- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
Aynen canım İnan tek tesellim o diyebilirim bir daha yaşamak nasip olmasın hiçbirimize bu da geçecekInsallahh canım, Rabbım yardımcın olsun, dıs gebelık deıl cok sukur kı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım İnan tek tesellim o diyebilirim bir daha yaşamak nasip olmasın hiçbirimize bu da geçecekInsallahh canım, Rabbım yardımcın olsun, dıs gebelık deıl cok sukur kı
Zaman herseyin ılacı, inan bana neler yasadım, cok sukur rabbım dayanma gucu verıyorAynen canım İnan tek tesellim o diyebilirim bir daha yaşamak nasip olmasın hiçbirimize bu da geçecek
Hadi inşallah içini rahatlatacak şeyler duyarsın bedenine en az hasar ile atlatırsınKızlar iyi geceler sabahtan beri yoğun olmayan kanamam mevcut inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudum atıverir. Öğlen kontrolüm var inşallah güzel şeyler söyler dualarınıza talibim
Çok sağol canım amin inşallah sen de sağlıkla kucakla inşallahHadi inşallah içini rahatlatacak şeyler duyarsın bedenine en az hasar ile atlatırsın
Çok geçmiş olsun canım dualarım aeninleKızlar iyi geceler sabahtan beri yoğun olmayan kanamam mevcut inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudum atıverir. Öğlen kontrolüm var inşallah güzel şeyler söyler dualarınıza talibim
Allah razı olsun canım sağlıkla tekrarı nasip olsun hepimizeÇok geçmiş olsun canım dualarım aeninle
Canım son olsun inşallah sağlıkla nasip olsun hepimizeAllah razı olsun canım sağlıkla tekrarı nasip olsun hepimize
Amin canım inşallahCanım son olsun inşallah sağlıkla nasip olsun hepimize
Olacak canım tabii ki olacak.. bir an önce atlat bugünleri sağlıkla hemencecikAllah razı olsun canım sağlıkla tekrarı nasip olsun hepimize
İnşallah canım benim bize de gelecek o güzel günlerOlacak canım tabii ki olacak.. bir an önce atlat bugünleri sağlıkla hemencecik
Çok guzel canım %60üzeri artıs normal, senın iki katından fazla artmısKızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır. tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Çok şükür. Eşim 15 inden sonra gelicek sanırım. O zamana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. Kan da vermeyecegim bir daha. Ultrason da hemen karsimda nasıl karşı koyacağım bilmiyorum ne zaman gözükür acaba keseÇok guzel canım %60üzeri artıs normal, senın iki katından fazla artmıs
MaşaAllah canım çok güzrl artmışKızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır. tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Eger bir sorun olmazsa 6.haftaya kadar bekle, hem kese hem kalp atısı ıkısını bırlıkte görürsün, rutin testleri yaparlarÇok şükür. Eşim 15 inden sonra gelicek sanırım. O zamana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. Kan da vermeyecegim bir daha. Ultrason da hemen karsimda nasıl karşı koyacağım bilmiyorum ne zaman gözükür acaba kese
İki katından fazla artmış canım maşallahKızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır. tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır. tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Çok şükür 2 kat artış olmuş işteKızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır. tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Benım 9 haftalık dusugumde kese buyumeye devam etmıstı, kalp atısı olmamasına ragmen, ve bende 9 haftaya kadar igne ucu kadar leke bıle olmamıstı, sonra İlacla dusuk yaptırdı doktorum, kese ıyı tutunmus demıstı..Kese geçen güne göre yine büyümüş ve kanamam da hala mevcut. Yemin ederim çığlık atıp dağlara taşlara koşasım var içimde bir Volkan kaynıyor. Cuma yine gel dedi bakacak vücut atmışsa sıkıntı yok aksi durumda kürtaj yapacaklar o da haftaya kalacak