Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa

E sen eşinle ayrı illerde değil miydin kuzu ya maşallah maşallah çoooook mutlu oldum
Evet çocuk başkasından diyomusum
Gelmişti nobetlerini birleştirip ben radyasyonlu alanda çalışıyorum diye korumuştuk da. Tatilde yemin ederim 1 kere sadece korunmasız oldu sanırım o olmuş acilden kan verdim sonucu bekliyorum. kimseye söylemedim daha i ilk sizinle paylasiyorum ☺

Ya çok sevindim gerçekten, test de baya bi koyu çıkmış. Test sonucunu bekliyorum merakla.

Olacak olan oluyor işte, olmayacaksa da peş peşe olsun olmuyor. Güzel bir sonuç olsun ve sağlıkla ilerlesin inşallah. Eşin de çok sevinecek

Tabiki inşallah hayirli sonuçlarla yazarım. 4 gün gecikti reglim.

Kızlar ellerim titriyoooorrrr
Yaaaa kocaman maşallah nasıl da güzel buradayım tatlım bana el salla dercesine belli
Boşuna demiyorlar cidden kafa rahatlığı önemli diye yaa baksana

Yaaaa kocaman maşallah nasıl da güzel buradayım tatlım bana el salla dercesine belli

Boşuna demiyorlar cidden kafa rahatlığı önemli diye yaa baksana
Kan sonucun gelsin o zaman daha rahat bir nefes alicam. sanırım kafa rahatlığı önemli. Iki ay önce sohraba söylemiştim herkes tatilde hamile kalıyor ben de yumurtlama zamanına denk getircem tatili diye. Inşallah vardır. 4 gündür de ha regl oldum ha olcam bel ağrısı cekiyorum. Şimdiden olumsuzu cagirmayayim ama bel ağrısı normal dimi

Vardır ya bu kadar da yanıltan test olmaz herhalde baksana silik değil ki benim öğrendikten sonra belim de ağrıyordu adet sancısı gibi sancı da vardı bu normal bence

Oyyy maşallahh bebişi büyütüp öğrenmıssın
Tebrik ederm canım benım, saglıkla ilerlesin
Sohrab canım çok duygu dolu heyecanla paylaştım inşallah kan sonucum da güzel gelir. Allahım hepimize yaşatsın böyle mutluluklar. Benim kadar sevindiginizi biliyorum. ☺

Sohrab canım çok duygu dolu heyecanla paylaştım inşallah kan sonucum da güzel gelir. Allahım hepimize yaşatsın böyle mutluluklar. Benim kadar sevindiginizi biliyorum. ☺
Ayy çok güzel çift çizgji öyle belli ki, benim de kızımda bu kadar netti hatta kızlar az daha büyütseydin cinsiyet öğrenirdin diye takılmışlardı,sağlıkla hayırla gelsin

Cok guzel oldu valla sızın ıcın, kan sonucun guzel gelir guzel koyulaasmıs cunku Masallah
Artık calıstıgın yeri de degıstırırler mecburen deıl mı?
Daha da gelmesi gereken güzel haberler var çok şükür bu günlere
İnşallaahh canım benım, hamişlerimin duası ile inşallah

157 çıkmış. Mr yapıldı orda devam ederim ya da sekreterlik falan yaparım yarın konusuCam sorunlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…