Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bilmiyodum cok sagol canim benim peki acaba ben bu ilaci kullanirken ve gebeyken kan pihtilasma testi versem olur mu bilgin var mi kuzum
Bunu net bilmiyorum ama sanki doğru sonuç çıkmaz diyorlardı tabi yinede net bişey diyemem sen bi tıbbi genetik bölümüne sorabilirsin ama inşallah sorunsuz ilerler

Ben daha tam evet kız diyemiyorum nedense 10. Hafta çok erken sanki gelirim pat değişir diye kendimizi frenliyoruz
Bana 12.haftada kız demıstı, dıgeri saklamıştı gostermemıstı, sonra fetal dna da cıktı ıkısı de kız bi de nasıl anlıyorlar bı turlu cozemedım o ısı

Bana 12.haftada kız demıstı, dıgeri saklamıştı gostermemıstı, sonra fetal dna da cıktı ıkısı de kız bi de nasıl anlıyorlar bı turlu cozemedım o ısı
Çentik gördüm dedi oradan anladı galiba ama de ki sen gördün mü yok ben hiç bir şey anlamadım

Merhaba, ben 28 ekimde 7 haftalık düşük yapmıştım. O günden beri tüm sayfaları okudum, sizi hep takip ettim. Tüm testleri yaptırdım ama doktorlar boş gebelik olduğu için dediler. Testlerimde de bir problem çıkmadı. Şimdi yeniden hamilelik ihtimalim var ama degerler icin biraz endişelendim açıkçası. 24 hazirandaki kan testinde sonucum 15.70 çıkmıştı. Dün 30 haziranda yeniden kan verdim 235 çıktı. Siz daha tecrübeli ve bilgi sahibisiniz diye size sormak istedim. Sizce de artış çok hızlı değil mi?

Bunu net bilmiyorum ama sanki doğru sonuç çıkmaz diyorlardı tabi yinede net bişey diyemem sen bi tıbbi genetik bölümüne sorabilirsin ama inşallah sorunsuz ilerler
Canim benim Allah senden razi olsun insallah bitanem sorunsuz stressiz bebelerimizi kucagimiza aliriz

Artışınız çok guzel, en az %60olsun yeter, sızınkı Masallah kat kat artmıs

Artışınız çok guzel, en az %60olsun yeter, sızınkı Masallah kat kat artmıs
Teşekkür ederim ama işte insan bir kere kötü tecrübe yaşayınca sanki hepsinin sonu aynı olacak gibi geliyor. Endişeleniyorum en ufak şeyde hala atlatamadım galiba. Ama sizin yazdıklarınızı okuyunca böyle doğum yapanları gördükçe hep umut doluyordu içim. Inşallah darısı senin başına olur Sohrab. Ben senin ve sizin için dua ediyordum hep zaten ama şimdi daha çok edeceğim. Senin de güzel haberini uzaktan takip etmek istiyorum.

Niye uzaktan yazabılırsın sık sık, guzel seyler paylasinca hepımıze umut oluyor, sakin üzülen cıkar diye dusunmeyin

Niye uzaktan yazabılırsın sık sık, guzel seyler paylasinca hepımıze umut oluyor, sakin üzülen cıkar diye dusunmeyin
Hepinizin içinin güzelliği belli oluyor zaten. Hiç öyle düşünmedim ama insanlarla iletişim kurma konusunda çekingen olduğum için hep uzaktan izliyordum.

Hepinizin içinin güzelliği belli oluyor zaten. Hiç öyle düşünmedim ama insanlarla iletişim kurma konusunda çekingen olduğum için hep uzaktan izliyordum.
O zaman hergun gelıp bıze selam verıyorsun ınsallah gebelıgın de saglıcakla ilerleyecek, kontrolun nasıl gectıgını neler hıssettgını hep yaz

O zaman hergun gelıp bıze selam verıyorsun ınsallah gebelıgın de saglıcakla ilerleyecek, kontrolun nasıl gectıgını neler hıssettgını hep yaz
Teşekkür ederim haftaya yeniden kan verip keseye kadar beklemeyi düşünüyorum. Hatta kalp atışına kadar. Erken gidip de yeniden boş keseyi görmek istemiyorum. Bayramdan sonraki hafta gitsem erken mi olur bebek için?

Erken olmaz, bayramdan sonraya 6.hafta da olacaksın, kalp atısını duyabilirsin, 6dan sonra kalp goruluyor, en garanti 7.hafta oluyor..

İnşallah dediğin gibi olur. Bu konuda en bilgili olanımız sensin valla. Bu başlık altında toplanan herkesin annesi gibisin herkes her şeyde senin dediklerine güveniyor.
Erken olmaz, bayramdan sonraya 6.hafta da olacaksın, kalp atısını duyabilirsin, 6dan sonra kalp goruluyor, en garanti 7.hafta oluyor..

İnşallah dediğin gibi olur. Bu konuda en bilgili olanımız sensin valla. Bu başlık altında toplanan herkesin annesi gibi herkes her şeyde senin dediklerine güveniyor.
Ayy canım Estagfurullah olur mu oyle sey, benım edındıgım tecrube daha fazla diyeyim, daha uzun yıllardır ugrasiyorum bebek sahibi olmak ıcın, burdakı her arkadsımın tecrubesıne guvenebılırsın, aynı gemideyız hepımız

Ben 1 yılda kendimi çok yorulmuş hissediyorum. Senin masallahın var ya

Ben 1 yılda kendimi çok yorulmuş hissediyorum. Senin masallahın var ya
Ahhh ah dısı senı ıcı beni yakar derler.. Cok sukur Rabbime o duyguyu tattırdı bana da kısa da olsa, yıne verecektır eminim, vaktı zamanı var demek ki daha diyorum

Ahhh ah dısı senı ıcı beni yakar derler.. Cok sukur Rabbime o duyguyu tattırdı bana da kısa da olsa, yıne verecektır eminim, vaktı zamanı var demek ki daha diyorum
İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur sana da bu güzel duygu. Çok güzel bir anne olacaksın eminim.

Ben bir şey daha sormak istiyorum. Benim regl tarihim daha gecikmedi. Yani 1 haftam var. Şuan 235 regl öncesi için yüksek değil mi? Sohrab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…