- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 108
- 31
Inşallah öyle yapacağım teşekkür ediyorum sohrabEger bir sorun olmazsa 6.haftaya kadar bekle, hem kese hem kalp atısı ıkısını bırlıkte görürsün, rutin testleri yaparlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah öyle yapacağım teşekkür ediyorum sohrabEger bir sorun olmazsa 6.haftaya kadar bekle, hem kese hem kalp atısı ıkısını bırlıkte görürsün, rutin testleri yaparlar
Inşallah öyle yapacağım teşekkür ediyorum sohrab
Hayır şuan pıhtı falan yok ve bence kese de gayet normal duruyordu doktor da bir şey demedi. Kürtaj şart mı ya gerçekten istemiyorum ilaçla düşük kısmını hiç konuşmadı bileBenım 9 haftalık dusugumde kese buyumeye devam etmıstı, kalp atısı olmamasına ragmen, ve bende 9 haftaya kadar igne ucu kadar leke bıle olmamıstı, sonra İlacla dusuk yaptırdı doktorum, kese ıyı tutunmus demıstı..
Kanama nasıl gelıyor pıhtılı mı?
Ne güzel anlatmışsınız Allah çocuğunuza uzun sağlıklı bir ömür versin.İyi akşamlar kızlar uzun zamandır bakamadım bi zamanlar sürekli yazmasam da okuyordum. 2 düşük yaşadım ikisinde de sürekli burayı açtım yazdım, okudum, ağladım.İnsan yaşamadığı şeyi anlayamaz insanlar teselli etmeye çalışır ve hepsi boş gelir ama bana burada benimle aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek hep iyi geldi çünkü benim halimden bi sizler anlardınız..Hiç kolay şeyler değil. Bazılarımız daha da zor süreçlerden geçti, geçiyor da. Şu an benimle aynı şeyleri yaşayanlar umudunu kaybetmesin diye yazmak istedim. 2 kere kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. İlkinde küçücük bi lekelenmem bile olmadı ikincisinde lekelenme sonrasında kanamam oldu ve bi gece çok sancım oldu sabahında duşa girdim ve o kadar kanamam oldu ki banyodan zor çıkıp hastaneye gittik hastanenin tuvaletinde düşürdüm bakamadım bile çok zor bi gündü üstüne kürtaja alındım.(Lekelenme olması illa kötü bi şey olduğu anlamına gelmiyor hiç lekelenmem olmadan kayıp yaşadığım da oldu lekelenme yaşayarak sağlıklı gebelik yaşadığım da.)Hiç bi zaman umutsuzluğa kapılmadım ama giden canıma çok üzüldüm. 3.gebeliğimde 4.haftadan itibaren kan sulandırıcı kullandım bu defa da lekelenmem oldu ama şükür kalp atışını duymuştuk hep korktum sürekli bi şey olacak düşüncesi bırakmadı ama öyle böyle 9 ay doldu. Şükür oğlumu kucağıma aldım 2 aylık oldu bile Hiç biriniz umutsuzluğa kapılmayın demek ki bir zamanı var hayırlısı böyle Allah inşallah en doğru zamanda bebeğinizi size gönderecektir. Allah hiç
birimizin kucağını boş bırakmasın karnımızda veya kucağımızda hiç birimizi evlat acısıyla sınamasın inşallah
Danışabılırsın, eger kurtaj yapalım derse, zaten suan kanaman var.. Daha saglıklı olur rahım ıcın..Hayır şuan pıhtı falan yok ve bence kese de gayet normal duruyordu doktor da bir şey demedi. Kürtaj şart mı ya gerçekten istemiyorum ilaçla düşük kısmını hiç konuşmadı bile
Rabbim evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin canım, dualarında unutma bizi deİyi akşamlar kızlar uzun zamandır bakamadım bi zamanlar sürekli yazmasam da okuyordum. 2 düşük yaşadım ikisinde de sürekli burayı açtım yazdım, okudum, ağladım.İnsan yaşamadığı şeyi anlayamaz insanlar teselli etmeye çalışır ve hepsi boş gelir ama bana burada benimle aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek hep iyi geldi çünkü benim halimden bi sizler anlardınız..Hiç kolay şeyler değil. Bazılarımız daha da zor süreçlerden geçti, geçiyor da. Şu an benimle aynı şeyleri yaşayanlar umudunu kaybetmesin diye yazmak istedim. 2 kere kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. İlkinde küçücük bi lekelenmem bile olmadı ikincisinde lekelenme sonrasında kanamam oldu ve bi gece çok sancım oldu sabahında duşa girdim ve o kadar kanamam oldu ki banyodan zor çıkıp hastaneye gittik hastanenin tuvaletinde düşürdüm bakamadım bile çok zor bi gündü üstüne kürtaja alındım.(Lekelenme olması illa kötü bi şey olduğu anlamına gelmiyor hiç lekelenmem olmadan kayıp yaşadığım da oldu lekelenme yaşayarak sağlıklı gebelik yaşadığım da.)Hiç bi zaman umutsuzluğa kapılmadım ama giden canıma çok üzüldüm. 3.gebeliğimde 4.haftadan itibaren kan sulandırıcı kullandım bu defa da lekelenmem oldu ama şükür kalp atışını duymuştuk hep korktum sürekli bi şey olacak düşüncesi bırakmadı ama öyle böyle 9 ay doldu. Şükür oğlumu kucağıma aldım 2 aylık oldu bile Hiç biriniz umutsuzluğa kapılmayın demek ki bir zamanı var hayırlısı böyle Allah inşallah en doğru zamanda bebeğinizi size gönderecektir. Allah hiç
birimizin kucağını boş bırakmasın karnımızda veya kucağımızda hiç birimizi evlat acısıyla sınamasın inşallah
Cuma sorayım umarım olumlu bir dönüş yaparDanışabılırsın, eger kurtaj yapalım derse, zaten suan kanaman var.. Daha saglıklı olur rahım ıcın..
