Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa çok güzel kuzum çok sevindim ne güzel Bi doktormuş Allah razı olsun inşallah herşey çok güzel ve yolunda ilerler senin için

Çok ama çok geçmiş olsun arkadaşım, çok can sıkıcı üzücü ve zor bir süreçten geçiyorsun, Allah dayanma gücü veriyor yine de atlatıyorsun inan ki.. Senin için en zararsız şekilde atlatmanı dilerim

Amin canım çok teşekkür ediyorum süreç uzadıkça insan daha da yıpranıyor. Tekrarı nasip olmasın gerçekten çok zor

Kızlar merhaba. Buraya daha önce de yazmıştım Mart ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum adetim düzenli hormon testlerim iyi çıkıyordu fakat beta 40-50 arasında gidip geliyordu kürtajdan 3 ay sonra bile. Başka bir doktora gittim ve iyi ki gitmişim içerde pıhtı kaldığını ve kürtajdan sonra rahim duvarına yapışan bazı hücreler yüzünden değerimin sıfırlanmadığını söyledi. Kürtajı yapan doktorum da yeni gebeliktir bu eski gebelikten kalması imkansız demişti hatta tebrik etmişti yeni gebeliğin hayırlı olsun diye:) Yeni doktorum geçen haftaki kontrolde de pıhtıların atılmadığını görünce histeroskopi yapmaya karar verdi ve iyi ki yapmış meğerse içerde pıhtı dışında plasenta kalıntıları varmış onları temizledi tüplerim yumurtalıklarım vs iyi durumdaymış onlarda sıkıntı çıkmadı. Şuanda düşünüyorum ya histeroskopi olmasaydım ne olurdu acaba? Dikkatli ve her ayrıntıyı inceleyen doktor bulmak çok önemliymiş bunu anladım.

Doktor secimi cok onemlı gercekten, ıcınıze sınmesıne sevındım, ınsallah gebelık haberimiz de yakındır

5 aylık hamileyken kalbi durdu bebeğimin ne güzel umut oldu yazdığınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin de dediğiniz gibi burada yazmak, okumak çok iyi geliyor. Evladınıza da güzel, sağlıklı ömürler dilerim.

Ahh canım benim sağolasın, amin sen nasılsın, pek görünmüyorsun buralarda
Ben kaçak güreşiyorum iyiyim çok şükür, bebiş üzerine kararsızım Bayadır, bir yanın deli gibi isterken bir yanım korkuyor. O yüzden kendime zaman vermiştim fakat folik asit kullanımım 3 ay olacak o yüzden bu ay ve diğer ay Allah Nasib ederse Bi denim dedim bakalım ama hep aklımda ve duamdasınız

Çok iyi yapmışsın, iyi geliyor bazen ara vermek.. hadi inşallah bu sefer gönlünce, sağlıkla, en güzeliyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…