Ben tedavıye ditek tüp bebek doktoru ile basladım, asılamamı da o yaptı, her detaya baktı, dusukten sonra butun testleri yaptık.. Cok sukur cok ıyıydı doktorum, cok bilgilendim onun sayesinde de.. Insallah sız de iyi bir doktorla devam edersiniz, 12 haftayı bi atlatın rahatlarsınız ınsallahAllah'ım ne bahtsizimnasıl doktorlara denk geldim hicbirseyime bakmadan hamile kalabilirsin dedi doktor. Rahmimin inceliğinde de bakmadı. şimdiki gittigim doktora ilk başta gitmis olsaydım belki rahat mutlu bir hamile olurdum. Şimdi yatalak gibi oldum . Sağlıcakla kucağıma alayım hiç gücenmem ama siz en doğrusunu yapmışsınız benim bilincsizligime doktorların da yönlendirmesine denk geldi
Kürtajını özel hastahanedeki doktor mu yapmıştı cidden sonra rahim ne durumda kalınlık nasıl diye bakmadı mı adam ne rahat yarabbim yaaAllah'ım ne bahtsizimnasıl doktorlara denk geldim hicbirseyime bakmadan hamile kalabilirsin dedi doktor. Rahmimin inceliğinde de bakmadı. şimdiki gittigim doktora ilk başta gitmis olsaydım belki rahat mutlu bir hamile olurdum. Şimdi yatalak gibi oldum . Sağlıcakla kucağıma alayım hiç gücenmem ama siz en doğrusunu yapmışsınız benim bilincsizligime doktorların da yönlendirmesine denk geldi
Yok artık. Aynı canım benim de rahim şeklinde kalp ve bende korona olmuştum ona yormustum. O yüzden doktor birşey denediği için araştırmadım. Hamile kaldıktan sonra ne dese begenirsin. Bu da düşük olursa rahmi düzeltelimBende suan bir docente gidiyorum doktorumdan cok memnunum ama onceki hamileligimde doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu dusuk riskim oldugunu soylemisti ama benim dusuge dair bir sorunum olmamisti hic kalp durdugu icin acikcasi o donemde korona olmustum ona yordum korona olanlara kan sulandirici icmelerini tavsiye ediyorlardi ama doktorum sorun gormemisti hicbirsey kullanmamistim. Simdiki doktorum alaninda uzman umarim oda beni yaniltmaz
Yok canım hamile kalabilirim diye gittim karnıma baktı sadece parça varmı diye sonra kalabilirsin dedi direktKürtajını özel hastahanedeki doktor mu yapmıştı cidden sonra rahim ne durumda kalınlık nasıl diye bakmadı mı adam ne rahat yarabbim yaa
İnsallah sağlikla ilerler gebeligin taktir Allahtan artik yicek ekmegi varsa ne yaparsan yap yasiyor yoksa istersen pamuklara sar gene olmuyor icini ferah tutYok artık. Aynı canım benim de rahim şeklinde kalp ve bende korona olmuştum ona yormustum. O yüzden doktor birşey denediği için araştırmadım. Hamile kaldıktan sonra ne dese begenirsin. Bu da düşük olursa rahmi düzeltelimbaşka 3 farkli doktora gittim perde var keşke müdahale edilip öyle hamile kalsaydım dediler. Gözünü korkutmak için demiyorum ama rahim filmi mutlaka çektirip yorumlat.
Şimdi bana diyorlardı rahmin bir tarafı esnemedigi için ara da olan bebeğe oluyor.bebegim iyi tutunmuş ama sırf rahmimde sorun var diye belkide kaybedicemhamile olduğunuz için rahim filmi cekemedigimizden risk ne kadar var göremiyoruz diyor doktorum.ama sorun olmasa bu kadar da kanamam olmazdı .
Hayır kendini suçlama yüz kez oraya bakıp da biri evet rahim şu şekilde şu yapılmalı demezse sen nerden bileceksin bak Mehmet hoca rahim filmime bakıp evet bu şekle birşey yapmaya gerek yok dese bana ben inanırdım ne diyecektim yok illa operasyon yap diyemezdim ki, sana onu diyen bana da iğne için rapor istedim ilk bence kullanma bir kez daha kalbi durursa o zaman demekki cidden ihtiyaç var demişti deneme yanılma ile verecek iğneyi şaka gibiYok canım hamile kalabilirim diye gittim karnıma baktı sadece parça varmı diye sonra kalabilirsin dedi direktsonrada dönüp bu da düşük olursa müdahale ederiz diyor. Allah aşkına hepiniz yaşadınız kolay bir şey mi kürtaj ve o psikoloji ilk başta iyi niyetli düşündüm operasyonu tekrarlayan düşük de öneriyorlar dır belki diye .ama merkezde 3farkli doktora gidip üçünden keşke müdahale edilseydi denilince kendimi de çok sucladim. Ama ne bileyim ya doktor olan ben değilim ki
Oysaki o daha önce devlette doktordu hep iyi deniliyordu ama bizler anne olarak yapılması gereken bir şey varsa yapılmasını istiyoruz. Onlar için o pıhtı bizim için ise bir hayat .Hayır kendini suçlama yüz kez oraya bakıp da biri evet rahim şu şekilde şu yapılmalı demezse sen nerden bileceksin bak Mehmet hoca rahim filmime bakıp evet bu şekle birşey yapmaya gerek yok dese bana ben inanırdım ne diyecektim yok illa operasyon yap diyemezdim ki, sana onu diyen bana da iğne için rapor istedim ilk bence kullanma bir kez daha kalbi durursa o zaman demekki cidden ihtiyaç var demişti deneme yanılma ile verecek iğneyi şaka gibi
Bazı konularda da çok yardımcı farklı şeyler için gidince ne bileyim ayarı pek yokOysaki o daha önce devlette doktordu hep iyi deniliyordu ama bizler anne olarak yapılması gereken bir şey varsa yapılmasını istiyoruz. Onlar için o pıhtı bizim için ise bir hayat .