Hüç tedirgin olmamalısın, kötü düşünmek yasak anne adaylarına her şey yolunda gidecek, kalp atışlarını da duyacaksın pıt pıtKızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır. tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı ne güzel, sabrın mükâfatını almışsınız, darısı da bize hiçbirimiz umudumuzu kaybetmediğimiz için buradayız zaten. Sizin adınıza çok mutlu oldumİyi akşamlar kızlar uzun zamandır bakamadım bi zamanlar sürekli yazmasam da okuyordum. 2 düşük yaşadım ikisinde de sürekli burayı açtım yazdım, okudum, ağladım.İnsan yaşamadığı şeyi anlayamaz insanlar teselli etmeye çalışır ve hepsi boş gelir ama bana burada benimle aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek hep iyi geldi çünkü benim halimden bi sizler anlardınız..Hiç kolay şeyler değil. Bazılarımız daha da zor süreçlerden geçti, geçiyor da. Şu an benimle aynı şeyleri yaşayanlar umudunu kaybetmesin diye yazmak istedim. 2 kere kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. İlkinde küçücük bi lekelenmem bile olmadı ikincisinde lekelenme sonrasında kanamam oldu ve bi gece çok sancım oldu sabahında duşa girdim ve o kadar kanamam oldu ki banyodan zor çıkıp hastaneye gittik hastanenin tuvaletinde düşürdüm bakamadım bile çok zor bi gündü üstüne kürtaja alındım.(Lekelenme olması illa kötü bi şey olduğu anlamına gelmiyor hiç lekelenmem olmadan kayıp yaşadığım da oldu lekelenme yaşayarak sağlıklı gebelik yaşadığım da.)Hiç bi zaman umutsuzluğa kapılmadım ama giden canıma çok üzüldüm. 3.gebeliğimde 4.haftadan itibaren kan sulandırıcı kullandım bu defa da lekelenmem oldu ama şükür kalp atışını duymuştuk hep korktum sürekli bi şey olacak düşüncesi bırakmadı ama öyle böyle 9 ay doldu. Şükür oğlumu kucağıma aldım 2 aylık oldu bile Hiç biriniz umutsuzluğa kapılmayın demek ki bir zamanı var hayırlısı böyle Allah inşallah en doğru zamanda bebeğinizi size gönderecektir. Allah hiç
Amin inşallah teşekkür ederimNe güzel anlatmışsınız Allah çocuğunuza uzun sağlıklı bir ömür versin.
Amin inşallah canım teşekkür ederim dualarımdasınızRabbim evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin canım, dualarında unutma bizi de
Amin inşallah teşekkür ederim Kaybetmeyin ve bi gün gelicek ben neler atlatttım diye evladınıza bakıp şükredeceksiniz inşallahAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı ne güzel, sabrın mükâfatını almışsınız, darısı da bize hiçbirimiz umudumuzu kaybetmediğimiz için buradayız zaten. Sizin adınıza çok mutlu oldum
İyi bir doktor ile moral bulduğun belli buraya kadar geçiyor enerjin tamam Fsh 10 sınırına yaklaşmış ama hatırla benim 12 küsür çıkmıştı nerdeyse 13 dü daha vahim görmüştü genelde 10 altı için iyi diyorlar şükür ki senin de 10 altı hadi bakalım belki aşılamaya bile gerek kalmaz belli mi olurBen de bu ayki sürecimden bahsedeyim 2 ay ara vermiştik tedavilere, ilaçlara. Bu reglimde çok övülen bir doktora gitmeye karar verdim. İyi ki de onu seçmişim. Hiç kimsenin 2 yıldır ilgilenmediği kadar ilgilendi. Sadece 20 dk hikayemi dinledi, yorumladı vs. Sonra reglimin 2.gününde vajinal ultrasonla baktı. Bir de (ilk defa çok şükür birisi gerek gördü) hormon testleri istedi. Sonuç FSH 9, lh 9 muş. FSH için ne iyi diyebilirim ne kötü dedi. Ama ilaçsız yumurta gelişmesi zor gibi dedi. Ayrıca daha önce femarayla 2 kez gebelik olduğu için verilen diğer ilaç ve iğneleri çok gereksiz ve zaman kaybı olarak buldu. O zaman biz femarayla geliştirelim ve bir kez daha aşılama deneyelim dedi.
