Çok güzel canım sağlıkla ilerlesin157 çıkmış. Mr yapıldı orda devam ederim ya da sekreterlik falan yaparım yarın konusuCam sorunlumla
Teşekkür ederim öyle yapayım2.oldugunu soyleyın, bı cok kısı oyle dedı, devlette soruyorlarmıs, ben ozelde yaptırdım doktorumla konusup sıkıntı olmadı
Aminn inşallah 22 haziran. 2 gün sonra yine bu saatlerde tahlil vericem baska 1 ay vermicem. Inşallah sağlıkla ilerler.Çok güzel canım sağlıkla ilerlesin
Bat ı da alayım tabloya ekliyim bebişini
Çok doğru doktor iyi olmalı bende bu hamileliğimde çok alelade bir doktor seçmiştim. Pişmanım gerçekten. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi Allah yardımcınız olsun hemen hamile kalmanın daha iyi olduğunu bende duydum içinizi ferah tutun sizde. Teşekkür ederim bilgilendirme içinÇok geçmiş olsun canım. Allah sabır versinAdetin den sonra doktora sor herhangi bir sıkıntı var mı diye. Ben düşük yaptıktan 30 gün sonra doktora gittim hamile kalabilir miyim diye karnımdan baktı folik asit başlayıp kalabilirsin dedi fakat ben zaten o sırada hamiletmisim yani adet görmeden hamile kaldım.
Doktor rahim filmi çekelim demedi bana rahmimde şekil bozukluğu var ve müdahale edilmesi gerekiyormuş.kanamali zor bir hamilelik geçiriyorum ihmalden dolayi.siz benim gibi yapıp alelalede bir doktora gitmeyin. Uzman bir doktora gidin lütfen gerekli filmler ve testlerin hepsini yapsınlar . bu arada doktoruma sordum hemen hamile kaldığım için mi bu sorunları yaşıyorum diye . Alakası yok rahim kendini hazır hissetmeden hamile kalamazdin dedi.
İkinci gebeliginizde kan pihtilasmasi vs herhangi birsey icin onlem alindi mi benimde bebegimin 8+5 te kalbi durdu ama doktorlar ilk oldugu icin normal kabul ettiBenimde 8.haftada kalbi durdu. Şimdi hamileliğimde de 8 haftadayim
Harika 2 gün sonraki kan sonucuna merakla bekleyeceğiz157 çıkmış. Mr yapıldı orda devam ederim ya da sekreterlik falan yaparım yarın konusuCam sorunlumla
Merhaba, ben de 16 ocakta dogum yaptım, ıcerıde ki pıhtıyı atamayınca 30 ocakta da kurtaj oldum, ama sonrasında ara kanamalar oldu, doktor bana 2 ay dogum kontrol ılacı verdı, adet duzene girsin, rahımi desteklesin diye..Yanı toplamda 4 ay sonra ilk denemeye baslayabıldım.. Bence doktora bı kontrole gıdın, rahmın durumuna gore yonlendırır sizi..Kizlar ilk kurtajimi 30 martta oldum ikinci kez parca kaldigi icin 16 mayista tekrar ufak bir operasyon gecirdim simdi ustunden 2 adetim gecti sanirim artik korunmam gerekmiyordur diye dusunuyorum
Aslinda doktorum parca kalmasi disinda rahmimin iyi durumda oldugunu soylemisti operasyondan sonrada 2 ay sonra dedi bende bu ikinci adetimden sonra artik beklemek istemiyorum hakkimizda hayirlisi artik insan boyle olaylar yasayinca kucagi bos kalsin istemiyor hicMerhaba, ben de 16 ocakta dogum yaptım, ıcerıde ki pıhtıyı atamayınca 30 ocakta da kurtaj oldum, ama sonrasında ara kanamalar oldu, doktor bana 2 ay dogum kontrol ılacı verdı, adet duzene girsin, rahımi desteklesin diye..Yanı toplamda 4 ay sonra ilk denemeye baslayabıldım.. Bence doktora bı kontrole gıdın, rahmın durumuna gore yonlendırır sizi..
İlk dusugu pek onemsemıyor doktorlar, ama ben cok zor gebe kalan biriyim, o yuzden tekrar aynı seyı yasamamak ıcın yaptırmıstım genetik ve trombofılı testlerini..Aslinda doktorum parca kalmasi disinda rahmimin iyi durumda oldugunu soylemisti operasyondan sonrada 2 ay sonra dedi bende bu ikinci adetimden sonra artik beklemek istemiyorum ilk gebelik diye kan pihtilasmasina bakmadi doktorum normal kabul etti sizin bakmislar miydi ?
İnsan psikolojik olarak hemen su gunler gecsin istiyor belki onemsemesem gunler gecip gidecek ama sanki zaman durmus gibiİlk dusugu pek onemsemıyor doktorlar, ama ben cok zor gebe kalan biriyim, o yuzden tekrar aynı seyı yasamamak ıcın yaptırmıstım genetik ve trombofılı testlerini..
