Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk pozitif haberinde kız hissediyorum demişim, merakından gidip buldum kalbimi de bırakmışım hatta, pusuya yattım bekliyorum

Bunu net bilmiyorum ama sanki doğru sonuç çıkmaz diyorlardı tabi yinede net bişey diyemem sen bi tıbbi genetik bölümüne sorabilirsin ama inşallah sorunsuz ilerler
Sordum kuzum bugun genetige kromozom anormali gecmisinden dolayi baslanmasi gerekirdi zaten dedi. Bebegimi trizomi 8den dolayi 10 haftalikken kaybetmistim bi de 3. Kez betama baktirdi ilki 81 ikincisi 230 ucuncusude 592 cikmis

Sordum kuzum bugun genetige kromozom anormali gecmisinden dolayi baslanmasi gerekirdi zaten dedi. Bebegimi trizomi 8den dolayi 10 haftalikken kaybetmistim bi de 3. Kez betama baktirdi ilki 81 ikincisi 230 ucuncusude 592 cikmis
Hadi bakalım inşallah sağlıkla ilerler

Bana 12.haftada kız demıstı, dıgeri saklamıştı gostermemıstı, sonra fetal dna da cıktı ıkısı de kız bi de nasıl anlıyorlar bı turlu cozemedım o ısı
Sohrab benim arkadaşının eşi azospermi mi ne. Ist. Gittiler iki sene tedavi oldu eşi iğneler ilaçlar. Sonra işte biraz gelişti spermler. Bu durum genetik olabileceği için arkadaşımdan yumurta da topladılar tüp bebek yaparken xy kromozomları seçmişler. Erkek olursa onda da hastalık olur diye. Yani istenirse cinsiyet belirlenebiliyormus ben yeni öğrendim tahlilde çıkıyordu cinsiyetler yani çok normal. Allahım acını hafifleticek çok güzel günler göstersin sana.

Evet aslında brlırlenebılıyormus, embrıyologlar bılıyor derler hep ne konulduğunu, ama bızım ulkede yasak oldugu ıcın soylenmıyor.. Kıbrısta serbest, ben kız veya erkek ıstıyorum falan dıyebılıyorsun

Kızlar selam herkese dün dr kontrolüm vardı ve pazartesiden beri de kanamam vardı pek umutlu değildim giderken ama çok şükür dr keseyi büyük oranda atmışsın çok küçük bir parça kalmış o da gider dedi. Haftaya tekrar gideceğim beta da 280 e düşmüş. İzmir de genetik bizi bekler. Artık o kadar çok ki sağlıksız gebelik,her gün duyar oldum bu tarz haberleri. Allah sonumuzu hayretsin

Yani bende ölçüm yapsın ama kana gerek yok diye düşündüm bir de o stresi yaşamak istemedim, bakalım ben hiç üstünde durmuyorum baya ilerleyip bana garanti şu demesi lazım
Bana da yüzde seksen erkek demişti kızım oldu kısmet kuzum aynen netleşmesi en iyisi herşey böyle güzel ilerlesin

Geçmiş olsun canım bende kalp durması sonrası kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim çok şükür . Bende böyle bir ağrı olmadı Bende şiddetli bel ağrısı oldu sadece.

Canım 4 günde 1 kanamam oluyor ödüm patlayarak gidiyorum en son kese üstünde yırtılma olmuş bile dediler ama çok şükür bebek halen benimle. İnşallah su zor günleri atlatıp kaygısız şekilde hamileligimize devam ederi bir an önce

Maalesef, düşükten once Hıc ama Hıc aklıma gelmedi boyle bısey, tamam hamıle kaldım ilerleyecek, dogacak dedım, ama kalp atısı yok dedıgınde, ve bunu o kadar cok kısının yasadıgı ı duyunca hayretler ıcınde kaldım, ilk basta o yuzden kabullenmek zor oldu benım ıcın.. Ama sonra bu grup sayesınde de, yenıden umut doldum,bebrklerını saglıkla kucagına alan arkadslarım sayesinde
Insallah sen de bu sureci en saglıklı sekılde cabucak atlatırsın, yeniden baslarsın

Geçmiş olsun canım bende kalp durması sonrası kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim çok şükür . Bende böyle bir ağrı olmadı Bende şiddetli bel ağrısı oldu sadece.
Teşekkür ederim, size de hem cok gecmis olsun hem de cok tebrik ederim saglikla kucağınıza alın inşallah, tekrar hamilelik icin ne kadar beklediniz acaba?

Teşekkür ederim, size de hem cok gecmis olsun hem de cok tebrik ederim saglikla kucağınıza alın inşallah, tekrar hamilelik icin ne kadar beklediniz acaba?
Ben adet görmeden hamile kaldım. 15 gün ilişki yasagimiz vardı bir iki kere korunmamistik. 30 gün sonra hamile kalabilirim diye kontrole gittim.doktor kalabilirsin temiz görünüyor dedi ilaç yazmadan test yapacağız demişti pozitif çıktı

Hayırlı olsun tekrardan, teşekkür ederim cevabınız için

Geçmiş olsun, bi an mesajin devamını okumadan kese büyümüş diyeceğinizi zannettim. Sağlık olsun, sağlıkla yine olur inşallah.

2 çocuk doğurmuş bir insan olarak beta ne demek, kimyasal gebelik ne demek bunların hiçbirini bilmiyordum. Gebelik olur ve bebek doğar diyordum. Ama takdir bir şey olduğuna da yaşayarak iman ettim çok şükür. Allah her şeye kadirdir, dilediği zaman yine olur inşallah

Canım ben seni çok yanlış anlamışım kusura bakma hamilesin ve kanaman var olarak anladım. Betadan da pek anlamıyorum. Diğer arkadaşların yorumlarıni okuduktan sonra anladım . Bir önceki yorumum için çok özür dilerim.

Ekstra bir ilaç veya kürtaj olmaması sevindirici canım, olay sevindirici olmasa da insan ne olacak diye düşünüyor neticede, tamamen gider kese inşallah bir müdahaleye gerek kalmadan kolaylıklar dilerim kuzu

Merhaba kızlar adete 8 9 gün var, göğüslerde ağrı başladı geliyorum diyor yine benim hastalık yani ben öyle düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…