Ama 10.gün mutlaka görmek istediği için ve o gün pazara denk geldiği ve ertesi gün de izinli olduğu için aşılamayı riske atmak istemedi. Çok sıkı takip etmek istiyorum hatta bi dahaki reglinde ücret ödemeden gel bana dedi, canım benim yani ilk defa baştan savma bir muayene olmadı, ben çok güvenerek ve rahatlamış çıktım oradan. Ağustosta kısmetse aşılama denicez yani. Çok uzun oldu biliyorum affedin
Evet güvenmek ne kadar önemli bir duygu yaa, büyük rahatlık.. Hiçbişey imkansız değil zaten kuzum nelere tanık oluyoruz.. ben yeni öğreniyorum hormon değerlerini çünkü ben istesem de şu ana kadar hiçbir doktor gerek görmedi. Tedavisiz mucize gibi valla, inşallah diyelim tatlımİyi bir doktor ile moral bulduğun belli buraya kadar geçiyor enerjin tamam Fsh 10 sınırına yaklaşmış ama hatırla benim 12 küsür çıkmıştı nerdeyse 13 dü daha vahim görmüştü genelde 10 altı için iyi diyorlar şükür ki senin de 10 altı hadi bakalım belki aşılamaya bile gerek kalmaz belli mi olur
Öyle deme Rabbim vermek istesin yeterki her şekilde verir şimdi tedavili veya tedavisiz olacak diyerek güzel enerji ile yola devam ediyoruz bak mis gibi bir doktor da geldi daha ne olsunEvet güvenmek ne kadar önemli bir duygu yaa, büyük rahatlık.. Hiçbişey imkansız değil zaten kuzum nelere tanık oluyoruz.. ben yeni öğreniyorum hormon değerlerini çünkü ben istesem de şu ana kadar hiçbir doktor gerek görmedi. Tedavisiz mucize gibi valla, inşallah diyelim tatlım
Insallan o gunleri iple çekiyorum. Teşekkür ediyorumHüç tedirgin olmamalısın, kötü düşünmek yasak anne adaylarına her şey yolunda gidecek, kalp atışlarını da duyacaksın pıt pıt
Arada ilk sayfaya bakar merak ederdim sizi, bebeğiniz doğmuş 2 aylık olmuş bile maşallah.İyi akşamlar kızlar uzun zamandır bakamadım bi zamanlar sürekli yazmasam da okuyordum. 2 düşük yaşadım ikisinde de sürekli burayı açtım yazdım, okudum, ağladım.İnsan yaşamadığı şeyi anlayamaz insanlar teselli etmeye çalışır ve hepsi boş gelir ama bana burada benimle aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek hep iyi geldi çünkü benim halimden bi sizler anlardınız..Hiç kolay şeyler değil. Bazılarımız daha da zor süreçlerden geçti, geçiyor da. Şu an benimle aynı şeyleri yaşayanlar umudunu kaybetmesin diye yazmak istedim. 2 kere kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. İlkinde küçücük bi lekelenmem bile olmadı ikincisinde lekelenme sonrasında kanamam oldu ve bi gece çok sancım oldu sabahında duşa girdim ve o kadar kanamam oldu ki banyodan zor çıkıp hastaneye gittik hastanenin tuvaletinde düşürdüm bakamadım bile çok zor bi gündü üstüne kürtaja alındım.(Lekelenme olması illa kötü bi şey olduğu anlamına gelmiyor hiç lekelenmem olmadan kayıp yaşadığım da oldu lekelenme yaşayarak sağlıklı gebelik yaşadığım da.)Hiç bi zaman umutsuzluğa kapılmadım ama giden canıma çok üzüldüm. 3.gebeliğimde 4.haftadan itibaren kan sulandırıcı kullandım bu defa da lekelenmem oldu ama şükür kalp atışını duymuştuk hep korktum sürekli bi şey olacak düşüncesi bırakmadı ama öyle böyle 9 ay doldu. Şükür oğlumu kucağıma aldım 2 aylık oldu bile Hiç biriniz umutsuzluğa kapılmayın demek ki bir zamanı var hayırlısı böyle Allah inşallah en doğru zamanda bebeğinizi size gönderecektir. Allah hiç