• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler sabahtan beri yoğun olmayan kanamam mevcut inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudum atıverir. Öğlen kontrolüm var inşallah güzel şeyler söyler dualarınıza talibim 🍀
Hadi inşallah içini rahatlatacak şeyler duyarsın 🤲🏻bedenine en az hasar ile atlatırsın 🤲🏻💜

Kızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır.🤷‍♀️ tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Çok guzel canım %60üzeri artıs normal, senın iki katından fazla artmıs 🧿❤️

Çok guzel canım %60üzeri artıs normal, senın iki katından fazla artmıs 🧿❤️
Çok şükür. Eşim 15 inden sonra gelicek sanırım. O zamana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. Kan da vermeyecegim bir daha. Ultrason da hemen karsimda nasıl karşı koyacağım bilmiyorum 😂 ne zaman gözükür acaba kese 😁

Çok şükür. Eşim 15 inden sonra gelicek sanırım. O zamana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. Kan da vermeyecegim bir daha. Ultrason da hemen karsimda nasıl karşı koyacağım bilmiyorum 😂 ne zaman gözükür acaba kese 😁
Eger bir sorun olmazsa 6.haftaya kadar bekle, hem kese hem kalp atısı ıkısını bırlıkte görürsün, rutin testleri yaparlar

Kese geçen güne göre yine büyümüş ve kanamam da hala mevcut. Yemin ederim çığlık atıp dağlara taşlara koşasım var içimde bir Volkan kaynıyor. Cuma yine gel dedi bakacak vücut atmışsa sıkıntı yok aksi durumda kürtaj yapacaklar o da haftaya kalacak 😔

Kızlar 157 den 375 e çıkmış değerim. 2 günde. Sanırım normal. Ama benim diğer gebeligim çok daha hızlı artıyordu heralde doktor o zaman ikiz olabilir demişti ondandır.🤷‍♀️ tedirgin olmamalıyım artık değil mi
Çok şükür 2 kat artış olmuş işte 😍

Kese geçen güne göre yine büyümüş ve kanamam da hala mevcut. Yemin ederim çığlık atıp dağlara taşlara koşasım var içimde bir Volkan kaynıyor. Cuma yine gel dedi bakacak vücut atmışsa sıkıntı yok aksi durumda kürtaj yapacaklar o da haftaya kalacak 😔
Benım 9 haftalık dusugumde kese buyumeye devam etmıstı, kalp atısı olmamasına ragmen, ve bende 9 haftaya kadar igne ucu kadar leke bıle olmamıstı, sonra İlacla dusuk yaptırdı doktorum, kese ıyı tutunmus demıstı..
Kanama nasıl gelıyor pıhtılı mı?

Back