• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ellerim titriyoooorrrr

Eklentiler

• 16562616582037600471334615661549.jpg
    16562616582037600471334615661549.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 53
Yaaaaa🙈

E sen eşinle ayrı illerde değil miydin kuzu ya maşallah maşallah çoooook mutlu oldum🥹
Evet çocuk başkasından diyomusum 🤣🤣
Gelmişti nobetlerini birleştirip ben radyasyonlu alanda çalışıyorum diye korumuştuk da. Tatilde yemin ederim 1 kere sadece korunmasız oldu sanırım o olmuş acilden kan verdim sonucu bekliyorum. kimseye söylemedim daha i ilk sizinle paylasiyorum ☺

Gelmişti nobetlerini birleştirip ben radyasyonlu alanda çalışıyorum diye korumuştuk da. Tatilde yemin ederim 1 kere sadece korunmasız oldu sanırım o olmuş acilden kan verdim sonucu bekliyorum. kimseye söylemedim daha i ilk sizinle paylasiyorum ☺
😂
Ya çok sevindim gerçekten, test de baya bi koyu çıkmış. Test sonucunu bekliyorum merakla.

Olacak olan oluyor işte, olmayacaksa da peş peşe olsun olmuyor. Güzel bir sonuç olsun ve sağlıkla ilerlesin inşallah. Eşin de çok sevinecek😍

😂
Ya çok sevindim gerçekten, test de baya bi koyu çıkmış. Test sonucunu bekliyorum merakla.

Olacak olan oluyor işte, olmayacaksa da peş peşe olsun olmuyor. Güzel bir sonuç olsun ve sağlıkla ilerlesin inşallah. Eşin de çok sevinecek😍
Tabiki inşallah hayirli sonuçlarla yazarım. 4 gün gecikti reglim.🤗

Kızlar ellerim titriyoooorrrr
Yaaaa 🥰🥰🥰🥰kocaman maşallah nasıl da güzel buradayım tatlım bana el salla dercesine belli 🥰🥰
Boşuna demiyorlar cidden kafa rahatlığı önemli diye yaa baksana🥰

Yaaaa 🥰🥰🥰🥰kocaman maşallah nasıl da güzel buradayım tatlım bana el salla dercesine belli 🥰🥰

Boşuna demiyorlar cidden kafa rahatlığı önemli diye yaa baksana🥰
Kan sonucun gelsin o zaman daha rahat bir nefes alicam. 😚 sanırım kafa rahatlığı önemli. Iki ay önce sohraba söylemiştim herkes tatilde hamile kalıyor ben de yumurtlama zamanına denk getircem tatili diye. Inşallah vardır. 4 gündür de ha regl oldum ha olcam bel ağrısı cekiyorum. Şimdiden olumsuzu cagirmayayim ama bel ağrısı normal dimi

Kan sonucun gelsin o zaman daha rahat bir nefes alicam. 😚 sanırım kafa rahatlığı önemli. Iki ay önce sohraba söylemiştim herkes tatilde hamile kalıyor ben de yumurtlama zamanına denk getircem tatili diye. Inşallah vardır. 4 gündür de ha regl oldum ha olcam bel ağrısı cekiyorum. Şimdiden olumsuzu cagirmayayim ama bel ağrısı normal dimi
Vardır ya bu kadar da yanıltan test olmaz herhalde baksana silik değil ki 🥰benim öğrendikten sonra belim de ağrıyordu adet sancısı gibi sancı da vardı bu normal bence 🤗

Oyyy maşallahh bebişi büyütüp öğrenmıssın🧿
Tebrik ederm canım benım, saglıkla ilerlesin❤️
Sohrab canım çok duygu dolu heyecanla paylaştım inşallah kan sonucum da güzel gelir. Allahım hepimize yaşatsın böyle mutluluklar. Benim kadar sevindiginizi biliyorum. ☺

Sohrab canım çok duygu dolu heyecanla paylaştım inşallah kan sonucum da güzel gelir. Allahım hepimize yaşatsın böyle mutluluklar. Benim kadar sevindiginizi biliyorum. ☺
Ayy çok güzel çift çizgji öyle belli ki, benim de kızımda bu kadar netti 😄hatta kızlar az daha büyütseydin cinsiyet öğrenirdin diye takılmışlardı,sağlıkla hayırla gelsin 🤲🥰

Cok guzel oldu valla sızın ıcın, kan sonucun guzel gelir guzel koyulaasmıs cunku Masallah 🥰❤️
Artık calıstıgın yeri de degıstırırler mecburen deıl mı?
Daha da gelmesi gereken güzel haberler var çok şükür bu günlere 😍😍
İnşallaahh canım benım, hamişlerimin duası ile inşallah 🤲🏻🥰😘

Cok guzel oldu valla sızın ıcın, kan sonucun guzel gelir guzel koyulaasmıs cunku Masallah 🥰❤️
Artık calıstıgın yeri de degıstırırler mecburen deıl mı?

İnşallaahh canım benım, hamişlerimin duası ile inşallah 🤲🏻🥰😘
157 çıkmış. Mr yapıldı orda devam ederim ya da sekreterlik falan yaparım yarın konusuCam sorunlumla♥️

Back