Benım de pıhtı kalmıstı, ve ben kurtaj gunu gece siddetli kanama ile hastaneye gıtmıstım, mecbur yapıldı bana, doktorum yoksa kurtaj taraftarı deıldı, ıcerıyı temizledi, ama ıste sonrasında da rahım inceldi mı endısesi oldu ben de, cok sukur dogum kontrol ılacı fayda etti, adetim de duzene girdi, rahım kalınlıgı da ıyı durumdaydı
Erken hafta dusuklerde 1 adet sonrası baslıyor herkes, hanş içiniz rahat etsin diye dedim kontrole gıdıp ya Allah diyip baslayabıırsıniz
Oyle gercekten, ben de 4 ay korunmuş oldum toplam da, o zamanlar Hıc gecmıyordu, ama sımdı dusunup bakınca ne cabuk gecıyor zaman diyorum, sabırsızlanıyorum sımdı deİnsan psikolojik olarak hemen su gunler gecsin istiyor belki onemsemesem gunler gecip gidecek ama sanki zaman durmus gibibende ayni durumlari tekrar yasamamak adina hemotoloji bolumune randevu aldim gerisi Allahtan artik
Hadi belinize kuvvetKizlar ilk kurtajimi 30 martta oldum ikinci kez parca kaldigi icin 16 mayista tekrar ufak bir operasyon gecirdim simdi ustunden 2 adetim gecti sanirim artik korunmam gerekmiyordur diye dusunuyorum
Esim cok yogun calisiyor umarim onu yakalayip degerlendirebilirim bu ayHadi belinize kuvvet
Ayy öyle kandırıkçı çizgilerden de değil, belli ki HCG değeri de oldukça yüksek. Endişelenme boşuna, çok sevindimKan sonucun gelsin o zaman daha rahat bir nefes alicam.sanırım kafa rahatlığı önemli. Iki ay önce sohraba söylemiştim herkes tatilde hamile kalıyor ben de yumurtlama zamanına denk getircem tatili diye. Inşallah vardır. 4 gündür de ha regl oldum ha olcam bel ağrısı cekiyorum. Şimdiden olumsuzu cagirmayayim ama bel ağrısı normal dimi
Yok canım düşüğe çok yabancıydim ilk gittiğim doktor hiç birşey için önlem aldırmadı hatta rahim seklimde basiklik ve perde var normalde film çekilip gerekliyse düzeltme yapılması gerekiyormuş.her şeyi hamile kaldıktan sonra öğrendim. Düşük sonrası uzman bir doktora gir canım ben alelalede iki doktora gittim ikisi de beni bilgilendirmedi.İkinci gebeliginizde kan pihtilasmasi vs herhangi birsey icin onlem alindi mi benimde bebegimin 8+5 te kalbi durdu ama doktorlar ilk oldugu icin normal kabul etti
Bende suan bir docente gidiyorum doktorumdan cok memnunum ama onceki hamileligimde doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu dusuk riskim oldugunu soylemisti ama benim dusuge dair bir sorunum olmamisti hic kalp durdugu icin acikcasi o donemde korona olmustum ona yordum korona olanlara kan sulandirici icmelerini tavsiye ediyorlardi ama doktorum sorun gormemisti hicbirsey kullanmamistim. Simdiki doktorum alaninda uzman umarim oda beni yaniltmazYok canım düşüğe çok yabancıydim ilk gittiğim doktor hiç birşey için önlem aldırmadı hatta rahim seklimde basiklik ve perde var normalde film çekilip gerekliyse düzeltme yapılması gerekiyormuş.her şeyi hamile kaldıktan sonra öğrendim. Düşük sonrası uzman bir doktora gir canım ben alelalede iki doktora gittim ikisi de beni bilgilendirmedi.
Çok teşekkür ediyorum amin. 157 çıktı değerim. Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğuAyy öyle kandırıkçı çizgilerden de değil, belli ki HCG değeri de oldukça yüksek. Endişelenme boşuna, çok sevindimsağlıkla ilerlesin inşallah
Allah'ım ne bahtsizimİlk dusugu pek onemsemıyor doktorlar, ama ben cok zor gebe kalan biriyim, o yuzden tekrar aynı seyı yasamamak ıcın yaptırmıstım genetik ve trombofılı testlerini..
Benım de pıhtı kalmıstı, ve ben kurtaj gunu gece siddetli kanama ile hastaneye gıtmıstım, mecbur yapıldı bana, doktorum yoksa kurtaj taraftarı deıldı, ıcerıyı temizledi, ama ıste sonrasında da rahım inceldi mı endısesi oldu ben de, cok sukur dogum kontrol ılacı fayda etti, adetim de duzene girdi, rahım kalınlıgı da ıyı durumdaydı
Erken hafta dusuklerde 1 adet sonrası baslıyor herkes, hanş içiniz rahat etsin diye dedim kontrole gıdıp ya Allah diyip baslayabıırsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?