Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru doktor iyi olmalı bende bu hamileliğimde çok alelade bir doktor seçmiştim. Pişmanım gerçekten. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi Allah yardımcınız olsun hemen hamile kalmanın daha iyi olduğunu bende duydum içinizi ferah tutun sizde. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Kizlar ilk kurtajimi 30 martta oldum ikinci kez parca kaldigi icin 16 mayista tekrar ufak bir operasyon gecirdim simdi ustunden 2 adetim gecti sanirim artik korunmam gerekmiyordur diye dusunuyorum

Kizlar ilk kurtajimi 30 martta oldum ikinci kez parca kaldigi icin 16 mayista tekrar ufak bir operasyon gecirdim simdi ustunden 2 adetim gecti sanirim artik korunmam gerekmiyordur diye dusunuyorum
Merhaba, ben de 16 ocakta dogum yaptım, ıcerıde ki pıhtıyı atamayınca 30 ocakta da kurtaj oldum, ama sonrasında ara kanamalar oldu, doktor bana 2 ay dogum kontrol ılacı verdı, adet duzene girsin, rahımi desteklesin diye..Yanı toplamda 4 ay sonra ilk denemeye baslayabıldım.. Bence doktora bı kontrole gıdın, rahmın durumuna gore yonlendırır sizi..

Aslinda doktorum parca kalmasi disinda rahmimin iyi durumda oldugunu soylemisti operasyondan sonrada 2 ay sonra dedi bende bu ikinci adetimden sonra artik beklemek istemiyorum hakkimizda hayirlisi artik insan boyle olaylar yasayinca kucagi bos kalsin istemiyor hic

İlk dusugu pek onemsemıyor doktorlar, ama ben cok zor gebe kalan biriyim, o yuzden tekrar aynı seyı yasamamak ıcın yaptırmıstım genetik ve trombofılı testlerini..
Benım de pıhtı kalmıstı, ve ben kurtaj gunu gece siddetli kanama ile hastaneye gıtmıstım, mecbur yapıldı bana, doktorum yoksa kurtaj taraftarı deıldı, ıcerıyı temizledi, ama ıste sonrasında da rahım inceldi mı endısesi oldu ben de, cok sukur dogum kontrol ılacı fayda etti, adetim de duzene girdi, rahım kalınlıgı da ıyı durumdaydı
Erken hafta dusuklerde 1 adet sonrası baslıyor herkes, hanş içiniz rahat etsin diye dedim kontrole gıdıp ya Allah diyip baslayabıırsıniz

İnsan psikolojik olarak hemen su gunler gecsin istiyor belki onemsemesem gunler gecip gidecek ama sanki zaman durmus gibi bende ayni durumlari tekrar yasamamak adina hemotoloji bolumune randevu aldim gerisi Allahtan artik

İnsan psikolojik olarak hemen su gunler gecsin istiyor belki onemsemesem gunler gecip gidecek ama sanki zaman durmus gibi bende ayni durumlari tekrar yasamamak adina hemotoloji bolumune randevu aldim gerisi Allahtan artik
Oyle gercekten, ben de 4 ay korunmuş oldum toplam da, o zamanlar Hıc gecmıyordu, ama sımdı dusunup bakınca ne cabuk gecıyor zaman diyorum, sabırsızlanıyorum sımdı de cok ıyı yapmıssınız, en azından sonrakı surecte kafanız rahat olur

Ayy öyle kandırıkçı çizgilerden de değil, belli ki HCG değeri de oldukça yüksek. Endişelenme boşuna, çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah

İkinci gebeliginizde kan pihtilasmasi vs herhangi birsey icin onlem alindi mi benimde bebegimin 8+5 te kalbi durdu ama doktorlar ilk oldugu icin normal kabul etti
Yok canım düşüğe çok yabancıydim ilk gittiğim doktor hiç birşey için önlem aldırmadı hatta rahim seklimde basiklik ve perde var normalde film çekilip gerekliyse düzeltme yapılması gerekiyormuş.her şeyi hamile kaldıktan sonra öğrendim. Düşük sonrası uzman bir doktora gir canım ben alelalede iki doktora gittim ikisi de beni bilgilendirmedi.

Bende suan bir docente gidiyorum doktorumdan cok memnunum ama onceki hamileligimde doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu dusuk riskim oldugunu soylemisti ama benim dusuge dair bir sorunum olmamisti hic kalp durdugu icin acikcasi o donemde korona olmustum ona yordum korona olanlara kan sulandirici icmelerini tavsiye ediyorlardi ama doktorum sorun gormemisti hicbirsey kullanmamistim. Simdiki doktorum alaninda uzman umarim oda beni yaniltmaz

Allah'ım ne bahtsizim nasıl doktorlara denk geldim hicbirseyime bakmadan hamile kalabilirsin dedi doktor. Rahmimin inceliğinde de bakmadı. şimdiki gittigim doktora ilk başta gitmis olsaydım belki rahat mutlu bir hamile olurdum. Şimdi yatalak gibi oldum . Sağlıcakla kucağıma alayım hiç gücenmem ama siz en doğrusunu yapmışsınız benim bilincsizligime doktorların da yönlendirmesine denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…