Çok sükürSaol canım bu mide bulantısıyla nasıl olur pek bilemedim buna şükür diyelim
Hayırlı olsun saglıcakla ilerlesin ınsallah bu sefer, Coraspın dusuk doz kalıyor, fakat gereksiz ıgne kullanımına ben de karsıyım.. Bu sayfada o sekılde ıgne kullanan arkadslarımız oldu ama bunun kotu sonuçları da olabilirdi Allah korusun.. Bak bu doktorun tavsiyesine kulak ver derim.Kizlar merhabaherkese bol guzel haberli gunler diliyorum size bir sorum olacak. Bat a 5 gun var iken betam 81 bata 3 gun var iken 230 cikti. Doktor gebesin dedi haftaya keseyi gorelim dedi. Ben mart ayinda kalbi durdugu icin bebegimi kaybettim. Genetikte trizomi 8 cikti. Doktorum bu sebeple bir kurtaj oykum oldugu icin coraspin kan sulandirici kullan dedi ve ayni zamanda bir de folik asit kullaniyorum. Sorun şu doktorum herhangi bir kan pihtilasmasi icin test vs yapmadan bu ilaci verdi. Peki ya bende kan pihtilasmasi yok ise? Ya bu durum bebege yada hamilelige zarar verir ise diye dusunmekten stres yapmaya basladim. Once test yapilmasi gerekmez miydi? Olumlu yazanlar kadar olumsuz yazilanlar da olmus. Bilgisi olanlar bu tecrubesiz yeni hamişi bilgilendirirse cok sevinirim
Igne degilde 100 mg tablet olarak kullaniyorum kuzum. Ama yani boyle test yapilmadan verilmesi bana acikcasi cok mantikli gelmiyor. 2 3 kere dusuk yasayip kan sulandirici kullanarak saglikli dogum yapanda olmus,hersey yolunda giderken kan sulandirici kullanip bebegi allah korusun kaybeden de olmus. Cok arada kaliyorum. Sigara da kullanan biriyim ama gebeliklerimde gunde max 3 kere icmeye calisiyorum. Bu illeti de birakamadikca geriliyorum. Ne yapcagimi sasirdim inanHayırlı olsun saglıcakla ilerlesin ınsallah bu sefer, Coraspın dusuk doz kalıyor, fakat gereksiz ıgne kullanımına ben de karsıyım.. Bu sayfada o sekılde ıgne kullanan arkadslarımız oldu ama bunun kotu sonuçları da olabilirdi Allah korusun.. Bak bu doktorun tavsiyesine kulak ver derim.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yaaa ıcmeyın, ınsallah gebelık bırakmanıza da vesile olur..Igne degilde 100 mg tablet olarak kullaniyorum kuzum. Ama yani boyle test yapilmadan verilmesi bana acikcasi cok mantikli gelmiyor. 2 3 kere dusuk yasayip kan sulandirici kullanarak saglikli dogum yapanda olmus,hersey yolunda giderken kan sulandirici kullanip bebegi allah korusun kaybeden de olmus. Cok arada kaliyorum. Sigara da kullanan biriyim ama gebeliklerimde gunde max 3 kere icmeye calisiyorum. Bu illeti de birakamadikca geriliyorum. Ne yapcagimi sasirdim inan
Evet kesinlikle kullanmayacagim coraspini. Sigaradan dolayi mi acaba basla dedi bana dedim ama ilk gebelikten dolayi demis. Valla kuzum allaha dua ediyorum nolur mide bulantilarim olsunda elime almayi birak kokusunu duyunca kusayim diye çok cabaliyorum ne olur sende dua et hem o pis seyi birakayim hemde saglikli gebeligim olsunYaaa ıcmeyın, ınsallah gebelık bırakmanıza da vesile olur..
