Bunu net bilmiyorum ama sanki doğru sonuç çıkmaz diyorlardı tabi yinede net bişey diyemem sen bi tıbbi genetik bölümüne sorabilirsin ama inşallah sorunsuz ilerlerYaa bilmiyodum cok sagol canim benim peki acaba ben bu ilaci kullanirken ve gebeyken kan pihtilasma testi versem olur mu bilgin var mi kuzum
Bana 12.haftada kız demıstı, dıgeri saklamıştı gostermemıstı, sonra fetal dna da cıktı ıkısı de kızBen daha tam evet kız diyemiyorum nedense 10. Hafta çok erken sanki gelirim pat değişir diye kendimizi frenliyoruz
Çentik gördüm dedi oradan anladı galibaBana 12.haftada kız demıstı, dıgeri saklamıştı gostermemıstı, sonra fetal dna da cıktı ıkısı de kızbi de nasıl anlıyorlar bı turlu cozemedım o ısı
Canim benim Allah senden razi olsun insallah bitanem sorunsuz stressiz bebelerimizi kucagimiza alirizBunu net bilmiyorum ama sanki doğru sonuç çıkmaz diyorlardı tabi yinede net bişey diyemem sen bi tıbbi genetik bölümüne sorabilirsin ama inşallah sorunsuz ilerler
Hele de detaylı ultrasonda konustıklarından Hıc bısey anlamadım, bebegın beynine kadar görüyorlarÇentik gördüm dedi oradan anladı galibaama de ki sen gördün mü yok ben hiç bir şey anlamadım
Artışınız çok guzel, en az %60olsun yeter, sızınkı Masallah kat kat artmısMerhaba, ben 28 ekimde 7 haftalık düşük yapmıştım. O günden beri tüm sayfaları okudum, sizi hep takip ettim. Tüm testleri yaptırdım ama doktorlar boş gebelik olduğu için dediler. Testlerimde de bir problem çıkmadı. Şimdi yeniden hamilelik ihtimalim var ama degerler icin biraz endişelendim açıkçası. 24 hazirandaki kan testinde sonucum 15.70 çıkmıştı. Dün 30 haziranda yeniden kan verdim 235 çıktı. Siz daha tecrübeli ve bilgi sahibisiniz diye size sormak istedim. Sizce de artış çok hızlı değil mi?
Teşekkür ederim ama işte insan bir kere kötü tecrübe yaşayınca sanki hepsinin sonu aynı olacak gibi geliyor. Endişeleniyorum en ufak şeyde hala atlatamadım galiba. Ama sizin yazdıklarınızı okuyunca böyle doğum yapanları gördükçe hep umut doluyordu içim. Inşallah darısı senin başına olur Sohrab. Ben senin ve sizin için dua ediyordum hep zaten ama şimdi daha çok edeceğim. Senin de güzel haberini uzaktan takip etmek istiyorumArtışınız çok guzel, en az %60olsun yeter, sızınkı Masallah kat kat artmıs
Niye uzaktanTeşekkür ederim ama işte insan bir kere kötü tecrübe yaşayınca sanki hepsinin sonu aynı olacak gibi geliyor. Endişeleniyorum en ufak şeyde hala atlatamadım galiba. Ama sizin yazdıklarınızı okuyunca böyle doğum yapanları gördükçe hep umut doluyordu içim. Inşallah darısı senin başına olur Sohrab. Ben senin ve sizin için dua ediyordum hep zaten ama şimdi daha çok edeceğim. Senin de güzel haberini uzaktan takip etmek istiyorum.
Hepinizin içinin güzelliği belli oluyor zaten. Hiç öyle düşünmedim ama insanlarla iletişim kurma konusunda çekingen olduğum için hep uzaktan izliyordum.Niye uzaktanyazabılırsın sık sık, guzel seyler paylasinca hepımıze umut oluyor, sakin üzülen cıkar diye dusunmeyin
Biz valla öyle saf saf dinliyoruz hepHele de detaylı ultrasonda konustıklarından Hıc bısey anlamadım, bebegın beynine kadar görüyorlar
O zaman hergun gelıp bıze selam verıyorsunHepinizin içinin güzelliği belli oluyor zaten. Hiç öyle düşünmedim ama insanlarla iletişim kurma konusunda çekingen olduğum için hep uzaktan izliyordum.
Teşekkür ederimO zaman hergun gelıp bıze selam verıyorsunınsallah gebelıgın de saglıcakla ilerleyecek, kontrolun nasıl gectıgını neler hıssettgını hep yaz
Erken olmaz, bayramdan sonraya 6.hafta da olacaksın, kalp atısını duyabilirsin, 6dan sonra kalp goruluyor, en garanti 7.hafta oluyor..Teşekkür ederimhaftaya yeniden kan verip keseye kadar beklemeyi düşünüyorum. Hatta kalp atışına kadar. Erken gidip de yeniden boş keseyi görmek istemiyorum. Bayramdan sonraki hafta gitsem erken mi olur bebek için?
Erken olmaz, bayramdan sonraya 6.hafta da olacaksın, kalp atısını duyabilirsin, 6dan sonra kalp goruluyor, en garanti 7.hafta oluyor..
Ayy canım Estagfurullah olur mu oyle sey, benım edındıgım tecrube daha fazla diyeyim, daha uzun yıllardır ugrasiyorum bebek sahibi olmak ıcın, burdakı her arkadsımın tecrubesıne guvenebılırsın, aynı gemideyız hepımızİnşallah dediğin gibi olur. Bu konuda en bilgili olanımız sensin valla. Bu başlık altında toplanan herkesin annesi gibi herkes her şeyde senin dediklerine güveniyor.
Ayy canım Estagfurullah olur mu oyle sey, benım edındıgım tecrube daha fazla diyeyim, daha uzun yıllardır ugrasiyorum bebek sahibi olmak ıcın, burdakı her arkadsımın tecrubesıne guvenebılırsın, aynı gemideyız hepımız
Ben 1 yılda kendimi çok yorulmuş hissediyorum. Senin masallahın var ya
İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur sana da bu güzel duygu. Çok güzel bir anne olacaksın eminim.Ahhh ah dısı senı ıcı beni yakar derler.. Cok sukur Rabbime o duyguyu tattırdı bana da kısa da olsa, yıne verecektır eminim, vaktı zamanı var demek ki daha diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?