Merhabalar korkunuzu gördüğüm için yazmak istedim ben bir dış gebelik iki düşük yaptım t rahim varken ameliyat etmedi doktor kan sulandirici verip gonderdi sonra kalbi durdu bebeğimin bana demek ki rahimden kaynaklı ameliyat yapalım dedi ben de Ankara'da ameliyat oldum başka doktora sonra iki ay adet oldum ameliyat sonrası iki ay adet görmedim maalesef bazı doktorlar yok rahim çok zarar görmüş yok sen on ay hamile kalamazsin rahim çok ince dediler ama bir doktor yumurta geliştirici verip yumurta büyüttü rahim kalinlasti ve ikizlere hamile kaldım şimdi çok şükür otuz ikinci haftamiza girdik ve her şey yolunda o küçücük dedikleri rahim ameliyat sonrası ikiz bebekleri taşıyor kendine ve rahmine güven evladınla hep konuş Rabbim en hayırlısını nasip edecek uzun oldu ama kendini uzmeni istemem ben o hatayı çok yaptimYok artık. Aynı canım benim de rahim şeklinde kalp ve bende korona olmuştum ona yormustum. O yüzden doktor birşey denediği için araştırmadım. Hamile kaldıktan sonra ne dese begenirsin. Bu da düşük olursa rahmi düzeltelimbaşka 3 farkli doktora gittim perde var keşke müdahale edilip öyle hamile kalsaydım dediler. Gözünü korkutmak için demiyorum ama rahim filmi mutlaka çektirip yorumlat.
Şimdi bana diyorlardı rahmin bir tarafı esnemedigi için ara da olan bebeğe oluyor.bebegim iyi tutunmuş ama sırf rahmimde sorun var diye belkide kaybedicemhamile olduğunuz için rahim filmi cekemedigimizden risk ne kadar var göremiyoruz diyor doktorum.ama sorun olmasa bu kadar da kanamam olmazdı .
Sağlıcakla al kucağınaMerhabalar korkunuzu gördüğüm için yazmak istedim ben bir dış gebelik iki düşük yaptım t rahim varken ameliyat etmedi doktor kan sulandirici verip gonderdi sonra kalbi durdu bebeğimin bana demek ki rahimden kaynaklı ameliyat yapalım dedi ben de Ankara'da ameliyat oldum başka doktora sonra iki ay adet oldum ameliyat sonrası iki ay adet görmedim maalesef bazı doktorlar yok rahim çok zarar görmüş yok sen on ay hamile kalamazsin rahim çok ince dediler ama bir doktor yumurta geliştirici verip yumurta büyüttü rahim kalinlasti ve ikizlere hamile kaldım şimdi çok şükür otuz ikinci haftamiza girdik ve her şey yolunda o küçücük dedikleri rahim ameliyat sonrası ikiz bebekleri taşıyor kendine ve rahmine güven evladınla hep konuş Rabbim en hayırlısını nasip edecek uzun oldu ama kendini uzmeni istemem ben o hatayı çok yaptim
Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSağlıcakla al kucağınadarısı başımıza.Bundan sonrası nasip benim için .,
Tamam çok sağol canım ben sana özelden yazarım.Hi
Hi onu bilmiyorum. Ama fiyat konusu olursa ablam sürekli onlara kan gönderiyor. Bana özelden yazın. Adını sanını vereyim ablamin
Ayy çok sevindim işte en beklemedik anda geliyor mucizeKızlar ellerim titriyoooorrrr
Amiiiin hepimizinki insallahTamam çok sağol canım ben sana özelden yazarım.
Ayy çok sevindim işte en beklemedik anda geliyor mucize
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Benim yılım tutmuyor kuzu başvuramadım, bu kadar zahmete olumlu olur senin için umarımAz kaldı neyse okulların bitmesine, bıraz rahatlarsın
Henuz bi planım yok, agustosta memlekete giderim diyordum o da kalacak sanırım, uzman oğretmenlik sınavına basvurdum, egitimler olacak eylule kadar
Buyuk ıhtımal gıderım, esım egıtımlerı izler ben yokken,Benim yılım tutmuyor kuzu başvuramadım, bu kadar zahmete olumlu olur senin için umarımyinede çok sıkılmaz mısın tatilsiz vs..
İyi fikir kuzuBuyuk ıhtımal gıderım, esım egıtımlerı izler ben yokken,
Daha 14 15 gun varsa yumurtluyosun şuanda belkı de . Ne işin var burda git kocanın yanınaNapıyorsun uz nasılsınız canlar güzel haberler okudumçok sevindim gebelik olmuş kalp atışı duyulmuş maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende durumlar sıtabildaha adete var, 14 15 gün, bu ay da pek umudum yok fakat Allah büyük doktora da gitmiyorum Bayadır bakalım nolacak böyle
Sizler nasılsınız ne yaptınız nasıl gidiyor
Insallahh canım, Rabbım yardımcın olsun, dıs gebelık deıl cok sukur kıKızlar iyi geceler sabahtan beri yoğun olmayan kanamam mevcut inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudum atıverir. Öğlen kontrolüm var inşallah güzel şeyler söyler dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?