Videoyu izledin mi, doktor cok guzel ozetlemıs, neyin onlemını alıyoruz diye
Ayy çok aminnn arkadaşımBen de aynı, vakıt gecırmeye calısıyorum, kendılıgınden belkı olur dıye denemelere basladımoyle iste
Amin kuzumÇok iyi yapmışsın, iyi geliyor bazen ara vermek.. hadi inşallah bu sefer gönlünce, sağlıkla, en güzeliyle olsun
Ahhh ahh, benım esım de günde 2 paket iciyor, ben de asırı tiksiniyorumE
Evet kesinlikle kullanmayacagim coraspini. Sigaradan dolayi mi acaba basla dedi bana dedim ama ilk gebelikten dolayi demis. Valla kuzum allaha dua ediyorum nolur mide bulantilarim olsunda elime almayi birak kokusunu duyunca kusayim diye çok cabaliyorum ne olur sende dua et hem o pis seyi birakayim hemde saglikli gebeligim olsuno doktor cok iyiymis benim izmirde oyle bir doktor bulmam lazim
Keşke ya, o kadar ihtiyacım var ki şuan güzel bir habereAyy çok aminnn arkadaşımbize öyle bir güzellik yapsalar ya keşke
Pazartesi gidiorum memleketımızeAmin kuzumbilmukabele
Benim de babam icerdi tiksinirdim sarilip opmezdim cidden cocuklar ebeveyne benziyor zamanla ya yada ben oyle oldum tiksindigim seyin bagimlisi oldumAhhh ahh, benım esım de günde 2 paket iciyor, ben de asırı tiksiniyorumInsallahh bırakırsın, bazı doktorlar sigara ıcen hastalara bakmıyor bıle.
Benim de babam icerdi tiksinirdim sarilip opmezdim cidden cocuklar ebeveyne benziyor zamanla ya yada ben oyle oldum tiksindigim seyin bagimlisi oldum
Anladığım kadarı ile sadece coraspirin kullanıyorsunuz bazıları evet test yapmadan kaybı var deyip veriyor siz kendinizi takip edin leke yada rahimde kanama alanı olursa doktor demeyi unutursa bile coraspirin kesilmesi gerekirKizlar merhabaherkese bol guzel haberli gunler diliyorum size bir sorum olacak. Bat a 5 gun var iken betam 81 bata 3 gun var iken 230 cikti. Doktor gebesin dedi haftaya keseyi gorelim dedi. Ben mart ayinda kalbi durdugu icin bebegimi kaybettim. Genetikte trizomi 8 cikti. Doktorum bu sebeple bir kurtaj oykum oldugu icin coraspin kan sulandirici kullan dedi ve ayni zamanda bir de folik asit kullaniyorum. Sorun şu doktorum herhangi bir kan pihtilasmasi icin test vs yapmadan bu ilaci verdi. Peki ya bende kan pihtilasmasi yok ise? Ya bu durum bebege yada hamilelige zarar verir ise diye dusunmekten stres yapmaya basladim. Once test yapilmasi gerekmez miydi? Olumlu yazanlar kadar olumsuz yazilanlar da olmus. Bilgisi olanlar bu tecrubesiz yeni hamişi bilgilendirirse cok sevinirim
Ya kız öı kız çocukalarına bitiyorum sağlıklı olsun tabiki kız erkek farketmiyor ama minik bir prenses geliyor sana demek kiKızlar bugün bayrama eve gitmeden son kez doktora gittim 10+4 çıktı bir gün ileri bile geçmiş önce 4 gün geriyken, herşey olması gerektiği gibi çok şükür, 12. Hafta ikili test için memlekette olacağım ama ben zaten kan vermeyeceğim o yüzden dönüşte ense ve buruna bakacak o kadar, dönüşte daha net tahmin edilir ama benim gördüğüm çentik bana %80 kız hissi verdi dedi
Bilmiyorum tam evet kız diyemiyorum daha 10.hafta sanki çok erken geliyorYa kız öı kız çocukalarına bitiyorum sağlıklı olsun tabiki kız erkek farketmiyor ama minik bir prenses geliyor sana demek ki
Tutturamadım görüyo musun, erkek demıstım benKızlar bugün bayrama eve gitmeden son kez doktora gittim 10+4 çıktı bir gün ileri bile geçmiş önce 4 gün geriyken, herşey olması gerektiği gibi çok şükür, 12. Hafta ikili test için memlekette olacağım ama ben zaten kan vermeyeceğim o yüzden dönüşte ense ve buruna bakacak o kadar, dönüşte daha net tahmin edilir ama benim gördüğüm çentik bana %80 kız hissi verdi dedi
Ben daha tam evet kız diyemiyorum nedense 10. Hafta çok erken sanki gelirim pat değişir diye kendimizi frenliyoruzTutturamadım görüyo musun, erkek demıstım bensağlıcakla gelsin insallah mınnak prenses
Yaa bilmiyodum cok sagol canim benim peki acaba ben bu ilaci kullanirken ve gebeyken kan pihtilasma testi versem olur mu bilgin var mi kuzumAnladığım kadarı ile sadece coraspirin kullanıyorsunuz bazıları evet test yapmadan kaybı var deyip veriyor siz kendinizi takip edin leke yada rahimde kanama alanı olursa doktor demeyi unutursa bile coraspirin kesilmesi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?