Ben de bu ayki sürecimden bahsedeyim
2 ay ara vermiştik tedavilere, ilaçlara. Bu reglimde çok övülen bir doktora gitmeye karar verdim. İyi ki de onu seçmişim. Hiç kimsenin 2 yıldır ilgilenmediği kadar ilgilendi. Sadece 20 dk hikayemi dinledi, yorumladı vs. Sonra reglimin 2.gününde vajinal ultrasonla baktı. Bir de (ilk defa çok şükür birisi gerek gördü) hormon testleri istedi. Sonuç FSH 9, lh 9 muş. FSH için ne iyi diyebilirim ne kötü dedi. Ama ilaçsız yumurta gelişmesi zor gibi dedi. Ayrıca daha önce femarayla 2 kez gebelik olduğu için verilen diğer ilaç ve iğneleri çok gereksiz ve zaman kaybı olarak buldu. O zaman biz femarayla geliştirelim ve bir kez daha aşılama deneyelim dedi.
Ama 10.gün mutlaka görmek istediği için ve o gün pazara denk geldiği ve ertesi gün de izinli olduğu için aşılamayı riske atmak istemedi. Çok sıkı takip etmek istiyorum hatta bi dahaki reglinde ücret ödemeden gel bana dedi, canım benim
yani ilk defa baştan savma bir muayene olmadı, ben çok güvenerek ve rahatlamış çıktım oradan. Ağustosta kısmetse aşılama denicez yani. Çok uzun oldu biliyorum affedin