu ıcın soylenmıyor.. Kıbrısta serbest, ben kız veya erkek ıstıyorum falan dıyebılıyorsunSohrab benim arkadaşının eşi azospermi mi ne. Ist. Gittiler iki sene tedavi oldu eşi iğneler ilaçlar. Sonra işte biraz gelişti spermler. Bu durum genetik olabileceği için arkadaşımdan yumurta da topladılar tüp bebek yaparken xy kromozomları seçmişler. Erkek olursa onda da hastalık olur diye. Yani istenirse cinsiyet belirlenebiliyormus ben yeni öğrendim tahlilde çıkıyordu cinsiyetler yani çok normal. Allahım acını hafifleticek çok güzel günler göstersin sana.
Bana da yüzde seksen erkek demişti kızım olduYani bende ölçüm yapsın ama kana gerek yok diye düşündüm bir de o stresi yaşamak istemedim, bakalım ben hiç üstünde durmuyorum baya ilerleyip bana garanti şu demesi lazım
Geçmiş olsun canım bende kalp durması sonrası kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim çok şükür . Bende böyle bir ağrı olmadı Bende şiddetli bel ağrısı oldu sadece.Kizlar merhaba, Haziranın 27sinde bebegimin kalbi durması sonucu kurtaj olmak zorunda kaldım. Yeni yeni toparlıyorum, size bir sorum olacak kurtaj olduktan sonra oturup kalkarken veya lavabodayken makat bölgenizde agri baskı hissettiniz mi?
Canım 4 günde 1 kanamam oluyor ödüm patlayarak gidiyorum en son kese üstünde yırtılma olmuş bile dediler ama çok şükür bebek halen benimle. İnşallah su zor günleri atlatıp kaygısız şekilde hamileligimize devam ederi bir an önceKızlar selam herkese dün dr kontrolüm vardı ve pazartesiden beri de kanamam vardı pek umutlu değildim giderken ama çok şükür dr keseyi büyük oranda atmışsın çok küçük bir parça kalmış o da gider dedi. Haftaya tekrar gideceğim beta da 280 e düşmüş. İzmir de genetik bizi bekler. Artık o kadar çok ki sağlıksız gebelik,her gün duyar oldum bu tarz haberleri. Allah sonumuzu hayretsin
Maalesef, düşükten once Hıc ama Hıc aklıma gelmedi boyle bısey, tamam hamıle kaldım ilerleyecek, dogacak dedım, ama kalp atısı yok dedıgınde, ve bunu o kadar cok kısının yasadıgı ı duyunca hayretler ıcınde kaldım, ilk basta o yuzden kabullenmek zor oldu benım ıcın.. Ama sonra bu grup sayesınde de, yenıden umut doldum,bebrklerını saglıkla kucagına alan arkadslarım sayesindeKızlar selam herkese dün dr kontrolüm vardı ve pazartesiden beri de kanamam vardı pek umutlu değildim giderken ama çok şükür dr keseyi büyük oranda atmışsın çok küçük bir parça kalmış o da gider dedi. Haftaya tekrar gideceğim beta da 280 e düşmüş. İzmir de genetik bizi bekler. Artık o kadar çok ki sağlıksız gebelik,her gün duyar oldum bu tarz haberleri. Allah sonumuzu hayretsin
Teşekkür ederim, size de hem cok gecmis olsun hem de cok tebrik ederim saglikla kucağınıza alın inşallah, tekrar hamilelik icin ne kadar beklediniz acaba?Geçmiş olsun canım bende kalp durması sonrası kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim çok şükür . Bende böyle bir ağrı olmadı Bende şiddetli bel ağrısı oldu sadece.
Ben adet görmeden hamile kaldım. 15 gün ilişki yasagimiz vardı bir iki kere korunmamistik. 30 gün sonra hamile kalabilirim diye kontrole gittim.doktor kalabilirsin temiz görünüyor dedi ilaç yazmadan test yapacağız demişti pozitif çıktıTeşekkür ederim, size de hem cok gecmis olsun hem de cok tebrik ederim saglikla kucağınıza alın inşallah, tekrar hamilelik icin ne kadar beklediniz acaba?
Hayırlı olsun tekrardan, teşekkür ederim cevabınız içinBen adet görmeden hamile kaldım. 15 gün ilişki yasagimiz vardı bir iki kere korunmamistik. 30 gün sonra hamile kalabilirim diye kontrole gittim.doktor kalabilirsin temiz görünüyor dedi ilaç yazmadan test yapacağız demişti pozitif çıktı
Geçmiş olsun, bi an mesajin devamını okumadan kese büyümüş diyeceğinizi zannettim. Sağlık olsun, sağlıkla yine olur inşallah.Kızlar selam herkese dün dr kontrolüm vardı ve pazartesiden beri de kanamam vardı pek umutlu değildim giderken ama çok şükür dr keseyi büyük oranda atmışsın çok küçük bir parça kalmış o da gider dedi. Haftaya tekrar gideceğim beta da 280 e düşmüş. İzmir de genetik bizi bekler. Artık o kadar çok ki sağlıksız gebelik,her gün duyar oldum bu tarz haberleri. Allah sonumuzu hayretsin
Canım ben seni çok yanlış anlamışım kusura bakmaKızlar selam herkese dün dr kontrolüm vardı ve pazartesiden beri de kanamam vardı pek umutlu değildim giderken ama çok şükür dr keseyi büyük oranda atmışsın çok küçük bir parça kalmış o da gider dedi. Haftaya tekrar gideceğim beta da 280 e düşmüş. İzmir de genetik bizi bekler. Artık o kadar çok ki sağlıksız gebelik,her gün duyar oldum bu tarz haberleri. Allah sonumuzu hayretsin
Ekstra bir ilaç veya kürtaj olmaması sevindirici canım, olay sevindirici olmasa da insan ne olacak diye düşünüyor neticede, tamamen gider kese inşallah bir müdahaleye gerek kalmadanKızlar selam herkese dün dr kontrolüm vardı ve pazartesiden beri de kanamam vardı pek umutlu değildim giderken ama çok şükür dr keseyi büyük oranda atmışsın çok küçük bir parça kalmış o da gider dedi. Haftaya tekrar gideceğim beta da 280 e düşmüş. İzmir de genetik bizi bekler. Artık o kadar çok ki sağlıksız gebelik,her gün duyar oldum bu tarz haberleri. Allah sonumuzu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?