Tüp tedavisinde oksaparı prosedür olarak herkes kullanıyor belli bir haftaya kadar, benım pıhtılasmam hafıf duzeyde cıkmıstı, bı kac doktora sordum, homozıgot genlerden korkun derler hep, benımkıler homozıgot normal seklinde cıktı, sadece folik asit kullanımın yeterli olacagını soyledıler, 2 perınatolog da aynı seyı soyledı...benım 5+3te kanamam oldu, hemen oksaparı kestik, bı sıkıntı da olmadı.. Yıne kanamalarım oldu ama pıhtılasma bozukluğu yuzunden deıl.. Cok ciddi duzeyde pıhtılasma olsa zaten bı yerde patlak verir.. Ben karsıyım buna, bılıyorum Hanı bı sebep arıyoruz neden boyle oldu vs.diye, ilk etapta hemen igne kullanalım diye bunun arkasına sıgınıyoruz.. Belkı saglıksız gebelıktı, belkı tutunma problemi oldu,bılemem.. Ama bu grupta da bı arkadsımız var gereksiz ıgne kullanımından dolayı 27 haftalık kaybı var.. Kan kaybından dolayı hayatı tehlikesi de olmus.. O yuzden cok dikkatli olmak lazım, ozellıkle de Baska bir can daha tasıyorken.. Bence perınatolog ile gorus, hemotoloji ile gorus, gerek gormezlerse kullanma..